Oracle Corporation a anunţat rezultatele trimestrului III ale anului fiscal 2018

20 mar. 10:39 Companii-Afaceri
D.I.
Oracle Corporation a anunţat rezultatele trimestrului III ale anului fiscal 2018

Oracle a înregistrat, în trimestrul III al anului fiscal 2018, încasări totale de 9,8 miliarde de dolari, în creştere cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului fiscal anterior, se arată într-un comunicat al companiei, remis asttăzi Redacţiei.

Potrivit documentului, încasările seviciilor de Cloud şi Software On-Premise au ajuns la 8 miliarde de dolar, în creştere cu 8% faţă de anul anterior. În acelaşi timp, serviciul Cloud Software a înrregistrat încasări de 1,2 miliarde de dolari, o creştere de 33%.

Serviciul Cloud Platform şi serviciul Infrastructure au încasat 415 milioane de dolari, o creştere de 28% faţă de perioada anterioară similară. De asemenea, încasările serviciilor Total Cloud au ajuns la 1,6 milioane de dolari, în creştere cu 32%.

Veniturile amânate pe termen scurt ale companiei au crescut cu 8%, ajungând la 8 miliarde de dolari, în timp ce fluxul de lichidităţi a crescut cu 13%, da 15,2 miliarde de dolari.

"Baza de date autonomă a Oracle este acum complet disponibilă în Oracle Cloud", a declarat Larrz Ellison, Chief Technology Officer al Oracle, acesta adăugând: "Urmează mai multe servicii autonome de cloud. În acest an calendaristic ne aşteptăm să oferim servicii precum Autonomous Analytics, Autonomous Mobility, Autonomous Application Development and Autonomous Integration".

Potrivit sursei citate, Boardul Directorilor a declarat de asemenea dividende de 0,19 dolari per acţiune. Dividendele vor fi plătite acţionarilor în data de 17 aprilie , data limită pentru efectuarea plăţii fiind 1 mai.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Compania Fiat-Chrysler are un nou director
22 iul. V.D.


Acţiunile Microsoft au atins un nivel record1
21 iul. V.D.


Ministrul Energiei trimite corpul de control la Romgaz
20 iul. V.D.


Romgaz a încheiat două contracte cu Oltchim
20 iul. V.D.


PENTRU ACEST AN,Alum a pregătit 59 milioane de lei pentru investiţii
20 iul. A.I.


Daniel DăianuCe arată decizia privind Bulgaria?5
20 iul. Daniel Dăianu


VREI CA STATUL SĂ ÎŢI GARANTEZE CREDITUL? DAI ŞPAGĂ!"Prima Casă", în atenţia Parchetului General3
20 iul. G.M.


CU MOARTEA PRE MOARTE ZBURÂNDAripile frânte ale aviaţiei militare
20 iul. George Marinescu


Tinerii fug de agricultură
20 iul. Octavian Dan


TUI Travel Center: Peste 80% dintre turiştii care au vouchere de vacanţă vor la mare în vârf de sezon3
20 iul. A.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.