Membrii C.O.T.A.R., intervenienţi în procesul Primarului General

07 dec. 2017 Companii-Afaceri
Maria Bourceanu
Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)
Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

Membrii Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) vin ca intervenienţi în procesul pe care Primarul General, Gabriela Firea, îl va intenta împotriva liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi: "Aceasta nu este o luptă politică, ci o acţiune prin care transportatorii cer să se respecte legile ţării", conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Membrii C.O.T.A.R. consideră ca sunt nedreptăţiţi şi susţin că de aproape un deceniu duc lupte cu mai multe guverne "pentru respectarea legilor în ţara noastră, pentru eliminarea pirateriei şi a concurenţei neloiale".

Transportatorii îl acuză pe Cristian Buşoi că nu cunoaşte problemele reale ale transportatorilor şi că a acţionat în virtutea unei lupte politice care pe aceştia nu îi interesează.

De asemenea, aceştia îl aduc în discuţie pe fostul preşedinte ANAF, Octavian Teodor Deaconu, amintind că el a fost cel care a permis intrarea UBER in România pe motiv că la conducerea firmei din ţara noastră se află fiica sa.

"Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber şi Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetăţenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă, chiar companiile contribuie la bugetul local şi la îmbunătăţirea condiţiilor de transport din Capitală", răspunde Buşoi într-un comunicat de presă, adăugând că eliminarea companiei "întoarce Bucureştiul în timp".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Traian Bădulescu: "Cei mai mulţi români petrec weekend-urile în destinaţii autohtone"
16 iul.


Mediul rural, fără asistenţă medicală de urgenţă
16 iul. George Marinescu


"Metro" nu vrea să vândă lanţul "Real"
16 iul.


MINISTRUL DELEGAT PENTRU AFACERI EUROPENE, VICTOR NEGRESCU:"Este normal ca fiecare agricultor din UE să beneficieze de sprijin similar"
16 iul.


ÎN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2018INS: "Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 1,3%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2017"
16 iul. Ramona Radu, Vlad Dobrea


LAURENŢIU BACIU, LAPAR:"Numai 15% din suprafaţa agricolă a ţării este irigată"
16 iul. Ramona Radu


Rusia şi OPEC, gata să majoreze producţia de petrol dacă piaţa o va cere
16 iul.


"Transelectrica" a atribuit un contract de 10 milioane euro pentru retehnologizarea staţiei Medgidia Sud
16 iul.


România şi Franţa, parteneri în domeniul aeronautic
15 iul. A.M.


Fuziunea între Alstom şi Siemens anchetată de UE
14 iul. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.