Lucică Vizitiu a renunţat la calitatea de membru provizoriu cooptat în board-ul SIF5 15

16 iul. 17:57 Piaţa de Capital
A.I.
Lucică Vizitiu a renunţat la calitatea de membru provizoriu cooptat în board-ul SIF5

Societatea a sistat plata dividendelor în urma suspendării executării hotărârilor AGA prezidată de Ciurezu 

Lucică Vizitiu, vicepreşedinte al Patronatului Detectivilor Particulari din România, a renunţat, de bună voie, la calitatea de membru provizoriu cooptat în Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5), solicitând societăţii să nu mai facă niciun demers privind avizarea sa la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), se arată într-un raport al emitentului remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Domnia sa fusese cooptat în board-ul societăţii, împreună cu Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, în calitate de administrator provizoriu, în data de 12 iunie.

În prezent, Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia este compus din cinci membri, după demisiile lui Radu Hanga şi a Anei Barbara Bobircă, în urma evenimentelor de la Craiova din data de 28 aprilie, când au avut loc două adunări ale acţionarilor SIF-ului, în condiţiile în care o serie de investitori ai SIF Oltenia, între care reprezentanţii SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia, precum şi cel al fondurilor Certinvest (care solicitaseră anterior completarea ordinii de zi a AGA cu o serie de puncte privind atragerea răspunderii şi revocarea administratorilor Tudor Ciurezu, Anina Radu, Carmen Popa şi Nicolae Stoian), nu au reuşit să intre în sediul societăţii, pe motivul că deja votaseră prin corespondenţă.

La adunarea prezidată de Tudor Ciurezu, preşedinte SIF Oltenia, ce a avut un cvorum de 46,09%, au fost aprobate toate hotărările existente pe ordinea de zi, între care dividende din profitul anului trecut în sumă de 52,21 milioane de lei, constituirea fondurilor necesare pentru investiţii, în special pentru derularea unui program de răscumpărare, Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru acest an şi bineînţeles situaţiile financiare ale SIF-ului pentru 2019.

Ieri, Curtea de Apel Craiova a suspendat executarea deciziilor luate de adunarea condusă de Tudor Ciurezu, până la pronunţarea definitivă a instanţei privind cererile de constatare a nulităţii absolute a hotărârilor respective.

În aceste condiţii, SIF-ul a suspendat, începând de astăzi, plata dividendelor aferente anului trecut, neachitate până în prezent.

Grupurile coduse de SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia pe de o parte şi SIF Oltenia pe de altă parte au numeroase litigii pe rolul instanţelor de judecată, conducătorii societăţilor acuzându-se reciproc de diferite încălcări ale legii.


Opinia cititorului: 15
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 19:27

Ce mai este de zis!. Numai un tâmpit pune in aplicare Hotărârile AGA când sunt atacate in instanța prin ordonanța!.

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 21:21

După mintea ta societățile ar sta blocate pt că sunt acționari care contestă solicită si suspendarea hotărârii de alegere a secretariatului.

1.2.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.1)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 21:35

Cel de la 1.1 ești prost sau sluga a lui Ciurezu?

1.3.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 21:36

De ce atribui altora ceea ce estt tu insuti intotdeauna,Cita legislatie specifica Pietei de capital si societatilor in general handicap anonymous?!!Stii tu ca Hotararea de plata a dividendelor a AGOA este titling executoriu ?!!

1.4.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.2)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 21:40

Prost esti tu, Marcel si instanța care suspendat hotărârile de la 1 la 8. HOT 1 era cu alegerea secretariatului. Cum sa suspenzi ma un secretariat din 28 aprilie?

1.5.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.3)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 21:45

Nu mă , e hârtie igienică. E bună doar pt SIF 1+4 ca au încasat deja dividendele . PPM iști sunt niște aia, victime colaterale ale prostiei marilor guru ai pieței. Niște infractori

1.6.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.4)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 22:14

Tâmpiților, S-au suspendat toate punctele hotărârilor din ordinea de zi! In fond trebuia o hotărâre cu “n” puncte și asta se ataca, dar Ciurezu S/a crezut “jmecher”!

1.7.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.6)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 23:31

Ciurezu chiar e smecher!!

1.8.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1.7)
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 05:08

CIUREZU E ISTORIE

UN BOSOROG DECREPIT CARE SI A PIERDUT MINTILE 

ARGUMENTEZ 

IN CARE A ZILE SE ELIMINA PRAGUL 

CE MAI FACE? 

SE BARICADEAZA IN CLADIRE? 

LA FEL CA CELALALT SPECIMEN FECALA

1.9.   Peste botul lui Ciurezu (răspuns la opinia nr. 1.6)
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 08:42

Astia chiar sunt tampiti! Pai nu a publicat Ciurezu 8 hotarari, inclusiv alegerea secretariatului? Adica hotararea de alegere a secretariatului nu e nelegala ca a fost luata cu tinerea actionarilor la usa? Cum sa nu se suspende si o asa porcarie care nu trebuia sa fie nici macar pe ordinea de zi! Sa o luam logic: daca secretariatul a fost ales si a functionat in adunare, de ce dupa adunare s-a mai publicat cu titlu de hotarare alegerea secretariatului? Urma cumva sa se execute hotarare cu secretariatul dupa publicare? Pai nu mai avea ce sa se execute. Dar sigur Ciurezu voia el sa o execute el in continuare. Ha, ha, ha! Si instanta i-a dat peste bot. Daca a pus-o ca hotarare atunci poate fi si suspendata. Restul nu mai conteaza! Asa se intampla cand umbli cu aberatii, primesti peste bot de la instanta dupa cum ti-ai asternut! Ha, ha, ha!

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 06:52

Batrinetea inseamna intelepciune ,minte,experienta ,luciditate,judecata,ce pacat ca tu nascut avorton nu ai nimic din astea.Ai fi Imbatrinit frumos,altfel esti un gunoi anonim.

2.1.   Tu n-ai ajuns la batranete! (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 08:50

Cand o sa ajungi tu la batranete o sa vedem noi cat de intelept o sa fii. Nu se asteapta nimeni sa fii dupa cum te exprimi. Apropo, cati intelepti ai vazut tu in Romania, ma? Noi avem vreo 5 milioane de pensionari. Asta inseamna ca avem 5 milioane de intelepti? Inteleptii sunt rara avis, tovarase, dar sigur Ciurezu s-o crede vreun intelept cand tine actionarii la usa si se ascunde ca sobolanu in cotloanele SIF-ului! Mare intelept! Se ascunde pentru meditatie profunda, nu? Asta zici ca leviteaza deasupra SIF-ului ca un guru si distribuie dividende la tovarasii din propria gasca! Ce ba, te-ncurci cu inteleptu lu peste de la SIF Oltenia! Daca avea vreo bruma de intelepciune cadea la pace cu ailalti sau actiona legal, elegant, ba, nu ca barbarii din anii '90!

2.2.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 17:34

AVORTON ESTI TU SCLAVULE

TE PUNE DECREPITU DA POSTEZI 

PE STRADA AJUNGETI SCLAVILOR 

SI TUDORICA SI FECALA AU MILIOANE 

VOI SCLAVII N AVETI NIMIC 

VA ARUNCA MARTALOGII CATE UN OSCIOR SI ROADETI LA EL

ASTA I SOARTA SCLAVILOR 

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 15:08

Negociezi mosia ta,nu a actionarilor idiotule.

3.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 3)
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 15:16

Idiot ești tu cel cel de la 3. Credeți ca veți mai suge bani de la Sif 5?

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

BVBPeste jumătate din rulaj a fost asigurat de înregistrarea ofertei SIF Oltenia
06 aug. Andrei Iacomi


ÎN CONTEXTUL CONVERSIEI ÎN ACŢIUNI A UNEI CREANŢE A STATULUI Subscriere de 98% pentru majorarea de capital a Avioane Craiova
06 aug. A.I.


Preşedintele SIF Banat Crişana Bogdan Drăgoi se autodenunţă pentru manipularea pieţei6
06 aug. MAKE


Indicii BVB au închis în teritoriu mixt
05 aug. A.P.


LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI:Lichiditate de 8,09 milioane de euro pe BVB
05 aug. A.B.


Indicii BVB au deschis în apreciere
05 aug. A.B.


MAM Bricolaj ţinteşte listarea la Bursă
05 aug. A.I.


Suprasubscriere masivă pentru oferta SIF Oltenia7
05 aug. A.I.


Vinăria Purcari îşi înstrăinează participaţia la Glass Container
05 aug. A.I.


BVBCreştere pe linie pentru indici
05 aug. A. I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.