PENTRU ACOPERIREA NECESARULUI DE CAPITAL DE LUCRU

Transilvania Nuts a luat 2,3 milioane euro de la BRD Groupe Societe Generale

29 sep. Bănci-Asigurări
C.P.

Procesatorul de miez de nucă Transilvania Nuts a accesat un credit de 2,3 milioane de euro de la BRD Groupe Societe Generale, pentru a acoperi nevoia de capital de lucru .

Alexandru Chiric, CEO Transilvania Nuts, subliniază: "Sprijinul oferit de BRD ne-a dat imboldul de a realiza una dintre cele mai performante unităţi de producţie şi procesare a nucii la nivel global. Prin acoperirea nevoii de capital de lucru reuşim cu succes să servim clienţi din toată lumea, la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism. Mai mult, am generat valoare adaugată portofoliului nostru de produse şi am introdus produse noi pe piaţă, inovând. Capitalul românesc este crucial pentru dezvoltarea ţării, deoarece acesta generează prosperitate şi oportunităţi unor întregi comunităţi de oameni, de aceea sprijinirea acestuia este esenţială pentru dezvoltarea economică a României".

Anul trecut, BRD a finanţat cu 3,1 milioane euro proiectul de investiţie co-finantat prin fonduri UE, având ca obiect construirea fabricii de procesare a miezului de nucă a companiei din comuna Ciugud, judeţul Alba. Rezultatul a fost construirea unei fabrici ultra-moderne, dotată cu tehnologie de ultimă oră, inclusiv cu utilaje de sortare optică programate să identifice orice defecte ale produsului şi să înlăture materiile străine. Fabrica a fost finalizată în octombrie 2019, iar capacitatea ei de prelucrare se ridică la 5.000 de tone anual. Compania Transilvania Nuts este dezvoltată şi condusă de antreprenorii Levente Bara şi Alexandru Chiric.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Bănci-Asigurări

Intesa Sanpaolo Bank şi BEI au încheiat un parteneriat pentru sprijinirea companiilor româneşti afectate de pandemie
26 oct. S.B.


Euro s-a depreciat la 4,8731 lei
26 oct. J.P.


ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,16%
26 oct. A.B.


ING, DESPRE NOUA CASĂ:Imobilul nu poate fi vândut în primii cinci ani
26 oct. J.P.


PIAŢA VALUTARĂ Euro s-a apreciat la 4,8744 lei
26 oct. Sabin S. Brandiburu


PIAŢA MONETARĂDobânda la depozitele overnight a crescut la 2,06%
26 oct. Sabin S. Brandiburu


Euro s-a apreciat la 4,8744 lei
23 oct. J.P.


ROBOR la 3 luni a stagnat la 2,16%
23 oct. G.U.


BEI finanţează sectorul nostru privat cu 190 milioane euro
23 oct.


BCR: "Ne aşteptăm ca ratingul suveran al României să fie păstrat neschimbat la finalul acestui an"2
23 oct. Mihai Gongoroi

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.