Memento Bus a lansat serviciul "ShuttleBus" de pe Aeroportul Otopeni către hoteluri din Bucureşti 1

16 feb. 18:17 Companii-Afaceri
D.I.
Memento Bus a lansat serviciul "ShuttleBus" de pe Aeroportul Otopeni către hoteluri din Bucureşti

Compania de transport MementoBus, care face parte din grupul Christian Tour, a lansat un program regulat de "ShuttleBus" de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", se precizează într-un comunicat remis asăzi Redacţiei.

Potrivit documentului: "pasagerii care aterizează pe Otopeni pot fi transferaţi la hotelurile unde au cazare în Capitală, precum şi la cea mai modernă autogară, Central Bus Station, de unde pot călători cu autocarele MementoBus spre Braşov, Constanţa, Sibiu, Craiova, Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi şi Tulcea".

Reprezentanţii Christian Tour estimează că peste 30.000 de pasageri, români şi străini, vor apela la acest serviciu în primele şase luni de operare.

Mircea Fărtăiş, directorul Departamentului Transporturi din cadrul Christian Tour, a declarat: "Atunci când am luat decizia de a deschide acest birou şi de a oferi aceste servicii am ţinut cont de numeroasele solicitări venite din partea turiştilor, care doresc să ajungă acasă în condiţii foarte bune. Credem că acest serviciu reprezintă alternativa mult-aşteptată de pasageri la taxiurile de la aeroport".

Potrivit sursei citate, pe lângă serviciul de "ShuttleBus", pasagerii pot solicita şi transferuri private şi de grup, asigurate de vehiculele din flota Memento Bus, către Bucureşti şi oraşele mari ale ţării, precum şi cazare oriunde în România prin intermediul platformei "HelloRomania.eu", deţinută de Christian Tour.

Mircea Fărtăiş a precizat în acest sens: "Biroul din Aeroportul Otopeni funcţionează întocmai ca o agenţie de turism. Pasagerii care coboară din avion şi nu au o cameră rezervată la un hotel din destinaţia finală, fie că e Bucureşti, Sibiu, Timişoara ori Constanţa, sunt ajutaţi să găsească cea mai bună variantă. Prin platforma HelloRomania.eu, turiştii au la dispoziţie peste 1.500 de unităţi de cazare din toate regiunile ţării".


Opinia cititorului: 1
1.   fără titlu
mesaj trimis de Rațiu Florian în data de 18.02.2018, 11:53

Acestă activitate este bine voită deoarece contribuie la transferul pasagerilor în siguranță si cu personal bine calificat ai modern de aceea sunt sigur că domnul Mircea Fartais va aduce cu siguranță o îmbunătățire a activități de transport deoarece are o bogată experiență în domeniu. Urez mult succes firmei Cristian Tour deoarece de ani de zile îmi fac concediul cu ei.

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Engie vinde o participaţie companiei Glow Energy
20 iun. A.M.


Volkswagen şi Ford alianţă pentru vehicule utilitare
20 iun. A.M.


TeraPlast investeşte în reciclare
20 iun. M.D.


Parteneriatul Red Bull - Renault se încheie
20 iun. M.D.


CONPET:Creştere de 5,8% pentru tarifele de ţiţei intern
20 iun. A.M.


OBSESII ALIMENTARECine se teme de microunde?
20 iun. ADRIAN-NICOLAE POPESCU


Industria IT autohtonă, în top la nivel european
20 iun. O.D.


Industria de gambling se plânge de reticenţa băncilor
20 iun. Emilia Olescu


MIHAELA PROICEA, BIO ORTOCLINIC:"Medicii nu mai vor să lucreze în sistemul privat, statul acordă salarii mai mari"7
20 iun. A consemnat ADELINA TOADER


INVESTIŢIE DE 16 MILIOANE DE EURO ÎN BUCUREŞTIAFI Europe Romania începe construcţia proiectului rezidenţial AFI City
20 iun.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.