Membrii C.O.T.A.R., intervenienţi în procesul Primarului General

07 dec. 2017 Companii-Afaceri
Maria Bourceanu
Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)
Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

Membrii Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) vin ca intervenienţi în procesul pe care Primarul General, Gabriela Firea, îl va intenta împotriva liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi: "Aceasta nu este o luptă politică, ci o acţiune prin care transportatorii cer să se respecte legile ţării", conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Membrii C.O.T.A.R. consideră ca sunt nedreptăţiţi şi susţin că de aproape un deceniu duc lupte cu mai multe guverne "pentru respectarea legilor în ţara noastră, pentru eliminarea pirateriei şi a concurenţei neloiale".

Transportatorii îl acuză pe Cristian Buşoi că nu cunoaşte problemele reale ale transportatorilor şi că a acţionat în virtutea unei lupte politice care pe aceştia nu îi interesează.

De asemenea, aceştia îl aduc în discuţie pe fostul preşedinte ANAF, Octavian Teodor Deaconu, amintind că el a fost cel care a permis intrarea UBER in România pe motiv că la conducerea firmei din ţara noastră se află fiica sa.

"Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber şi Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetăţenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă, chiar companiile contribuie la bugetul local şi la îmbunătăţirea condiţiilor de transport din Capitală", răspunde Buşoi într-un comunicat de presă, adăugând că eliminarea companiei "întoarce Bucureştiul în timp".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

IMEDIAT CE GIGI DRAGOMIR A FOST REPUS ÎN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE,ANRM a lansat o consultare publică asupra calculului preţului de referinţă pentru gaze4
24 ian. A.A


IMEDIAT CE GIGI DRAGOMIR A FOST REPUS ÎN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE,ANRM a lansat o consultare publică asupra calculului preţului de referinţă pentru gaze
23 ian. A.A


ANCOM propune scăderea tarifelor plătite între operatori pentru portarea numerelor
23 ian. C.P.


Nicolae Demetriade candidează pentru funcţia de Preşedinte ANAT
23 ian. Adelina Toader


Directorul Losan România vrea să construiască un hotel în Centrul Civic al Braşovului
23 ian. O.VRÂNCEANU


Sanofi plăteşte 11,6 miliarde de dolari pentru achiziţia Bioverativ
23 ian.


Americanii de la JD Norman Industries au achiziţionat REGE Automotive
23 ian. Ovidiu VRÂNCEANU


GARANŢII BANCARE DE 23 MILIOANE DE DOLARI Hidroconstrucţia va executa lucrări de construcţii în Iordania, de peste 115 milioane de dolari
23 ian. A.S.


EY: "Vehiculele electrice vor deveni o opţiune de transport de bază până în 2025, în toate pieţele"
23 ian. C.P.


Tel Drum şi-a cerut insolvenţa, "falimentul" fiind materia care face obiectul cererii
22 ian. D.I

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.