ORBAN, DESPRE NOI RESTRICŢII:

Aşteptăm să vedem efectul măsurilor pe care le-am luat şi efectele din alte ţări ale interzicerii circulaţiei în timpul nopţii 2

26 oct. 09:58 Politică
J.P.
Aşteptăm să vedem efectul măsurilor pe care le-am luat şi efectele din alte ţări ale interzicerii circulaţiei în timpul nopţii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că deocamdată nu vor fi impuse noi restricţii din cauza epidemiei, autorităţile aşteptănd să vadă efectul măsurilor pe care le-au luat şi efectele din alte ţări ale interzicerii circulaţiei în timpul nopţii. Orban a anunţat însă că vor fi excepţii de la portul măştii în aer liber, relatează G4media.

Premierul a precizat că a fost o şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) în care s-a discutat despre actualizarea listei cu ţările pentru care se impune carantina la sosirea în România.

"S-au discutat câteva excepţii de la obligativitatea portului măştii, pentru cei care fac jogging în spaţiul liber, spre exemplu", a anunţat Ludovic Orban.

Întrebat despre posibilitatea impunerii de noi restricţii, Ludovic Orban a precizat că autorităţile aşteaptă să vadă efectul măsurilor deja luate.

De asemenea, deocamdată nu va fi impusă nici resctricţia de circulaţie în timpul nopţii.

"Vrem să vedem efectele în alte ţări. Ştim că această restricţie afectează mai puţin populaţia matură. În special adolescenţii sunt activi după ora 23. Pe de altă parte, analizăm efectul măsurilor pe care deja le-am luat. (...) Se vede la Bucureşti că deocamdată suntem pe un platou", a afirmat Orban.


Opinia cititorului: 2
1.   La ce ajuta?
mesaj trimis de Cristian în data de 26.10.2020, 11:27

Nimeni nu intelege la ce ii ajuta pe acesti fascisti interzicerea circulatiei pe timp de noapte.. cu ce drku creste riscul de infectare dupa orele 21-22... Niste tampiti si niste abuzatori la drepturile omului.

2.   Sica: inca una si ma duc! Dar nu se mai duce!
mesaj trimis de vlad tepes în data de 26.10.2020, 15:41

Probabil ca, Sica vrea sa vada o situatie statistica, care sa-i arate, in conditiile restrictiilor de noapte, cu ce procent scade numarul betivilor morti in accidente rutiere! Nu de alta, dar aceasta situatie il vizeaza si pe el!

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

CIOLACU:"Nicio pandemie nu va putea niciodată să ne pună lacăt pe ceea ce purtăm în suflet"
01 dec. J.P.


ZUCKERMAN: "Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european"1
01 dec. J.P.


AURESCU:"Politica externă a României trebuie să rămână o politică de consens naţional, coerentă şi predictibilă"
01 dec. J.P.


LUDOVIC ORBAN:"Astăzi este un bun prilej să reflectăm asupra exemplelor de unitate din istoria noastră"
01 dec. S.B.


USR PLUS acuză guvernul PNL că îşi bate joc de români
01 dec. S.B.


IOHANNIS:"Gândurile noastre se îndreaptă către eroii acestui an, personalul medical şi cei care se sacrifică pentru a opri răspândirea virusului "
01 dec. A.P.


ORBAN, DE ZIUA NAŢIONALĂ:"Doar prin eforturile noastre unite putem salva vieţi şi învinge virusul"1
01 dec. A.P.


MARCEL CIOLACU: "De Ziua Naţională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc"1
01 dec. S.B.


MAIA SANDU:"Domnul Băsescu ar trebui să reia procedura şi să depună actele de la început pentru a-i putea fi redată cetăţenia"
01 dec. A.P.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE/ COSTICĂ T. MUSTAŢĂ, PREŞEDINTE CCIB:"Mediul privat a învăţat să «lucreze» cu fondurile europene"
01 dec. A consemnat George Marinescu.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.