PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV:

Eximtur organizează olimpiada de cultură generală CuGet

22 nov. 2017 Companii-Afaceri
Andreea Cuzub
Eximtur organizează olimpiada de cultură generală CuGet

Printre proiectele susţinute de compania Eximtur se numără olimpiada de cultură generală, CuGet, care a ajuns anul acesta la a treia ediţie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

CuGeT se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie - noiembrie 2017. Competiţia, prevăzută a se desfăşura în mai multe etape, se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 de ani şi este organizată de Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj, împreună cu autorităţile publice locale.

La ediţia a treia s-au înscris 12.000 de elevi de la 31 de licee şi tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 ani.

Preşedintele Eximtur, Lucia Nora Morariu, a declarat: "Este o bucurie să constatăm că numărul de participanţi la CuGeT este din ce în ce mai mare, anul acesta un număr record de adolescenţi şi tineri alegând să ia startul în competiţie. Acest lucru ne întăreşte convingerea că tinerii noştri, atunci când sunt provocaţi şi motivaţi şi în astfel de scopuri, sunt capabili de a se mobiliza şi a-şi concentra eforturile. Este, prin urmare, datoria noastră, a celor care avem ceva mai mulţi ani înaintea lor, de a încuraja astfel de evenimente, de a căuta să îi atragem către acţiuni care stimulează dorinţa de cunoaştere, către valorile adevarate, şi, bineînţeles, ori de câte ori este posibil, de a-i şi premia pentru munca lor. În numele Eximtur, adresez felicitări tuturor participanţilor acestei ediţii, urez mult succes finaliştilor şi îmi manifest încrederea că foarte curând această competiţie va depăşi graniţele Clujului, ajungând să fie un concurs de talie naţională".

Finala CuGeT 2017 se va organiza sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu orele 11.00, în prezenţa unui public numeros, menit să susţină şi să încurajeze finaliştii, 55 de tineri, care se vor întrece pentru premii în valoare de 19.000 lei. Evenimentul va fi transmis de TVR Cluj.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ÎN PERIOADA IANUARIE - IUNIE 2018,Câştigurile "IAR Braşov", în declin
17 aug. R.R.


ÎN PRIMELE ŞASE LUNI DIN 2018,Profitul Aerostar Bacău a crescut cu peste 80%
17 aug. R.A.


ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI CURENTProfitul Transelectrica s-a menţinut la 98 milioane lei
17 aug. R.R.


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigarete, în creştere abruptă
17 aug. EMILIA OLESCU


PENTRU DIMINUAREA TARIFULUI REGLEMENTAT DE TRANSPORT AL ELECTRICITĂŢIITranselectrica a dat în judecată ANRE
17 aug. E.O.


DUPĂ CE PREŢUL ENERGIEI A FOST, IERI, CU 46% MAI MARE DECÂT ACUM DOUĂ SĂPTĂMÂNI,Preţul electricităţii pe OPCOM, în uşoară scădere
17 aug. Ramona Radu


Directorul Societăţii Naţionale a Sării S.A renunţă la mandat
16 aug. A.B.


Preţul energiei electrice este cu 46% mai mare decât în urmă cu două săptămâni
16 aug. A.B.


Transelectrica a dat în judecată ANRE pentru prejudicii de 138 de milioane de lei
16 aug. A.B.


PRIMUL TRIMESTRU 2018Lenovo, creştere cu 19% a venitului
16 aug. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.