Marcel Ciolacu anunţă plângere penală împotriva PNL 3

05 aug. 12:12 Politică
A.P.
MARCEL CIOLACU
MARCEL CIOLACU

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a lansat miercuri dimineaţă un atac dur la adresa PNL, pe care îl acuză că vrea să devină "un partid-stat". De asemenea, el a transmis că PSD va face plângere penală la DNA împotriva reprezentanţilor PNL din Guvern deoarece, spune el, primarii social-democraţi sunt şantajaţi să treacă la PNL, scrie Digi24.

"Toţi DUDUIENII galbeni din GUVERN - la PUŞCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toţi cei care vă bateţi joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpuşa şi a fura în continuare!", afirmă Ciolacu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Liderul interimar al PSD mai spune că "nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de alocaţii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!"

"Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la Bucureşti sau le promit în ţară tot felul de proiecte şi bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat. Cine nu cedează, este ameninţat şi şantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor. Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii VOTA! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape", adaugă el.

Marcel Ciolacu îi adresează şi o întrebare preşedintelui: "De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?"

"PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!", a anunţat preşedintele interimar al PSD.


Opinia cititorului: 3
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 05.08.2020, 13:52

Domnule CIOLACU. LASA VRAJEALA. ROMANII,asteapta sa depuneti MOTIUNEA de CENZURA pe 14 august . Cum iti inchipui ca JUSTITIA care ii PUPA PULPANUL si CONDURUL lui IOHANNIS o sa dea curs unei plangeri penale impotriva "GUVERNULUI SAU".!

2.   Unde-s???
mesaj trimis de anonim în data de 05.08.2020, 14:38

Legile care reglementează tot!!!

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 05.08.2020, 19:17

Cine este domnule presedintele Camerei Deputatilor, cine este la senat, cine face legi in Romania. Faceti legi, si apoi iar legi, si legi si pentru nelegiuitii legilor, si ..pana cand duduienii galbeni si rosii si verzi vor fi poveste. Degeaba ne spuneti noua, nu noi suntem la butoane. Iar justitia este oarba fara legi. Ce putem face noi.

Daca stati acolo si va fac legile cei din guvern, asa ca Ciolos, cu L223, iar voi va faceti ca nu vedeti, macar nu mai iritati lumea.  

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

VLAD VOICULESCU:''Facem plângere penală şi ne adresăm Curţii de Conturi pentru publicitatea mascată făcută de Firea''2
25 sep. G.U.


Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din funcţia de procuror-şef al DIICOT
25 sep. G.U.


NICUŞOR DAN:''Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte''6
25 sep. G.U.


IONEL DANCĂ:''Vrancea a fost izolată şi se află pe ultimele locuri din ţară la investiţiile străine''
25 sep. G.U.


MARCEL CIOLACU:''Ar fi cazul ca prim-ministrul să aibă decenţa să dubleze alocaţiile''1
25 sep. G.U.


CRISTIAN BUŞOI, VICEPREŞEDINTELE PNL:''E foarte important să se meargă la vot, respectând toate normele de siguranţă necesară''4
25 sep. G.U.


BEM:Gabriela Firea şi-a făcut publicitate mascată, în plină campanie electorală
25 sep. J.P.


EUGEN TOMAC CĂTRE DAN BARNA:Este inadmisibil să preluaţi tehnicile de manipulare ale PSD 1
25 sep. J.P.


VASILE DÎNCU:"Cei care să zicem sunt mai în vârstă nu se vor duce la vot şi asta va dezavantaja PSD"9
25 sep. J.P.


Klaus Iohannis a semnat decretul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cătălin Ioniţă
25 sep. A.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.