Ministrul Turismului, întrevederi cu turoperatorii din EAU

26 apr. 11:11 Politică
D.I.
Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a participat la Târgul Internaţional de Turism Arabian Travel Market, desfăşurat în perioada 22 - 25 aprilie, în Dubai, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului, remis Redacţiei.

Potrivit documentului, ministrul Turismului a avut mai multe întâlniri bilaterale importante pentru dezvoltarea turismului de incoming pentru ţara noastră.

Reprezentanţii ministerului precizează că Întâlnirile organizate, atât în Dubai, cât şi în emiratul Abu Dhabi, s-au axat pe creşterea numărului turiştilor care provin din această regiune şi care sunt interesaţi de România.

Pe durata vizitei, E.S. Helal S.K. Almarri, directorul general al Departamentului de Turism şi Comerţ din Dubai, şi E.S. Mohamed Khalifa Al Mubarak, preşedintele Departamentului de Cultură şi Turism din Abu Dhabi, şi-au exprimat aprecierea faţă de obiectivele turistice unice din ţara noastră. De cealaltă parte, ministrul Bogdan Trif i-a invitat pe toţi reprezentanţii celor două emirate să viziteze ţara noastră.

În acest sens, informează ministerul de resort, la sediul Ministerului Turismului, va avea loc, săptămâna viitoare, o vizită de lucru a E.S. Dl. Dr. Ahmed Abdullah Saeed Bin Almatrooshi, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti, pentru a stabili detaliile acestor vizite.

De asemenea, Bogdan Trif a participat la o întâlnire cu reprezentanţii celor mai mari turoperatori din Emiratele Arabe Unite care s-au declarat încântaţi de potenţialul turistic al României şi care vor participa, în perioada următoare, la întâlniri cu reprezentanţi ai industriei turismului din ţara noastră.

Potrivit sursei citate, a fost organizată şi o întâlnire cu mai mulţi reprezentanţi ai companiei FlyDubai, care au fost de acord că ţara noastră poate beneficia de mai multe zboruri directe din Emiratele Arabe Unite către România.

Prezenţa la târgul de turism Arabian Travel Market este una extrem de importantă, având în vedere numărul mare de persoane din această regiune care doresc să călătorească în Europa de Est. Piaţa din această regiune trebuie valorificată la întregul potenţial.

Ministerul Turismului a revenit, din acest an, cu stand la târgurile organizate în Emirate, în condiţiile în care România nu a mai participat la Arabian Travel Market din 2015. La stand au fost prezenţi în permanenţă doi angajaţi ai ministerului care au oferit sprijin tuturor coexpozanţilor care au reprezentat ţara noastră. Spaţiul din cadrul standului României la Târgul Internaţional de Turism Arabian Travel Market a fost pus la dispoziţia operatorilor economici cu titlu gratuit de către Ministerul Turismului.

Comunicatul aminteşte că lista tuturor târgurilor internaţionale este publicată pe site-ul Ministerului Turismului, iar toţi agenţii economici care doresc să participe, în mod gratuit, se pot înscrie, în secţiunea special destinată, din timp pentru a dimensiona corect standul României în cadrul acestor târguri.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Consilierii de probaţiune au intrat în grevă
19 iul. Gheorghe Iorgoveanu


Inspecţia Judiciară, organ de cenzură a liberei exprimări?
19 iul. G.M.


DOAR PSD VREA OUG PRIVIND AMNISTIA ŞI GRAŢIEREAJustiţie "made in Teleorman"
19 iul. George Marinescu


Politicienii sunt somaţi să nu mai profite de pe urma sportivilor
19 iul. O.D.


BUGETELE LOCALE PRIMESC O NOUĂ LOVITURĂObligaţii mari, fonduri puţine
19 iul. George Marinescu


PARLAMENTUL ŞI-A DEPĂŞIT COMPETENŢELECCR: "Înfiinţarea Fondului Suveran, neconstituţională"
19 iul. George Marinescu


La sesiunea Adunării Generale a ONUTrump a cerut să se întâlnească cu Rohani
18 iul. R.G.


Iohannis s-a întâlnit cu ministrul Karin Kneissl2
18 iul. R.G.


Firea se laudă pentru a cincea oară10
18 iul. V.D.


Întâlnire Iohannis-Dăncilă la Palatul Cotroceni2
18 iul. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.