PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV:

Eximtur organizează olimpiada de cultură generală CuGet

22 nov. 2017 Companii-Afaceri
Andreea Cuzub
Eximtur organizează olimpiada de cultură generală CuGet

Printre proiectele susţinute de compania Eximtur se numără olimpiada de cultură generală, CuGet, care a ajuns anul acesta la a treia ediţie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

CuGeT se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie - noiembrie 2017. Competiţia, prevăzută a se desfăşura în mai multe etape, se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 de ani şi este organizată de Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj, împreună cu autorităţile publice locale.

La ediţia a treia s-au înscris 12.000 de elevi de la 31 de licee şi tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 ani.

Preşedintele Eximtur, Lucia Nora Morariu, a declarat: "Este o bucurie să constatăm că numărul de participanţi la CuGeT este din ce în ce mai mare, anul acesta un număr record de adolescenţi şi tineri alegând să ia startul în competiţie. Acest lucru ne întăreşte convingerea că tinerii noştri, atunci când sunt provocaţi şi motivaţi şi în astfel de scopuri, sunt capabili de a se mobiliza şi a-şi concentra eforturile. Este, prin urmare, datoria noastră, a celor care avem ceva mai mulţi ani înaintea lor, de a încuraja astfel de evenimente, de a căuta să îi atragem către acţiuni care stimulează dorinţa de cunoaştere, către valorile adevarate, şi, bineînţeles, ori de câte ori este posibil, de a-i şi premia pentru munca lor. În numele Eximtur, adresez felicitări tuturor participanţilor acestei ediţii, urez mult succes finaliştilor şi îmi manifest încrederea că foarte curând această competiţie va depăşi graniţele Clujului, ajungând să fie un concurs de talie naţională".

Finala CuGeT 2017 se va organiza sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu orele 11.00, în prezenţa unui public numeros, menit să susţină şi să încurajeze finaliştii, 55 de tineri, care se vor întrece pentru premii în valoare de 19.000 lei. Evenimentul va fi transmis de TVR Cluj.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

ANRM ŞI MFP NU DEŢIN INFORMAŢII CONCLUDENTELegea offshore, un proiect controversat
19 oct. GEORGE MARINESCU


NOVEL RESEARCH:Contrabanda cu ţigări - în scădere, în luna septembrie
19 oct. Emilia Olescu


Vacanţe şi maşini, plătite cu bitcoin
19 oct.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / IULIU MOLDOVEANU, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ:"Avem forţa de muncă şi tehnologia necesare pentru a duce industria mobilei pe piaţa rusă"
19 oct. A.T.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / LIVIU SIMION, VICEPREŞEDINTE UGIR:"Îmi doresc ca relaţiile între companiile din Rusia şi România să fie mai puternice"
19 oct. R.R.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"1
19 oct. A.T.


CORESPONDENŢĂ DIN TUNISIATunisia reintră în ofertele de pe piaţa românească
19 oct. Adelina Toader


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VARUJAN PAMBUCCIAN, DEPUTAT:"Ne confruntăm cu patru domenii tehnologice care deja schimbă lumea"
19 oct. EMILIA OLESCU


Petrolexportimport intră în faliment
19 oct. A.I.


MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / VIOREL MARIAN PANĂ, FOST PREŞEDINTE BVB:"Este necesară stabilirea unei agende strategice româno-ruse"
19 oct.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.