MONICA ANISIE:

"Digitalizarea educaţiei reprezintă un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu de ministru" 4

26 oct. 11:17 Politică
A.P.
"Digitalizarea educaţiei reprezintă un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu de ministru"

"Digitalizarea educaţiei reprezintă un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu de ministru, pentru guvernul Orban şi pentru PNL. Este un angajament îndrăzneţ, o promisiune pentru generaţiile viitoare pe care toţi miniştrii educaţiei trebuie să şi-l asume în viitori ani, indiferent de culoarea politică", a declarat ministrul Educaţiei, la evenimentul de lansare a procesului de consultare publică pentru elaborarea Strategiei privind digitalizarea Educaţiei 2021-2027, scrie g4media.

Amintim că Monica Anisie candidează pentru un post de senator pe listele PNL în viitoarele alegeri generale. Aceasta lansează în dezbatere publică Strategia privind digitalizarea Educaţiei 2021-2027 cu aproximativ o lună înainte de alegerile parlamentare 2020 şi la 11 luni după ce a preluat mandatul de ministru al Educaţiei.

Monica Anisie, cele mai importante declaraţii:

Este clar că digitalizarea educaţiei reprezintă un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu de ministru, pentru guvernul Orban şi pentru PNL. Este un angajament îndrăzneţ, o promisiune pentru generaţiile viitoare pe care toţi miniştrii educaţiei trebuie să şi-l asume în viitori ani, indiferent de culoarea politică

Este foarte clar că această strategie trebuie să devină un proiect de ţară

Opinia cititorului: 4
1.   Pepsiglas sau Colaglas?
mesaj trimis de vlad tepes în data de 26.10.2020, 15:34

Tanti Habarnisie, dar prostia aia a ta in stare pura nu ti se poate digitaliza, pt ca ar fi un excelent model de studiu psihanalitic!

2.   Aceasta femeie nu intelege
mesaj trimis de Cristian în data de 26.10.2020, 18:21

Aceasta femeie nu intelege ca sistemul de predare hibrid, cu cativa copii in clasa, alti copii acasa si profesorul predand cu o carpa la gura scriind pe tabla e un sistem de educatie deficitar.. o mascarada din care numai copii pregatiti nu au cum sa iasa.

Ori online, cu toti sa caste gura la acelasi monitor.. ori in clasa, nene.. nu merge in sistem mixt decat daca echipezi clasele cu sisteme video performante cu camere multiple si scoti drku carpa FIAREI de pe fatza profesorilor sa inteleaga cei din online ce spune si exprima.  

3.   Spalarea mainilor :
mesaj trimis de anonim în data de 26.10.2020, 21:18

Monica Cristina Anisie, ministrul educației și cercetării, a retras acreditarea școlilor doctorale „Drept” și „Ordine Publică și Siguranță Națională” din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București

4.   DIGITALIZAREA DIGITALIZĂRII
mesaj trimis de anonim în data de 26.10.2020, 23:00

ORICUM COPII STAU CU NASUL 24 din 24 ÎN SMARTPHONE.....BINGOOOOO....!! !!

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

CIOLACU:"Nicio pandemie nu va putea niciodată să ne pună lacăt pe ceea ce purtăm în suflet"
01 dec. J.P.


ZUCKERMAN: "Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european"
01 dec. J.P.


AURESCU:"Politica externă a României trebuie să rămână o politică de consens naţional, coerentă şi predictibilă"
01 dec. J.P.


LUDOVIC ORBAN:"Astăzi este un bun prilej să reflectăm asupra exemplelor de unitate din istoria noastră"
01 dec. S.B.


USR PLUS acuză guvernul PNL că îşi bate joc de români
01 dec. S.B.


IOHANNIS:"Gândurile noastre se îndreaptă către eroii acestui an, personalul medical şi cei care se sacrifică pentru a opri răspândirea virusului "
01 dec. A.P.


ORBAN, DE ZIUA NAŢIONALĂ:"Doar prin eforturile noastre unite putem salva vieţi şi învinge virusul"1
01 dec. A.P.


MARCEL CIOLACU: "De Ziua Naţională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc"1
01 dec. S.B.


MAIA SANDU:"Domnul Băsescu ar trebui să reia procedura şi să depună actele de la început pentru a-i putea fi redată cetăţenia"
01 dec. A.P.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE/ COSTICĂ T. MUSTAŢĂ, PREŞEDINTE CCIB:"Mediul privat a învăţat să «lucreze» cu fondurile europene"
01 dec. A consemnat George Marinescu.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.