Membrii C.O.T.A.R., intervenienţi în procesul Primarului General

07 dec. 2017 Companii-Afaceri
Maria Bourceanu
Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)
Gabriela Firea (Sursa foto: Facebook)

Membrii Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) vin ca intervenienţi în procesul pe care Primarul General, Gabriela Firea, îl va intenta împotriva liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi: "Aceasta nu este o luptă politică, ci o acţiune prin care transportatorii cer să se respecte legile ţării", conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Membrii C.O.T.A.R. consideră ca sunt nedreptăţiţi şi susţin că de aproape un deceniu duc lupte cu mai multe guverne "pentru respectarea legilor în ţara noastră, pentru eliminarea pirateriei şi a concurenţei neloiale".

Transportatorii îl acuză pe Cristian Buşoi că nu cunoaşte problemele reale ale transportatorilor şi că a acţionat în virtutea unei lupte politice care pe aceştia nu îi interesează.

De asemenea, aceştia îl aduc în discuţie pe fostul preşedinte ANAF, Octavian Teodor Deaconu, amintind că el a fost cel care a permis intrarea UBER in România pe motiv că la conducerea firmei din ţara noastră se află fiica sa.

"Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber şi Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetăţenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă, chiar companiile contribuie la bugetul local şi la îmbunătăţirea condiţiilor de transport din Capitală", răspunde Buşoi într-un comunicat de presă, adăugând că eliminarea companiei "întoarce Bucureştiul în timp".


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ANRM ŞI MFP NU DEŢIN INFORMAŢII CONCLUDENTELegea offshore, un proiect controversat
19 oct. GEORGE MARINESCU


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie
19 oct. Emilia Olescu


Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin
19 oct.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / IULIU MOLDOVEANU, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ:"Avem forţa de muncă şi tehnologia necesare pentru a duce industria mobilei pe piaţa rusă"
19 oct. A.T.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"
19 oct. R.R.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"
19 oct. A.T.


CORESPONDENŢĂ DIN TUNISIATunisia reintră în ofertele de pe piaţa românească
19 oct. Adelina Toader


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VARUJAN PAMBUCCIAN, DEPUTAT:"Ne confruntăm cu patru domenii tehnologice care deja schimbă lumea"
19 oct. EMILIA OLESCU


Petrolexportimport intră în faliment
19 oct. A.I.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VIOREL MARIAN PANĂ, FOST PREŞEDINTE BVB:"Este necesară stabilirea unei agende strategice româno-ruse"
19 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.