OPC: "Coloranţi expiraţi de 16 ani la cofetăria Silvian, Constanţa" 1

30 aug. 2017 Companii-Afaceri
EMILIA OLESCU
OPC: "Coloranţi expiraţi de 16 ani la cofetăria Silvian, Constanţa"

Actualizare 16:22 OPC Constanţa a amendat cofetăria Silvian cu 20.000 lei

-------

Laboratorul Cofetăriei Silvian din Constanţa utilizează coloranţi alimentari expiraţi chiar şi de 16 ani, după cum a declarat Horia Constantinescu, Comisar şef în cadrul Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor (OPC) Constanţa.

Specialistul a anunţat că, în cadrul unităţii respective, au fost identificate o serie de nereguli care pun în pericol sănătatea cetăţenilor. Inspectorii OPC au găsit aditivi cu potenţial periculos necomunicaţi consumatorului, care pot distruge capacitatea de concentrare a copiilor, condiţii de depozitare neconforme, proceduri nesigure. "Neinformarea corectă face ca părinţii să nu îşi poată proteja copiii", a menţionat domnul Constantinescu, precizând că au fost retrase de pe piaţă toate produsele neconforme din cadrul laboratorului verificat, fiind oprită temporar prestarea serviciilor până la remedierea deficienţelor, cu propunerea suspendării activităţii pe un interval de şase luni. Cofetăria urmează să fie şi amendată, potrivit reprezentantului OPC.

Citeşte şi

Opinia cititorului: 1
1.   cultul personalitatii anpc constanta
mesaj trimis de observator în data de 30.08.2017, 22:59

Erau din 2016, NU erau expirate de 16 ani... Cumpar de la Silvian de 20 ani si o sa mai cumpar, pana imi crapa ficatul. Mie sau... astora de se uita ca fraierii la vrajeala acestor neaveniti din anpc. Hai, alta stire... Poate aia cu spitalul, la fel de mincinoasa.

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ANRM ŞI MFP NU DEŢIN INFORMAŢII CONCLUDENTELegea offshore, un proiect controversat
19 oct. GEORGE MARINESCU


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie
19 oct. Emilia Olescu


Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin
19 oct.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / IULIU MOLDOVEANU, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ:"Avem forţa de muncă şi tehnologia necesare pentru a duce industria mobilei pe piaţa rusă"
19 oct. A.T.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"
19 oct. R.R.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"
19 oct. A.T.


CORESPONDENŢĂ DIN TUNISIATunisia reintră în ofertele de pe piaţa românească
19 oct. Adelina Toader


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VARUJAN PAMBUCCIAN, DEPUTAT:"Ne confruntăm cu patru domenii tehnologice care deja schimbă lumea"
19 oct. EMILIA OLESCU


Petrolexportimport intră în faliment
19 oct. A.I.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VIOREL MARIAN PANĂ, FOST PREŞEDINTE BVB:"Este necesară stabilirea unei agende strategice româno-ruse"
19 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.