NICOLAE ROBU:

"Curtea de Apel va stabili dacă voi fi trimis în judecată sau nu"

05 aug. 09:58 Politică
S.B.
"Curtea de Apel va stabili dacă voi fi trimis în judecată sau nu"

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, afirmă că doar Curtea de Apel va stabili dacă va fi sau nu trimis în judecată în dosarul vânzărilor ilegale de locuinţe şi susţine că până acum nu i s-a luat nicio declaraţie, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, Robu consideră că nu are nicio legătură cu dosarul, el fiind acuzat "numai şi numai pentru vânzarea a două magherniţe".

"S-a judecat la Camera Preliminară a Tribunalului Timiş solicitarea mea ca «dosarul caselor naţionalizate» să fie retrimis la Procuratură/ DNA, pentru mai multe motive, inclusiv acela că mie niciodată nu mi s-a luat nicio declaraţie de către Procuror, fiind lipsit, astfel, de dreptul la apărare încă din faza de cercetare. Respingerea solicitării la Tribunal nu înseamnă automat trimiterea în judecată, pentru că am dreptul la contestaţie şi abia Curtea de Apel va stabili dacă voi fi efectiv trimis în judecată sau nu", a scris Robu pe Facebook, după decizia din Camera Preliminară a Tribunalului Timiş.

Robu susţine că este acuzat "numai şi numai pentru vânzarea a două magherniţe, foste magazii de lemne dintr-un fund de curte, locuinţe sociale, fără terenul de sub ele sau de-alături, dintr-o zonă periferică, fără legătură cu aşa-numitele case naţionalizate şi implicit fără legătură cu prejudiciul de milioane de euro despre care se vorbeşte conex vânzării acestora".

"Puteţi vedea cele două locuinţe vândute cu semnătura mea - nu de către mine, nu la ordinul meu, ci de către o Comisie din care eu nici măcar n-am făcut parte! - în pozele ataşate, şi încă aşa cum se prezintă ele după ce amărâţii care le-au cumpărat le-au aranjat! Iniţial, ele n-au avut nici apă, nici curent, nici canalizare, nici baie", ai scris Robu, acuzând că de trei ani este "terfelit".

Primarul municipiului Timişoara afirmă că cele două "magherniţe" sunt evaluate la 70.000 de euro, acesta fiind prejudiciul care i se impută, iar pentru recuperarea acestuia i s-a pus sechestru pe două apartamente pe care le deţine - unul de trei camere şi unul de patru camere, potrivit news.ro.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

VLAD VOICULESCU:''Facem plângere penală şi ne adresăm Curţii de Conturi pentru publicitatea mascată făcută de Firea''2
25 sep. G.U.


Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din funcţia de procuror-şef al DIICOT
25 sep. G.U.


NICUŞOR DAN:''Eu sunt foarte optimist că o să luăm şapte primării din şapte''6
25 sep. G.U.


IONEL DANCĂ:''Vrancea a fost izolată şi se află pe ultimele locuri din ţară la investiţiile străine''
25 sep. G.U.


MARCEL CIOLACU:''Ar fi cazul ca prim-ministrul să aibă decenţa să dubleze alocaţiile''1
25 sep. G.U.


CRISTIAN BUŞOI, VICEPREŞEDINTELE PNL:''E foarte important să se meargă la vot, respectând toate normele de siguranţă necesară''4
25 sep. G.U.


BEM:Gabriela Firea şi-a făcut publicitate mascată, în plină campanie electorală
25 sep. J.P.


EUGEN TOMAC CĂTRE DAN BARNA:Este inadmisibil să preluaţi tehnicile de manipulare ale PSD 1
25 sep. J.P.


VASILE DÎNCU:"Cei care să zicem sunt mai în vârstă nu se vor duce la vot şi asta va dezavantaja PSD"9
25 sep. J.P.


Klaus Iohannis a semnat decretul pentru încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cătălin Ioniţă
25 sep. A.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.