PATRONATUL ROMÂN:

"Suntem îngrijoraţi în privinţa interferenţei politicului şi DNA-lui în treburile Executivului"

12 oct. 2017 Politică
George Forcoş
"Suntem îngrijoraţi în privinţa interferenţei politicului şi DNA-lui în treburile Executivului"

Reprezentanţi ai patronatelor susţin că sunt îngrijoraţi în privinţa interferenţei politicului şi DNA-lui în treburile Executivului, situaţie care alterează eficienţa actualei echipe guvernamentale, potrivit unui comunicat al Patronatului Român.

În documentul citat se precizează: "Ne exprimăm îngrijorarea în privinţa interferenţei din ce în ce mai accentuata a politicului si DNA-lui în treburile Executivului, situaţie de natură să altereze operativitatea cu care echipa guvernamentală îşi îndeplineşte rolul în economia şi societatea românească. La începutul anului, într-un moment delicat pentru echilibrul statului, am cerut preşedintelui Klaus Werner Iohannis să lase Executivul să aplice programul de guvernare în baza căruia Partidul Social Democrat şi ALDE au câştigat alegerile, iar,.. acum cerem conducerii PSD-ului sa lase si sa sprijine Guvernul sa guverneze. In momentul preluării mandatului, am răspuns prompt atacurilor la adresa domnului Mihai Tudose, poziţie luată de conducerea organizaţiei antreprenoriale în baza cunoaşterii calităţii noului premier, probată în ultimele decenii de activitate şi a faptului că a fost întotdeauna un om corect şi un susţinător al dreptatii si adevărului."

De asemenea, Patronatul Român anunţă că susţine o remaniere mai substanţială, în condiţiile în care organizaţia a propus desfiinţarea unor ministere. În acest sens, Patronatul Român precizează: "Nu trebuie uitat ca Mihai Tudose a preluat un Guvern cu un program de guvernare propus de altii. Inclusiv selecţia miniştrilor nu a fost operată împreună cu şeful Executivului, ceea ce a făcut ca dialogul interministerial şi social să fie aproape inexistent. Practic, s-a creat posibilitatea ca sindicatele şi politicienii să vină cu cereri salariale şi pensii astronomice, pe seama antreprenoriatului , în principal autohton."


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

USR: Peste 80 de candidaţi, în cursa pentru alegerile europarlamentare
24 sep. M.T.


Corlăţean - despre definiţia constituţională a căsătoriei1
24 sep. P. E.


Moţiune simplă împotriva ministrului Transporturilor
24 sep. P. E.


Dragnea anunţă înfiinţarea unui grup special în PSD
24 sep. R.L.


Mesaj de susţinere a Jandarmeriei Române
24 sep. P. E.


Victor Ponta, despre legea offshore
24 sep. M.O.


PARTIDUL LUI VICTOR PONTA, PRO ROMÂNIASe iniţiază modificarea Regulamentului Camerei pentru demiterea lui Dragnea
24 sep. F.B.


Ţuţuianu cere verificarea mişcării #rezist
24 sep. P. E.


Teodorovici - fără teama de o remaniere guvernamentală
24 sep. P. E.


REPUBLICA MOLDOVA:Curtea Constituţională i-a suspendat din nou atribuţiile preşedintelui Dodon
24 sep. F.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.