Make It Unforgettable!

Make It Unforgettable!

ASER, Asociaţia Studenţilor Economişti din România, dă startul înscrierilor pentru o studenţie #Unforgettable. Asociaţia se adresează studenţilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucureşti şi altele. Campania de recrutare se desfăşoară între 29 septembrie şi 15 octombrie, perioadă în care promovăm posibilitatea de înscriere în asociaţie atât în mediul online, cât şi în cel offline prin standuri în facultăţile mai sus menţionate.

În fiecare an, ASER recrutează noi membri pe care îi apropie de mediul economic prin învăţarea domeniilor care sunt prezente şi în marile companii: vânzări, resurse umane, marketing, PR, financiar, legal, cultură organizaţională, strategie şi project management.

Fiecare studenţie trebuie traită la maximum alături de persoane pline de entuziasm, dedicare, care sunt alături de ceilalţi la fiecare pas, sunt responsabili şi doresc să se autodepăşească, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. În ASER, ai ocazia să interacţionezi cu persoane din mediul business şi să înveţi din fiecare arie.

ASER este cea mai fresh şi autentică asociaţie de studenţi. Ai ocazia să faci voluntariat în anii de studenţie şi să creezi experienţe de învăţare gândite pentru studenţi, într-un mod cât mai creativ şi plăcut, dar, totodată, să pui pasiune şi devotament în tot ceea ce se realizează. Proiectele ASER sunt oportunităţi practice şi interactive, care te duc mai aproape de cariera pe care vrei să o urmezi. Proiectele organizate anul acesta sunt Akademics (dezvoltare personală şi orientare în carieră), Bank to Basics (domeniul financiar şi cel bancar) şi Ingenius (advertising, PR, marketing şi social media).

Dacă vrei o studenţie cool şi memorabilă, atunci ai găsit locul potrivit. Înscrie-te pe www.aser.ro/inscrie-te, până pe 15 octombrie sau la unul dintre standurile din centrele universitare menţionate mai sus.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

COMUNICAT DE PRESĂPhoenicia Hotels a inaugurat Restaurantul Mandaloun - Lebanese cuisine
16 oct. F.B.


Conferinţa "Insolvenţa persoanei fizice şi darea în plată"
15 oct.


PHOENICIA HOTELS - investiţie de 1 milion de euro
15 oct. P.P.


INVESTIGAŢIE DECLIC:Pădurile virgine ale României, defrişate fără autorizaţie
15 oct. F.M.


RESTAURANTUL MANDALOUN:Noua investiţie Phoenicia Hotels valorează 1 milion de euro
13 oct. M.F.


SEMINAR DIPLOMATIC INTERNAŢIONAL: 140 ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Rusia1
12 oct. V.D.


Produse agroalimentare româneşti, promovate la SIAL Paris 2018
08 oct. L.I.


GRUPUL VELUX:Ediţia 2018 - Barometrul Locuinţelor Sănătoase
08 oct. V.D.


Noutăţile Allview aduse la IMWORLD
05 oct. P.A.


ASF: Insuficiente societăţi au produse de asigurare de risc cibernetic
04 oct. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.