PENTRU AL TREILEA AN CONSECUTIV

Londra, cel mai scump oraş din Europa în funcţie de nivelul chiriilor

Londra, cel mai scump oraş din Europa în funcţie de nivelul chiriilor

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnată cel mai scump oraş european în funcţie de nivelul chiriilor, chiar dacă Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru financiar de pe continent, conform unui studiu publicat miercuri de firma de consultanţă ECA International, informează publicaţia britanică The Independent, conform Agerpres.

Chiria unui apartament nemobilat cu trei camere în zona centrală a Londrei este de aproximativ 5.398 lire sterline pe lună, de aproape patru ori mai mult decât nivelul mediu din alte mari oraşe britanice.

Conform ECA International, chiria în Londra este în prezent cu 3.700 lire sterline mai mare decât nivelul mediu lunar al chiriei în Europa.

În ultimele luni, în Marea Britanie cea mai semnificativă creştere a chiriilor s-a înregistrat în Manchester, Edinburgh şi Glasgow, în urma cererii ridicate. Din cauza declinului industriei petroliere din Aberdeen, chiriile au scăzut semnificativ în acest oraş scoţian, a declarat Alec Smith, director în cadrul ECA.

Acesta a adăugat că Londra încă se confruntă în sectorul financiar cu incertitudini majore, pe fondul votului Brexit, dar aceste evoluţii nu par să afecteze semnificativ nivelul chiriilor.

Al doilea cel mai scump oraş din Europa în funcţie de nivelul chiriilor este Moscova, urmează Zurich, Geneva, Istanbul, Kiev, Paris, Amsterdam şi Dublin, arată datele ECA.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

Zuckerberg, audiat în Parlamentul European
22 mai. Mihaela Dan


Wall Street a deschis în creştere
22 mai. M.D.


CIPRU:Noi condiţii de acordare a paşapoartelor
22 mai. M.D.


China reduce taxele pentru importurile de autoturisme
22 mai. M.D.


ITALIA:Comisia Europeană atrage atenţia asupra derapajelor bugetare
22 mai. M.D.


RAPORT AL PENTAGONULUI:"Puţine semne de progres în Afganistan"
22 mai. M.D.


Bursele asiatice au închis în apreciere
22 mai. A.M.


C.E. a stabilit data pentru alegerile europarlamentare
22 mai. |M.D.


WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT: Acord de 1 miliard de dolari cu televiziunea Fox
22 mai. A.M.


Bursele europene au deschis în creştere
22 mai. A.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.