Mihai Fifor: "Procesul de transformare a Armatei în toate sectoarele sale va continua"

12 nov. 2017 Politică
Andrei Stan
Mihai Fifor (Sursa foto: Facebook)
Mihai Fifor (Sursa foto: Facebook)

Statul Major al Apărării a fost, indiferent de denumirea purtată, unul dintre pilonii pe care s-a construit armata noastră modernă, consideră ministrul de resort, Mihai Fifor, precizând că procesul de transformare a Armatei în toate sectoarele sale va continua.

Într-un mesaj publicat astăzi pe pagina sa de Facebook, cu ocazia Zilei Statului Major al Apărării, ministrul Fifor a scris: ''Înfiinţat ca structură de conducere a instrucţiei ostăşeşti de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza, prin Înaltul Ordin de Zi nr. 83 din 12 noiembrie 1859, cu rol principal de uniformizare a armatelor celor două principate româneşti după unirea acestora, Statul Major al Apărării, indiferent de denumirea purtată, a fost unul dintre pilonii pe care s-a construit armata modernă. Cei care au făcut parte din această structură de elită a armatei au condus acţiunile militare ale ostaşilor noştri în timp de război, au reformat şi înzestrat organismul militar. În prezent, 900 de militari execută misiuni de luptă în diferite teatre de operaţii".

Mihai Fifor arată că sunt multe de făcut ca să fim eficienţi în faţa crizelor şi a operaţiilor militare la care ţara noastră va lua parte şi se arată convins că ''acum, când sunt asigurate resursele necesare, procesul de transformare a Armatei în toate sectoarele sale va continua''.

Ministrul a mai scris: "Felicitări tuturor celor care încadrează structura Statului Major al Apărării şi le urez mult succes în misiunile ce vor veni. La multi ani!''.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

CORIN ŞTEFĂNESCU:"PNL a devenit partidul denunţătorilor"
22 mai. M.D.


Fondurile europene şi pensiile, analizate de Iohannis
22 mai. Mihaela Dan


Orban, susţinut de PNL
22 mai. M.D.


Legea 303/2004, adoptată pentru a treia oară
22 mai. M.D.


CAMERA DEPUTAŢILOR:Meleşcanu - chemat la "Ora Guvernului"
22 mai. M.D.


ROVANA PLUMB:"Investiţiile în educaţie înseamnă investiţii în societate"
22 mai. M.D.


PAUL STĂNESCU:"PSD trebuie să se reverifice"
22 mai. M.D.


TRAIAN BĂSESCU:"Fuziunea cu UNPR devine toxică pentru partid"
22 mai. M.D.


FLORIN IORDACHE:"Avem o lege ce trebuie protejată"
22 mai. M.D.


Dragnea scoate un milion pentru Dăncilă19
22 mai. DAN NICOLAIE

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.