Opt ediţii de EESTEC Olympics

Programarea este una din pasiunile tale? Simţi că în ultima vreme nu ai mai primit nicio provocare în ceea ce priveşte acest domeniu? Vrei să înveţi ceva nou dar nu îţi găseşti motivaţia? Ei bine, EESTEC LC Bucharest aduce soluţia pentru dezvoltarea ta în această sferă de activitate!

După 7 ediţii anterioare pline de energie, lucru în echipă, stres, suspans şi voie bună, a venit timpul pentru EESTEC Olympics 8.

EESTEC Olympics este un maraton de programare de 24 de ore, nume cunoscut în rândul studenţilor cu profil tehnic din Bucureşti. Evenimentul de tradiţie se extinde anul acesta la nivel naţional, iar EESTEC Bucharest aşteaptă cu entuziasm înscrişi din marile centre universitare din ţară precum Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova, oferind cazare gratuită participanţilor la maraton. Te poţi înscrie în maraton împreună cu 2 prieteni până pe 20 octombrie pe www.eestec.ro/olympics. Vino la testele de preselcţie şi dacă ai şansa să faci parte din cele 20 de echipe selecţionate, vă aşteptăm în cadrul Bibliotecii UPB pe data de 4-5 noiembrie, cu o probă din domenii de actualitate în programare ce îţi va testa inteligenţa, dar şi creativitatea.

Pe lângă marile premiile de anul ăsta: 1800euro pentru echipa de locul I, 1350euro pentru echipa de pe locul II şi 900euro pentru echipa care va câştiga locul III, fie că te-ai calificat la maraton sau nu, nu te lăsăm să pleci cu mâna goală! Vino pe 2 noiembrie la Stand&Fun Day, în Rectoratul UPB, şi vei putea lua parte la tombole cu premii diverse la care orice student programator visează, de la componente hardware, la periferice sau cursuri IT. Şansele de câştig sunt mari, întrucât numai cei înscrisi la maraton şi prezenţi la ziua de Fun vor participa la extragere! Totodată, vei avea şansa să faci primii paşi în carieră, intrând în contact direct cu companiile partenere şi aflând despre oportunităţile pe care le oferă.

Te aşteptăm cu mai multe informaţii şi întrebări pe www.eestec.ro/olympics. Ne vedem la maraton!

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Comunicate de presă

Conferinţa "Insolvenţa persoanei fizice şi darea în plată"
15 oct.


PHOENICIA HOTELS - investiţie de 1 milion de euro
15 oct. P.P.


INVESTIGAŢIE DECLIC:Pădurile virgine ale României, defrişate fără autorizaţie
15 oct. F.M.


RESTAURANTUL MANDALOUN:Noua investiţie Phoenicia Hotels valorează 1 milion de euro
13 oct. M.F.


SEMINAR DIPLOMATIC INTERNAŢIONAL: 140 ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România şi Rusia1
12 oct. V.D.


Produse agroalimentare româneşti, promovate la SIAL Paris 2018
08 oct. L.I.


GRUPUL VELUX:Ediţia 2018 - Barometrul Locuinţelor Sănătoase
08 oct. V.D.


Noutăţile Allview aduse la IMWORLD
05 oct. P.A.


ASF: Insuficiente societăţi au produse de asigurare de risc cibernetic
04 oct. V.D.


Decathlon te provoacă la mers sportiv
02 oct. M.F.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.