Make It Unforgettable!

Make It Unforgettable!

ASER, Asociaţia Studenţilor Economişti din România, dă startul înscrierilor pentru o studenţie #Unforgettable. Asociaţia se adresează studenţilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucureşti şi altele. Campania de recrutare se desfăşoară între 29 septembrie şi 15 octombrie, perioadă în care promovăm posibilitatea de înscriere în asociaţie atât în mediul online, cât şi în cel offline prin standuri în facultăţile mai sus menţionate.

În fiecare an, ASER recrutează noi membri pe care îi apropie de mediul economic prin învăţarea domeniilor care sunt prezente şi în marile companii: vânzări, resurse umane, marketing, PR, financiar, legal, cultură organizaţională, strategie şi project management.

Fiecare studenţie trebuie traită la maximum alături de persoane pline de entuziasm, dedicare, care sunt alături de ceilalţi la fiecare pas, sunt responsabili şi doresc să se autodepăşească, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. În ASER, ai ocazia să interacţionezi cu persoane din mediul business şi să înveţi din fiecare arie.

ASER este cea mai fresh şi autentică asociaţie de studenţi. Ai ocazia să faci voluntariat în anii de studenţie şi să creezi experienţe de învăţare gândite pentru studenţi, într-un mod cât mai creativ şi plăcut, dar, totodată, să pui pasiune şi devotament în tot ceea ce se realizează. Proiectele ASER sunt oportunităţi practice şi interactive, care te duc mai aproape de cariera pe care vrei să o urmezi. Proiectele organizate anul acesta sunt Akademics (dezvoltare personală şi orientare în carieră), Bank to Basics (domeniul financiar şi cel bancar) şi Ingenius (advertising, PR, marketing şi social media).

Dacă vrei o studenţie cool şi memorabilă, atunci ai găsit locul potrivit. Înscrie-te pe www.aser.ro/inscrie-te, până pe 15 octombrie sau la unul dintre standurile din centrele universitare menţionate mai sus.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Performanţă remarcabilă pentru fondurile de acţiuni cu expunere la BVB
20 iul. A.M.


ANAF PRIMUL SEMESTRU:Venituri bugetare mai mari cu 13,5%
19 iul. A.M.


Iridex afirmă că nu este sursa mirosurilor
19 iul. A.M.


DORALY.RO:Vor găzduirea a 550 de comercianţi
19 iul. A.M.


Flori de ie împodobesc podiumul Feeric Fashion Week
16 iul. A.M.


FREYWILLE a lansat HOMMAGE à VINCENT VAN GOGH
12 iul.


WIZZ AIR ANUNŢĂ O NOUĂ RUTĂ: Din Cluj- Napoca spre Marea Britanie
05 iul. A.M.


Modificările propuse de MRP au trecut de Plen
05 iul. A.M.


Siegfried Mureşan:Noul cumpărător al ArcelorMittal nu închide combinatul
04 iul. A.M.


AmCham, AHK, RBL, CPC:Apel la responsabilitate pentru România
04 iul. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.