MELEŞCANU, DESPRE AMBASADORUL ROMÂNIEI ÎN ISRAEL:

"Examinăm şi posibilitatea de a veni cu o noua candidatură" 1

12 oct. 2018 Politică
E.A.
Teodor Meleşcanu
Teodor Meleşcanu

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat astăzi că este posibil să facă o nouă propunere pentru postul de ambasador al României în Israel, în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis nu a dat niciun răspuns cu privire la persoana care a fost deja propusă în această poziţie.

Întrebat ce se întâmplă cu locul de ambasador al României în Israel, Meleşcanu a spus că şi-ar dori ca în cursul acestei săptămâni să fie numit.

"Eu îmi doresc foarte mult ca în cursul acestei săptămâni (să fie numit ambasadorul României în Israel - n.r.), în condiţiile în care din martie anul acesta nu s-a transmis o propunere de ambasador. Având în vedere că a trecut foarte mult timp, va trebui să examinăm şi posibilitatea să venim cu o altă candidatură", a afirmat Meleşcanu la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

El a menţionat că nu a venit niciun semnal de la Palatul Cotroceni pe acest subiect şi că nu a vorbit nici cu şeful statului, nici cu alt reprezentant al Administraţiei Prezidenţiale despre acest lucru.

"E decizia, până la urmă, a instituţiei prezidenţiale, dar gândul meu, la ora actuală, este că, având în vedere că a trecut o perioadă foarte mare de timp şi ţinând seamă de importanţa relaţiilor dintre România şi Israel, am putea să examinăm şi posibilitatea de a veni cu o altă candidatură", a spus ministrul.


Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 13.10.2018, 22:39

Vioreaua Dancila, ar fi OK. 

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Miting al Alianţei 2020 USR PLUS, astăzi
24 mai. I.M.


DRAGNEA: "Eu am fost condamnat pentru ce face Iohannis acum"1
24 mai. M.I.


UE respinge despăgubirea, de către BCE, a investitorilor în obligaţiuni greceşti
24 mai. V.R.


Povestea în detaliu a modului în care Mazăre a construit de la zero fel şi fel de lucruri măiastre2
24 mai. Mihai Antonescu


Două scrutine pentru statul de drept
24 mai. GHEORGHE IORGOVEANU


DARIUS VÂLCOV, ÎN ATENŢIA PROCURORILOR DIICOTDesecretizarea protocolului, din 2016, dintre SRI şi Parchetul General, ilegală
24 mai. GEORGE MARINESCU


Industria asigurărilor, între provocări şi oportunităţi
24 mai. GEORGE MARINESCU


KLAUS IOHANNIS:"Eu vreau votul românilor care îşi doresc o justiţie dreaptă"1
23 mai. M.I.


ÎN SUMA MAXIMĂ DE 5.000 EURO, PENTRU ECHIPAMENTE CE POT FACILITA RELUAREA ACTIVITĂŢII: Peste 7.000 persoane cu dizabilităţi vor beneficia de vouchere
23 mai. I.M.


TRAIAN BĂSESCU:"Hunor şi UDMR au intrat în panică"
23 mai. M.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.