PAULINA GOSK, WIZZ AIR:

"România este o piaţă sensibilă la nivelul preţului"

20 sep. 2019 Companii
ADELINA TOADER

Wizz Air va lansa o nouă rută din Bucureşti spre Lyon, Franţa  

O nouă aeronavă airbus A321 alocată pieţei locale

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că îşi va continua extinderea operaţiunilor din ţara noastră, Româ-nia reprezentând una dintre cele mai importante pieţe pentru companie.

Wizz Air va aduce o aeronavă nouă în baza din Bucureşti, un Airbus A321, care se va alătura flotei în iunie 2020, numărul de aeronave de la Bucureşti ajungând astfel la 12.

Totodată, începând cu iunie 2020, Wizz Air va lansa şi o nouă rută din Bucureşti spre Lyon, Franţa. Biletele pentru noua rută sunt deja la vânzare şi pot fi rezervate de la 119 lei pe site-ul operatorului aerian.

Wizz Air a mai anunţat că va creşte frecvenţele săptămânale spre unele dintre cele mai populare destinaţii, Milano şi Torino în Italia şi Tel Aviv în Israel.

În urmă cu doar o lună, compania a anunţat noi destinaţii din Bucureşti - Londra Southend şi Edinburgh, care le oferă pasagerilor români mai multe oportunităţi de a călători în Anglia şi Scoţia.

Paulina Gosk, corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: "România este una dintre cele mai importante pieţe pentru noi. Datele din septembrie 2019 arată că avem o cotă de piaţă de 38%, doar în august-septembrie, am înregistrat o creştere de 2%. Este o piaţă sensibilă la nivelul preţului, iar noi reuşim să ne pliem pe aşteptările şi dorinţele pasagerilor români".

Potrivit reprezentantei Wizz Air, turiştii români îşi doresc să călătorească cât mai des, numărul pasagerilor români fiind în creştere cu 12% în primele 8 luni ale anului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cu o reţea de 148 de rute din România, WIZZ estimează că va avea la vânzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România în 2020, ceea ce va reprezenta o creştere cu 10% de la an la an. Operaţiunile WIZZ din ţara noastră nu oferă doar acces la cele mai mici tarife între România şi restul Europei, ci stimulează şi piaţa locală a locurilor de muncă din sectoarele aviaţiei şi turismului, sprijinind peste 7.400 de locuri de muncă în acest an în industriile asociate din toată ţara.

Odată cu cea mai recentă extindere a flotei sale locale, în 2020, Wizz Air va avea 28 de aeronave alocate celor şase baze din România şi peste 1.000 de angajaţi. Wizz Air oferă acum 148 de rute către 20 de ţări de pe zece aeroporturi româneşti şi a sărbătorit recent pasagerul cu numărul 50 de milioane transportat în România şi pasagerul cu numărul 20 de milioane transportat în Bucureşti.

Wizz Air îşi propune ca până în 2026 să ajungă la 300 de aeronave şi 100 milioane de pasageri anual.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Aerostar Bacău estimează o scădere a vânzărilor cu 100 milioane lei în acest an3
06 iun. G.U.


Administraţia Trump a cerut companiei Marriott International să închidă operaţiunile din Cuba până pe 31 august
06 iun. G.U.


Facebook va eticheta organizaţiile media controlate de state precum Rusia şi China
05 iun. S.B.


AOR TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ:Micile oraşe, aproape de faliment
05 iun. George Marinescu


Valentin M.IonescuEVOLUŢII ÎN PIAŢA MUNCII SUB EFECTUL PANDEMIEI CHINEZEŞTI (II)Surprinzător, rata şomajului a scăzut, în martie
05 iun. Valentin M.Ionescu


Compania Apple, judecată pentru "ascunderea realităţii"
05 iun. O.D.


MIHAI ARGHIRE, BRIGHTWAY:"Pandemia forţează organizaţiile să se adaptaze mai rapid la schimbare şi să accelereze proiectele de inovaţie"
05 iun. A consemnat ADELINA TOADER


ÎN POFIDA CRIZEI MEDICALE:Proiectul imobiliar Nordis Mamaia a înregistrat o creştere semnificativă a vânzărilor2
04 iun. A.D.


Pfizer investeşte 500 milioane de dolari în mai multe companii mici şi medii de biotehnologie
04 iun. S.B.


Revolut lansează o nouă versiune a aplicaţiei
04 iun. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.