Miting al Alianţei 2020 USR PLUS, astăzi 2

24 mai. 2019 Politică
I.M.
Sursă foto: Twitter
Sursă foto: Twitter

Alianţa 2020 USR PLUS organizează, astăzi, cel de-al treilea miting electoral, în Parcul Izvor din Bucureşti. La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

Mitingul alianţei 2020 USR PLUS va avea loc în Parcul Izvor, începând de la ora 16.00. Potrivit organizatorilor, cei prezenţi vor putea sta pe iarbă sau vor putea juca badminton cu candidaţii Alianţei, scrie News.ro.

Evenimentul va fi deschis de un concert, urmând ca la ora 19:30 să înceapă discursurile preşedinţilor celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş, şi ale candidaţilor la europarlamentare.

La eveniment va participa şi Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European.

"Îi aşteptăm pe bucureşteni alături de noi pentru a ne bucura împreună de ultimele zile de campanie, urmând ca apoi două zile mai târziu să ne vedem la vot", a transmis preşedintele USR Dan Barna, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

"Mitingul de vineri e ultima şansă înainte de alegeri să le arătăm românilor că suntem mulţi cei care vrem o schimbare adevărată. Sunt milioane de oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece de aici, dar care s-au săturat de hoţia din politica românească. Haideţi să le arătăm că nu sunt singuri şi că România mai are o speranţă. Pe 24 mai ne strângem toţi cei care nu ne-am pierdut speranţa", a transmis, la rândul său, preşedintele PLUS Dacian Cioloş, co-preşedintele Alianţei 2020 USR PLUS.

Alianţa 2020 USR PLUS a depus o listă completă de 43 de candidaţi la alegerile europarlamentare, care este deschisă de Dacian Cioloş, urmat de Cristian Ghinea (USR), Dragoş Pîslaru (PLUS), Clotilde Armand (USR), Dragoş Tudorache (PLUS), Nicolae Ştefanuţă (USR), Vlad Botoş (USR), Ramona Strugariu (PLUS), Vlad Gheorghe (USR), Alin Mituţa (PLUS).

Doi candidadaţi de pe listele alianţei s-au restras, fiind vorba despre Oana Popescu şi Valeriu Nicolae, informează News.ro.

Opinia cititorului: 2
1.   #Rezista comunistii, #Rezista securistii
mesaj trimis de Florin în data de 24.05.2019, 08:19

Vad ca inca #Rezista comunistii, #Rezista securistii in aceste 2 asa-zis partide. Plus infiltratii din celelalte.

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 24.05.2019, 10:27

PUPAȚI VA ÎNCUR .. AJATIVA. HA, HA, HA. CITA DISPERARE ȘI FRUSTRARE LA BLESTEMAȚI ȘI TRĂDĂTORII DE TARA ĂȘTIA DE LA PARTIDUL GOMOREI(U. S. R. ȘI ALIANȚĂ PLUS) CA ȘI LA CEILALȚII TRĂDĂTORII DE TARA DE LA PARTIDUL SODOMEI(P. N. L.). ĂȘTIA PRIMII FAC MITING ASTĂZI VINERI DUPĂ AMIAZA CU GINDUL CA ASTĂZI ESTE ZI SCURTA DE MUNCA ȘI VINE LUMEA SA I SUSȚINĂ, NIMIC MAI FALS, IAR CEILALȚI NESUFERIȚI ȘI NEFERICIȚI AU FĂCUT MITING SÂMBĂTA CU ACEEAȘI NEȘANSA. SLUGILE OCCIDENTULUI CARE PENTRU O BUCATA DE CIRNATCUPAR ȘI OUA ÎNȚELEGEȚI O DATA PENTRU TOTDEAUNA ROMANII NU VA VOTEAZĂ SAU SATURAT DE TRĂDARE VOASTRĂ,. PE 26 MAI VA PRIMIȚI MULT MERITATA RĂSPLATĂ SARLATANILOR

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

DANIEL FENECHIU, PNL: "O nouă stare de urgenţă nu este exclusă dacă lucrurile scapă de sub control"1
08 iul. M.G.


DACĂ GUVERNUL NU VA MAJORA PUNCTUL DE PENSIE,Federaţiile pensionarilor ameninţă cu proteste de stradă
08 iul. I.Ghe.


Confruntare în cazul Unifarm
08 iul. I.Ghe.


CCR: Retragerea de către SIIJ a căilor de atac, ilegală
08 iul. George Marinescu


"Grindă", zdruncinat în Camera Deputaţilor1
08 iul. George Marinescu


SENAT:Alegerile locale, în 27 septembrie 
08 iul. G.M.


SOLOMON ŞI STATIVĂ, DOI REPREZENTANŢI "VAJNICI" AI PSDSocial-democraţia - un fel de şaorma cu de toate
08 iul. George Marinescu


ÎN CADRUL UNEI DEZBATERI ÎN PARLAMENTPSD ŞI PNL s-au acuzat reciproc că fură din bani publici
07 iul. A.P.


Indicii BVB au închis în teritoriu mixt
07 iul. A.P.


Senatul a adoptat documentul privind data alegerilor locale pe 27 septembrie
07 iul. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.