Miting al Alianţei 2020 USR PLUS, astăzi 2

24 mai. 07:07 Politică
I.M.
Sursă foto: Twitter
Sursă foto: Twitter

Alianţa 2020 USR PLUS organizează, astăzi, cel de-al treilea miting electoral, în Parcul Izvor din Bucureşti. La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

Mitingul alianţei 2020 USR PLUS va avea loc în Parcul Izvor, începând de la ora 16.00. Potrivit organizatorilor, cei prezenţi vor putea sta pe iarbă sau vor putea juca badminton cu candidaţii Alianţei, scrie News.ro.

Evenimentul va fi deschis de un concert, urmând ca la ora 19:30 să înceapă discursurile preşedinţilor celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş, şi ale candidaţilor la europarlamentare.

La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

"Îi aşteptăm pe bucureşteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca apoi două zile mai târziu să ne vedem la vot", a transmis preşedintele USR Dan Barna, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

"Mitingul de vineri e ultima şansă înainte de alegeri să le arătăm românilor că suntem mulţi cei care vrem o schimbare adevărată. Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece de aici, dar care s-au săturat de hoţia din politica românească. Haideţi să le arătăm că nu sunt singuri şi că România mai are o speranţă. Pe 24 mai ne strângem toţi cei care nu ne-am pierdut speranţa", a transmis, la rândul său, preşedintele PLUS Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

Alianţa 2020 USR PLUS a depus o listă completă de 43 de candidaţi la alegerile europarlamentare, care este deschisă de Dacian Cioloş, urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pîslaru (PLUS), Clotilde Armand (USR), Dragoş Tudorache (PLUS), Nicolae Ştefanuţă (USR), Vlad Botoş (USR), Ramona Strugariu (PLUS), Vlad Gheorghe (USR), Alin Mituţa (PLUS).

Doi candidadaţi de pe listele alianţei s-au restras, fiind vorba despre Oana Popescu şi Valeriu Nicolae, informează News.ro.

Opinia cititorului: 2
1.   #Rezista comunistii, #Rezista securistii
mesaj trimis de Florin în data de 24.05.2019, 08:19

Vad ca inca #Rezista comunistii, #Rezista securistii in aceste 2 asa-zis partide. Plus infiltratii din celelalte.

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 24.05.2019, 10:27

PUPAȚI VA ÎNCUR .. AJATIVA. HA, HA, HA. CITA DISPERARE ȘI FRUSTRARE LA BLESTEMAȚI ȘI TRĂDĂTORII DE TARA ĂȘTIA DE LA PARTIDUL GOMOREI(U. S. R. ȘI ALIANȚĂ PLUS) CA ȘI LA CEILALȚII TRĂDĂTORII DE TARA DE LA PARTIDUL SODOMEI(P. N. L.). ĂȘTIA PRIMII FAC MITING ASTĂZI VINERI DUPĂ AMIAZA CU GINDUL CA ASTĂZI ESTE ZI SCURTA DE MUNCA ȘI VINE LUMEA SA I SUSȚINĂ, NIMIC MAI FALS, IAR CEILALȚI NESUFERIȚI ȘI NEFERICIȚI AU FĂCUT MITING SÂMBĂTA CU ACEEAȘI NEȘANSA. SLUGILE OCCIDENTULUI CARE PENTRU O BUCATA DE CIRNATCUPAR ȘI OUA ÎNȚELEGEȚI O DATA PENTRU TOTDEAUNA ROMANII NU VA VOTEAZĂ SAU SATURAT DE TRĂDARE VOASTRĂ,. PE 26 MAI VA PRIMIȚI MULT MERITATA RĂSPLATĂ SARLATANILOR

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

LUDOVIC ORBAN:"Democraţia a învins în Republica Moldova"
14 iun. M.I.A.


PREŞEDINTELE ALDE SIBIU:Tăriceanu nu a renunţat la prezidenţiale2
14 iun. M.I.


TEODOROVICI, DESPRE MANDATUL SĂU DE PREŞEDINTE AL ECOFIN:"Nu am renunţat niciodată la valorile mele"4
14 iun. I.M.A.


MIHAI FIFOR:"Cei care au depus moţiunea vor doar să dărâme"
14 iun. M.A.I.


Ilie Năstase se retrage definitiv din politică1
14 iun. T.I.


Gheorghe Stan, eliberat din funcţia de procuror
14 iun. T.T.


Consilierul prezidenţial Bogdan Aurescu, vizită de lucru la Chişinău
14 iun. T.E.


IERI:Premierul - întâlnire cu ministrul de Externe din EAU
14 iun. T.T.


VIORICA DĂNCILĂ: "Pentru candidatul la prezidenţiale - un congres separat"
14 iun. T.E.


KLAUS IOHANNIS: "PSD a refuzat să semneze Acordul"2
14 iun. T.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.