O platformă de sănătate şi Kaufland organizează prima tabără gratuită din România

19 iul. 17:54 Miscellanea
I.I.
O platformă de sănătate şi Kaufland organizează prima tabără gratuită din România

Platforma de sănătate pentru familiile cu copii supraponderali, Wello, bazată pe un program de inteligenţă artificială (AI), a anunţat, vineri, că organizează, alături de Kaufland, prima tabără gratuită din România pentru copiii cu probleme de greutate.

Tabăra se va desfăşura în localitatea Vârtop, judeţul Bihor, în perioada 18 august - 1 septembrie, şi este organizată alături de Kaufland, partener unic al taberei, şi cu implicarea medicului specialist în diabet şi nutriţie Simona Tivadar.

Prin această tabără, Wello îşi propune să familiarizeze copiii cu un comportament de viaţă sănătoasă, prin noţiuni de nutriţie, mişcare şi consiliere pentru stabilirea unui echilibru emoţional.

"Problemele de greutate ale copiilor au la bază factori multipli care derivă din cauze genetice, metabolice, lipsa efortului fizic şi alimentaţia necorespunzătoare, dar şi din comunitatea în care aceştia cresc. La Wello Camp powered by Kaufland ne propunem să îi ajutăm pe copii identificând şi rezolvând cât mai multe dintre cauzele problemelor de greutate cu care se confruntă. Şi pentru că, de regulă, copiii nu decid singuri în privinţa alimentaţiei şi a activităţii fizice şi nici nu pot fi responsabilizaţi fără ajutorul comunităţii, tabăra, ca şi platforma Wello, îi va implica în mod direct pe părinţi, care vor participa şi ei la anumite activităţi, astfel încât să reuşească să menţină stilul de viaţă sănătos şi acasă", a spus cofondator-ul Wello, Sveatoslav Vizitiu.

La prima ediţie Wello Camp powered by Kaufland vor putea participa 60 de copii cu probleme de greutate, cu vârste între 7 şi 15 ani, alături de părinţii lor, care provin din familii cu situaţii materiale precare. Înscrierile la Wello Camp powered by Kaufland pot fi făcute până la data de 31 iulie, iar copiii admişi vor fi anunţaţi la 1 august.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Bucureşti - primul loc în topul oraşelor cu cel mai mare potenţial de dezvoltare din Europa
14 oct. I.A.


Premiul Nobel pentru Economie - atribuit economiştilor Abhijit Banerjee, Esther Duflo şi Michael Kremer
14 oct. M.I.


PETRE DAEA:"Până la 1 noiembrie vrem să plătim subvenţiile pentru 80% dintre fermieri"1
14 oct. M.A.


Afacerile cu maşini au încetinit în august, cu un avans de 7,8%
14 oct. D.V.


2020, anul recuceririi spaţiului
14 oct.


Transportul viitorului, automobilul zburător
14 oct.


STS precizează care sunt atribuţiile instituţiei în procesul electoral pentru alegerea preşedintelui României
13 oct. D.V.


Sancţiuni mai dure, începând de astăzi, pentru cei care folosesc telefon în timpul condusului
12 oct. D.I.


ANCOM propune reducerea tarifelor pentru convorbirile pe mobil
11 oct. A.I.


CBRE: Investiţiile imobiliare din România au depăşit 585 milioane euro
11 oct. I.A.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.