O platformă de sănătate şi Kaufland organizează prima tabără gratuită din România

19 iul. 2019 Miscellanea
I.I.
O platformă de sănătate şi Kaufland organizează prima tabără gratuită din România

Platforma de sănătate pentru familiile cu copii supraponderali, Wello, bazată pe un program de inteligenţă artificială (AI), a anunţat, vineri, că organizează, alături de Kaufland, prima tabără gratuită din România pentru copiii cu probleme de greutate.

Tabăra se va desfăşura în localitatea Vârtop, judeţul Bihor, în perioada 18 august - 1 septembrie, şi este organizată alături de Kaufland, partener unic al taberei, şi cu implicarea medicului specialist în diabet şi nutriţie Simona Tivadar.

Prin această tabără, Wello îşi propune să familiarizeze copiii cu un comportament de viaţă sănătoasă, prin noţiuni de nutriţie, mişcare şi consiliere pentru stabilirea unui echilibru emoţional.

"Problemele de greutate ale copiilor au la bază factori multipli care derivă din cauze genetice, metabolice, lipsa efortului fizic şi alimentaţia necorespunzătoare, dar şi din comunitatea în care aceştia cresc. La Wello Camp powered by Kaufland ne propunem să îi ajutăm pe copii identificând şi rezolvând cât mai multe dintre cauzele problemelor de greutate cu care se confruntă. Şi pentru că, de regulă, copiii nu decid singuri în privinţa alimentaţiei şi a activităţii fizice şi nici nu pot fi responsabilizaţi fără ajutorul comunităţii, tabăra, ca şi platforma Wello, îi va implica în mod direct pe părinţi, care vor participa şi ei la anumite activităţi, astfel încât să reuşească să menţină stilul de viaţă sănătos şi acasă", a spus cofondator-ul Wello, Sveatoslav Vizitiu.

La prima ediţie Wello Camp powered by Kaufland vor putea participa 60 de copii cu probleme de greutate, cu vârste între 7 şi 15 ani, alături de părinţii lor, care provin din familii cu situaţii materiale precare. Înscrierile la Wello Camp powered by Kaufland pot fi făcute până la data de 31 iulie, iar copiii admişi vor fi anunţaţi la 1 august.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Confiscarea bunurilor în timpul epidemiei - o naţionalizare mascată
13 iul. George Marinescu


Colega noastră Cornelia Angelescu a plecat...
13 iul.


Dispută pe patrimoniul fundaţiilor judeţene pentru tineret
13 iul. O.D.


Propunere: crearea Corpului de profesori evaluatori
13 iul. O.D.


DAN BARNA:"PSD se joacă cu sănătatea românilor. Legea carantinei este necesară"2
12 iul. A.B


Cateva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei, scandând împotriva legii privind carantinarea
12 iul. A.B


CFR Călători a suplimentat, în weekend, trenurile care circulă pe rutele cele mai solicitate1
12 iul. A.B


VLAD VOICULESCU:"Firea a anunţat că a început construcţia la un spital, fără să aibă documentele necesare"1
12 iul. A.B


ANA CICEALĂ:"Am depus plângere penală împotriva lui Robert Negoiţă"
12 iul. A.B


MINISTERUL EDUCAŢIEI:64,5% - rata finală de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat
12 iul. G.U.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.