Make It Unforgettable!

Make It Unforgettable!

ASER, Asociaţia Studenţilor Economişti din România, dă startul înscrierilor pentru o studenţie #Unforgettable. Asociaţia se adresează studenţilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucureşti şi altele. Campania de recrutare se desfăşoară între 29 septembrie şi 15 octombrie, perioadă în care promovăm posibilitatea de înscriere în asociaţie atât în mediul online, cât şi în cel offline prin standuri în facultăţile mai sus menţionate.

În fiecare an, ASER recrutează noi membri pe care îi apropie de mediul economic prin învăţarea domeniilor care sunt prezente şi în marile companii: vânzări, resurse umane, marketing, PR, financiar, legal, cultură organizaţională, strategie şi project management.

Fiecare studenţie trebuie traită la maximum alături de persoane pline de entuziasm, dedicare, care sunt alături de ceilalţi la fiecare pas, sunt responsabili şi doresc să se autodepăşească, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. În ASER, ai ocazia să interacţionezi cu persoane din mediul business şi să înveţi din fiecare arie.

ASER este cea mai fresh şi autentică asociaţie de studenţi. Ai ocazia să faci voluntariat în anii de studenţie şi să creezi experienţe de învăţare gândite pentru studenţi, într-un mod cât mai creativ şi plăcut, dar, totodată, să pui pasiune şi devotament în tot ceea ce se realizează. Proiectele ASER sunt oportunităţi practice şi interactive, care te duc mai aproape de cariera pe care vrei să o urmezi. Proiectele organizate anul acesta sunt Akademics (dezvoltare personală şi orientare în carieră), Bank to Basics (domeniul financiar şi cel bancar) şi Ingenius (advertising, PR, marketing şi social media).

Dacă vrei o studenţie cool şi memorabilă, atunci ai găsit locul potrivit. Înscrie-te pe www.aser.ro/inscrie-te, până pe 15 octombrie sau la unul dintre standurile din centrele universitare menţionate mai sus.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

EDITURA LITERA ORGANIZEAZĂMagic Library la Noaptea Cărţilor Deschise!
12 apr.


PIOTR JAKUĆ, PREMIO:"Recomandăm centrele specializate pentru schimbarea anvelopelor"
15 mar. C.P.


CAMPIONUL PODGORIEI COTNARI Ediţia 2018
16 feb. A.C


Flori de ie ajunge la The Bride Show în Dubai
08 feb. A.C


Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit şi Asociaţii previne: "O mulţime de chestiuni juridice pot interveni în încercarea de a recupera creanţele. Cum pot fi acestea soluţionate"
22 ian. A.C


Un studiu realizat de Cofetăriile Delice arată că românii consumă mai mult cozonac de Paşte decât de Crăciun
18 ian. Andreea Cuzub


De Ziua Micii Uniri, Galaţiul se uneşte în Flori de ie
17 ian. D.I


LA 25 DE ANI DE CARIERĂ MUZICALĂCornelia şi Lupu Rednic lansează albumul DVD "Maramureş, tărâm de basm"
16 ian. E.O


Bursa Română de Mărfuri (BRM) a împlinit 25 de ani de existenţă
12 dec. 2017


Asociaţia Naţională a Antreprenorilor a aniversat cinci ani de activitate
08 dec. 2017

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.