O nouă campanie de conştientizare a pericolelor din mediul online, lansată pentru pentru copii

29 sep. 14:16 Miscellanea
A.P.
O nouă campanie de conştientizare a pericolelor din mediul online, lansată pentru pentru copii

Unul dintre producătorii şi dezvoltatorii de soluţii criptografice şi servicii din România lansează campania de conştientizare Cyber4Kids, prin care internetul devine mai prietenos pentru copii, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al iniţiatorului campaniei, certSIGN, timp de opt săptămâni, pe canalul de YouTube dedicat, copiii şi părinţii vor fi conectaţi împreună la aventurile pe care le trăiesc copiii în Cyber City.

"O serie de video-uri animate, create special să fie pe placul celor mici, dar şi să-i facă pe adulţi să conştientizeze pericolele nevăzute din mediul on-line, vor conţine sfaturi şi reguli de accesare a site-urilor sau jocurilor online, a descărcării aplicaţiilor sau a modului de construire a parolelor cu grad ridicat de securitate, precum şi multe alte lucruri interesante. Acţiunea se desfăşoară în capitala internetului, Cyber City, iar personajul principal este chiar copilul tău, un Super Cyber Erou, care va aduna pe parcursul campaniei o multitudine de 'obiecte magice', care să-l ajute să crească în siguranţă şi să depăşească toate obstacolele din mediul virtual. Aventurile din oraşul super eroilor pot fi urmărite pe www.cyber4kids.ro şi pe canalele de socializare certSIGN (YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIN, Twitter)", precizează reprezentanţi certSIGN.

Toate materialele video incluse în campanie sunt însoţite de ghiduri cu sfaturi pentru copii şi părinţi, precum şi de un concurs cu premii Lego, demarat în data de 28 septembrie, la un post de radio.

certSIGN, principalul producător şi dezvoltator de soluţii criptografice şi servicii de încredere din România, furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerinţele Regulamentului eIDAS şi desfăşoară proiecte în domeniul identităţii digitale, a semnăturilor electronice şi securităţii cibernetice în 20 de ţări.

Soluţiile sunt dezvoltate integral în România şi proiectate special pentru necesităţile specifice mediului de business şi pentru garantarea siguranţei datelor personale.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Certificarea şi standardizarea în Cybersecurity, oportunitate sau nevoie?
26 oct. F.A.


SIBIUCriza de Remdesivir şi Tocilizumab, motiv de îngrijorare pentru medicii
26 oct. A.P.


IMMOFINANZ:Contracte semnate pentru peste 41.000 mp în primele 9 luni ale anului
26 oct. S.B.


Şoferii de camioane, nevoiţi să aştepte cel puţin o oră la vama Nădlac II
26 oct. A.P.


NĂSUI:În ultimele 4 luni s-au dus peste 3 miliarde de lei, în plină pandemie, pe pensiile speciale, în timp ce noi aşteptăm verdictul CCR3
26 oct. J.P.


CONSTANŢA:Cinci persoane, evacuate dintr-o casă afectată de viitură
26 oct. A.P.


Şcoala nu a influenţat rata covid în rândul populaţiei 0-19 ani
26 oct. A.P.


ANISIE:Subiectul la limba română pentru Evaluarea Naţională 2021 va fi mai simplu
26 oct. J.P.


Pacienţii cu covid sunt intubaţi la Spitalul Judeţean Sibiu şi la Urgenţă
26 oct. A.P.


26 OCTOMBRIE, ÎN ROMÂNIA:Rată de 32,65% de teste pozitive din totalul efectuat - 2844 noi cazuri
26 oct. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.