Ludovic Orban: "Tăriceanu este un Dragnea mai mic" 1

08 nov. 2018 Politică
I.GHE.

Declaraţia lui Orban a urmat atacurilor la care preşedintele Klaus Iohannis i-a supus pe liderii coaliţiei de guvernare.
Declaraţia lui Orban a urmat atacurilor la care preşedintele Klaus Iohannis i-a supus pe liderii coaliţiei de guvernare.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Ortban a susţinut, ieri, la Helsinki, că nu negociază cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu nicio colaborare cu privire la moţiunea de cenzură pe care opoziţia parlamentară doreşte să o depună împotriva guvernului Dăncilă.

Ludovic Orban a declarat: "Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democraţiei din România şi a imaginii ţării noastre pe plan internaţional este Tăriceanu. Tăriceanu este un Dragnea doi, un Dragnea mai mic şi, din păcate, ALDE s-a comportat ca un PSD mai mic care a girat toa-te atacurile împotriva independenţei justiţiei, care a susţinut toate derapajele de la democraţie, care a fost ecoul lui Dragnea şi camarilei sale împotriva Uniunii Europene. Personal, nu cred în această poveste că Tăriceanu s-ar putea desprinde de Dragnea. Tăriceanu e principalul complice al lui Dragnea şi va rămâne cu Dragnea până la capăt".

Declaraţia lui Orban a urmat atacurilor la care preşedintele Klaus Iohannis i-a supus pe liderii coaliţiei de guvernare, şeful statului susţinând că Liviu Dragnea este un infractor care s-a cocoţat în fruntea statului şi că Tăricea-nu nu este străin de manevrele liderului PSD.

Preşedintele PNL împreună cu mai mulţi colegi şi cu reprezentanţii UDMR participă în aceste zile la Congresul Partidului Popular European, unde va fi ales candidatul pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, a cărei componenţă va fi stabilită după alegerile din luna mai 2019. Manfred Weber este politicianul de dreapta cotat cu cele mai mari şanse pentru obţinerea şefiei Comisiei Europene.

Pe plan intern, PNL a anunţat că va depune împreună cu partenerii din opoziţie - USR, PMP şi eventual UDMR - o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară. În acest sens, Biroul Executiv al PNL a stabilit ca parlamentarii liberali să nu părăsească Bucureştiul, în intervalul 14-21 noiembrie, când este posibil să fie depusă moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dancilă.

Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de Om în data de 08.11.2018, 18:16

Gresit! Tariceanu este un dragnea mult mai mare.

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

PROIECT DE ORDONANŢĂ ÎN DOMENIUL PROTECŢIEI CONSUMATORILOR:ANPC propune amenzi in funcţie de cifra de afaceri
23 ian. M.I.


KLAUS IOHANNIS:"Guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă"
23 ian. I.M.


AEP: Modelul listei de susţinători folosit la europarlamentare, în dezbatere
23 ian. T.T.


FIIND NEMULŢUMIT DE ATITUDINEA POLITICIENILOR MAGHIARI:Preşedintele FDGR refuză să meargă la congresul UDMR
23 ian. T.T.


Primarul sectorului 4 al Capitalei, sancţionat de CNCD
23 ian. T.T.


PETRE DAEA: Trebuie să dezvoltăm comunităţile locale de pescuit
23 ian. M.I.


UNTRR:Comisia TRAN a ajuns la un compromis provind liberalizarea transportului
23 ian. D.D.


TUDOREL TOADER:Nu ne vom abate de la principiile statului de drept7
23 ian. P.E.


RALUCA TURCAN:Guvernul se pregăteşte să modifice Legea responsabilităţii fiscal-bugetare
23 ian. M.I.


MIHAI FIFOR: Iohannis - sabotorul bunei guvernări, acuză că PSD guvernează prost10
23 ian. E.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.