Ludovic Orban îl va întâlni pe omologul lui francez la Paris 1

23 oct. 13:04 Politică
A.P.
Ludovic Orban îl va întâlni pe omologul lui francez la Paris

Premierul Ludovic Orban va face luni şi marţi o vizită oficială în Franţa, unde se va întâlni cu omologul francez, Jean Castex, cu preşedintele Adunării Naţionale, Richard Ferrand, preşedintele Senatului, Gerard Larcher, şi cu preşedintele Partidului "Les Republicains", Christian Jacob, transmite Agerpres.

Premierul va avea convorbiri cu reprezentanţi ai Consiliului întreprinderilor Franţa - România din cadrul Mişcării Întreprinderilor din Franţa (MEDEF), cea mai mare organizaţie patronală din Hexagon.

De asemenea, prim-ministrul Ludovic Orban va avea o întrevedere oficială cu secretarul general al OCDE, Angel Gurria, şi va participa la reuniunea Consiliului Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică.

Vizita va include şi o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii de români din Franţa.


Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de vlad tepes în data de 23.10.2020, 16:29

Evident ca o sa-l duca pe Organ in celebrele crame frantuzesti, pt o degustare(a se citi, critza , cand e vorba de satisfacerea gusturilor lui Sica)!

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

USR PLUS acuză guvernul PNL că îşi bate joc de români
01 dec. S.B.


IOHANNIS:"Gândurile noastre se îndreaptă către eroii acestui an, personalul medical şi cei care se sacrifică pentru a opri răspândirea virusului "
01 dec. A.P.


ORBAN, DE ZIUA NAŢIONALĂ:"Doar prin eforturile noastre unite putem salva vieţi şi învinge virusul"1
01 dec. A.P.


MARCEL CIOLACU: "De Ziua Naţională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc"1
01 dec. S.B.


MAIA SANDU:"Domnul Băsescu ar trebui să reia procedura şi să depună actele de la început pentru a-i putea fi redată cetăţenia"
01 dec. A.P.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE/ COSTICĂ T. MUSTAŢĂ, PREŞEDINTE CCIB:"Mediul privat a învăţat să «lucreze» cu fondurile europene"
01 dec. A consemnat George Marinescu.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIECe ne spun 1 Decembrie 1918 şi Trianonul
01 dec. Ilie Bădescu


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIEVreau să sărbătorim Ziua Naţională cu optimismul că vom trăi într-o Românie şi mai puternică în Europa3
01 dec. SIEGFRIED MUREŞAN


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE/ RENATE WEBER, AVOCATUL POPORULUI:"Copiii au fost abandonaţi de un sistem de educaţie care nu a fost gândit bine pentru pandemie"9
01 dec. George Marinescu


ORBAN:"Când va fi finalizată evaluarea secţiilor ATI, Ministerul Sănătăţii împreună cu DSU va prezenta un raport"1
30 nov. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.