LUDOVIC ORBAN:

"Izolarea unei persoane bolnave este o măsură care păzeşte restul societăţii" 5

16 iul. 2020 Politică
G.M.
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban susţine că plenul Senatului ar putea adopta azi proiectul legii privind carantinarea şi izolarea în timpul epidemiei. În urma discuţiilor cu preşedintele Senatului - Robert Cazanciuc, Ludovic Orban a declarat:

"Am incredere că astăzi va fi aprobată legea de plenul Senatului urmând să curgă termenul privind atacarea la CCR şi termenul pentru promulgare. Legea a fost modificată faţă de proiectul depus, sunt puncte de vedere ce nu coincid în totalitate cu cele formulate de noi. Forma din acest moment este o formă care ne permite să acţionăm eficient împotriva răspândirii virusului şi pentru a apăra viaţa şi sănătatea cetăţenilor români. Important este ca atunci când pacientul ia o decizie să o ia după ce e consultat de un medic specialist şi cunoscând toate riscurile cu privire la decizia sa".

Premierul nu crede că măsurile dispuse de autorităţile medicale vor fi contestate de cetăţeni, "pentru că măsura izolării este o măsură care păzeşte restul societăţii, pe ceilalţi cetăţeni care ar putea intra în contact cu o persoană infectată care poate raspândi virusul".

În condiţiile în care nu s-ar adopta legea, şeful Guvernului a spus că este clar că există riscul creşterii numărului de infectări. El a precizat că, după adoptarea legii, Guvernul va avea capacitatea de a reduce numărul de îmbolnăviri.

Referitor la dilema privind persoanele asimptomatice, Ludovic Orban a spus: "Din punctul meu de vedere există doar două categorii: oameni sănătoşi şi oameni bolnavi. Faptul că o persoană infectată nu are simptome, nu înseamnă că nu transmite virusul şi că sănătatea ei nu este în pericol în orice moment".


Opinia cititorului: 5
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 18:51

PREVENTIA este solutia care "pazeste" societatea (chiar daca nu e populara)/..

2.   OK
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 21:02

Dacă nu ești precaut ești prost. 2. Peste izolat ĂȘTEA îl confinează cu SARCOFAG de CERNOBÂL.

3.   Premiu
mesaj trimis de Vulpita în data de 16.07.2020, 22:21

ăsta o sa ia premiul Nobel. Aia din vest si mai ales cei din SUA nu stiu si nu au stiut cum e cu izolarea si din acest motiv au murit cu zecile de mii. Cel mai bine este sa traduceti in engleza ce zice gagiul asta, afla aia din vest si aia din SUA, si scapa lumea de covid.

4.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 06:25

dar de el cand si cum tr sa ne ferim pt ca este extrem de periculos si este mai perfid decat covidul lui peste

4.1.   iti spun eu cum sa te feresti (răspuns la opinia nr. 4)
mesaj trimis de Anonim1 în data de 17.07.2020, 10:45

Te duci la medic si pentru ca tu stii ca este "conspiratie" si pentru ca el (medicul) stie ca este conspiratie si stie "adevarul" procedeaza asa:

" Multi se intreaba cum e sa fii cadru medical in perioada Covid, asa ca o sa va zic cum decurge o zi din viata mea: 

6:00 - Ma trezesc. Numar banii. Primesc cate 100 euro pentru fiecare om cipat urmarit de Bill Gates. 

6:30 - Iau micul dejun, numai spirulina, clorofila, si alte bunataturi de la Green World ca sa traiesc vesnic. Evit lipide, glucide, proteine si tot ce se vinde la magazin. 

7:00 - Ma duc la munca și arunc toate maștile nenorocite ce le găsesc pe acolo 

8:00 - Incep sa vina pacienții cărora le dau doar medicamente indicate de Big Pharma și celor care vor sa se facă bine le dau uleiuri esențiale 

9:30 - Il sun pe Bill Gates sa vad cum decurge constructia de antene 5G, si speram la pacienti noi de Coronavirus odata ce e gata. 

10:00 - Un pacient imi zice ca el stie adevarul despre Coronavirus. Repede ii administrez un vaccin. Devine autist pe loc in fata ochilor mei. Nu o sa vorbeasca prostii de acum incolo. 

11:00 - Ma duc la depozitul secret al farmaciei si aduc niste turmalina, cristale de sare de Himalaya si alte leacuri doar pentru pacientii bogati si importanti. 

12:30 - Imi iau banii primiti de la masoni pentru ca am dat multe vaccinuri. 

13:00 - Conferinta cu doctori de la laboratoare din China si America unde se fabrica virusuri. Discutam daca putem sa incercam pentru data viitoare un virus ca in filmele cu zombi. 

14:00 - O pacienta ma intreaba despre terapia cu ozon. Ma sperii ca a aflat si asta adevarul si repede ii dau un vaccin. 

14:45 - Inca vreo 10 oameni au decedat de cancer si batranete, ma duc sa le dau bani rudelor sa scrie Covid in certificat. 

16:00 - Unul din pacientii mei bogati si importanti incepe sa se simta rau. Repede scot o cruce si il stropesc cu agheasma de la mitropolit si invie pe loc in fata mea. 

18:00 - Ajung acasa, deschid Facebook si vad ca toti au aflat de secretul nostru ca Covid e boala falsa. Repede ma apuc de comentat si eu si le scriu minciuni ca Covid e boala reala si grava. 

19:00 - Vad pe Youtube documentare cu "adevarul" despre Covid care are milioane de vizualiari. Imi notez ca de acum incolo trebuie sa dau oamenilor mai multe vaccinuri. 

21:00 - Imi pun pe cap folia de aluminiu impotriva undelor 5G si ma duc la culcare. Noapte buna! " 

PS 

precizare pentru mintile duse (adica duse de tot si ratacite in alte dimensiuni ):

ACEASTA este o SATIRA !!! 

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

DAN BARNA:"America a fost un model pentru bunici şi continuă să fie şi pentru noi"1
20 ian. J.P.


IOHANNIS, DUPĂ CE BIDEN A DEPUS JURĂMÂNTUL:"Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm parteneriatul strategic"4
20 ian. J.P.


FLORIN CÎŢU:"Nu, au fost îngheţate salariile, a fost luată o decizie"5
20 ian. A.B.


FLORIN CÎŢU:În etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din instituţii
20 ian. A.B.


BARNA:"Am decis ca până la finalul lunii februarie să aprobăm, în Guvern, legea privind desfiinţarea SIIJ"5
20 ian. J.P.


FIREA:"Cerem demisia lui Vlad Voiculescu"6
20 ian. J.P.


Guvernul a aprobat introducerea unor noi categorii de persoane în etapa a doua de vaccinare
20 ian. J.P.


VOICULESCU:"Procesul de vaccinare anti-COVID se va îmbunătăţi"1
20 ian. J.P.


VOICULESCU:"Oamenii trebuie să aibă acces la teste antigen de calitate, inclusiv în farmacii"
20 ian. J.P.


RALUCA TURCAN:"Nu am avut nicio reţinere să mă vaccinez anti-COVID"1
20 ian. J.P.





<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.