NETGEAR extinde portofoliul de switchuri 5-speed Multi-Gigabit, lansând modelele de 12 şi 24 porturi

10 ian. 21:19 Companii-Afaceri
D.I
NETGEAR extinde portofoliul de switchuri 5-speed Multi-Gigabit, lansând modelele de 12 şi 24 porturi

Netgear, companie specializată în furnizarea echipamentelor de reţea care stau astăzi la baza caselor inteligente şi a infrastructurii de comunicaţii a companiilor mici şi mijlocii, îşi extinde gama de switch-uri 5-speed Multi-Gigabit lansate pe parcursul trimestrului anterior, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei.

Noile switch-uri prezentate funcţionează la 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5Gbps sau 10Gbps. Printr-o interfaţă intuitivă, switch-urile Multi-Gigabit asigură o conectivitate simplă, fiabilă şi accesibilă, cu control granular al lăţimii de bandă şi monitorizarea traficului pentru fiecare port, fără a fi nevoie să instalaţi noi cabluri costisitoare pentru a depăşi barierele de viteză. Fiecare port Ethernet poate funcţiona cu cinci viteze diferite, asigurând flexibilitatea şi accesibilitatea acetor echipamente.

Dispozitivele moderne de reţea, cum ar fi cardurile de reţea, PC-urile de jocuri, PC-urile desktop, serverele, echipamentele de stocare NAS şi punctele de acces wireless AC Wave 2 oferă acum conectivitate de 2,5 Gigabit sau 5 Gigabit. Alte switch-uri 10 Gigabit oferă o conectivitate standard de 1 Gigabit pentru orice dispozitiv care necesită mai puţin de 10 Gbps, însă switch-urile Netgear Multi-Gigabit oferă opţiuni suplimentare pentru 2,5 şi 5 Gbps. Astfel, companiile pot combina vitezele reţelelor Ethernet existente deja, cum ar fi 100 Mbps sau 1 Gbps, cu 10 Gbps şi mai nou cu 2,5 şi 5 Gbps, oferind dispozitivelor de a rula individual la cele mai mari viteze la care sunt capabile să funcţioneze. Netgear a proiectat aceste switch-uri pentru a fi plug-and-play, făcându-le capabile să pună în valoare cu uşurinţă întregul potenţial de performanţă şi acoperire oferit de cele mai recente dispozitive de mare viteză.

Fiecare dintre porturile Ethernet inteligente ale switch-urilor, detectează automat viteza solicitată de dispozitivul conectat, precum şi calitatea cablării, asigurând o conexiune corespunzătoare la una dintre cele cinci viteze. Porturile pot fi conectate cu cabluri standard Ethernet Cat5E, fără a fi nevoie să se realizeze upgrade la cablarea Cat6, reducând astfel costurile de cablare şi bătăile de cap inerente. De asemenea, fiecare switch oferă două porturi SFP+ cu conexiuni de 1 Gigabit sau 10 Gigabit, necesare furnizării unei conexiuni uplink de mare viteză la reţeaua centrală.

Atât modelul XS512EM, cât şi XS724EM depăşesc conectivitatea de bază prin adăugarea valorilor REVS (Fiabilitatea, Control îmbunătăţit, Vizibilitate and Securitate) la orice reţea a unei companii mici sau mijlocii.

Ambele modele de switch-uri XS724EM şi XS512EM pot funcţiona atât în modul silenţios, cât şi cu un ventilator silenţios. Această caracteristică silenţioasă, combinată cu factorul de formă mai mic al switch-ului XS512EM cu 12 porturi şi opţiunile sale de montare flexibile, pe rack-uri şi desktop, aigură funcţionarea modelului XS512EM în spaţii mai mici.

Richard Jonker, vicepreşedinte pentru managementul liniei de produse dedicate companiilor mici şi mijlocii din cadrul Netgear, a declarat: "Noile dispozitive din actuala dumneavoastră reţea funcţionează la viteza proprie pentru o performanţă optimă. Cu ajutorul tehnologiei Netgear, cele mai noi dispozitive sunt capabile să atingă performanţele lor de vârf, deoarece noile switch-uri cu 5 viteze detectează în mod automat şi se adaptează la viteza corespunzătoare pe fiecare port în parte, în funcţie de cablarea existentă. Acest lucru are efect şi asupra bugetului IT."

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

IMEDIAT CE GIGI DRAGOMIR A FOST REPUS ÎN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE,ANRM a lansat o consultare publică asupra calculului preţului de referinţă pentru gaze1
24 ian. A.A


IMEDIAT CE GIGI DRAGOMIR A FOST REPUS ÎN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE,ANRM a lansat o consultare publică asupra calculului preţului de referinţă pentru gaze
23 ian. A.A


ANCOM propune scăderea tarifelor plătite între operatori pentru portarea numerelor
23 ian. C.P.


Nicolae Demetriade candidează pentru funcţia de Preşedinte ANAT
23 ian. Adelina Toader


Directorul Losan România vrea să construiască un hotel în Centrul Civic al Braşovului
23 ian. O.VRÂNCEANU


Sanofi plăteşte 11,6 miliarde de dolari pentru achiziţia Bioverativ
23 ian.


Americanii de la JD Norman Industries au achiziţionat REGE Automotive
23 ian. Ovidiu VRÂNCEANU


GARANŢII BANCARE DE 23 MILIOANE DE DOLARI Hidroconstrucţia va executa lucrări de construcţii în Iordania, de peste 115 milioane de dolari
23 ian. A.S.


EY: "Vehiculele electrice vor deveni o opţiune de transport de bază până în 2025, în toate pieţele"
23 ian. C.P.


Tel Drum şi-a cerut insolvenţa, "falimentul" fiind materia care face obiectul cererii
22 ian. D.I

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.