PENTRU CONSTRUCŢIA ELEVEN RESIDENCE

Dynamic Buildinvest a contractat un credit de 3,1 milioane de euro

10 iul. Companii-Afaceri
OVIDIU VRÂNCEANU
Dynamic Buildinvest a contractat un credit de 3,1 milioane de euro

Dezvoltatorul braşovean Dynamic Buildinvest a anunţat că a contractat un credit de 3,1 milioane de euro de la Libra Bank pentru construcţia proiectului rezidenţial Eleven Residence, acesta urmând să fie ridicat lângă Coresi Shopping Resort.

Construcţia proiectului a demarat în luna aprilie 2018, acesta urmând să fie livrat la finalul lunii iulie 2019.

Potrivit dezvoltatorului, proiectul va cuprinde 39 de apartamente - studiouri, cu două şi trei camere. Parterul şi primele două etaje vor găzdui, însă, spaţii comerciale şi birouri.

"Spaţiile comerciale aflate la parter au o suprafaţă de 335 mp, iar birourile au în total aproximativ 700 mp", arată compania dezvoltatoare. Spaţiile comerciale au fost deja contractate.

Compania dezvoltatoare a livrat până acum 160 de apartamente în Braşov în cadrul proiectelor Imperial Residence şi Dynamic Residence. "La finele acestui an vom mai livra 80 de apartamente", mai spune dezvoltatorul.

Marian Popa, directorul general al companiei şi unul dintre asociaţi, a explicat: "Compania a fost înfiinţată în anul 2015, când au început lucrările la proiectul Imperial Residence 2, care cuprinde şapte blocuri, având peste 126 de apartamente, din cartierul Tractorul, pe strada Ştefan Baciu. În anul 2016 am început lucrările la blocul Dynamic Residence 1 din Sânpetru, pe str. Orizontului, unde au fost date în folosinţă, până în luna iunie 2017, 42 de apartamente. Compania Dynamic Buildinvest SRL a apărut pe piaţa construcţiilor ca un răspuns la cererea clienţilor ce doresc un stil de construcţie ecologic şi occidental. Tocmai această diferenţă faţă de concurenţă şi experienţa noastră anterioară de peste 10 ani în domeniul construcţiilor ne-au propulsat în topul primilor dezvoltatori imobiliari din Braşov. Pe lângă design-ul diferit de stilul clasic împământenit în zona Braşovului, stilul de construcţie Dynamic Buildinvest se diferenţiază prin zidăria dublă, care asigură un confort termic şi fonic superior, precum şi lipsa elementelor de construcţie poluante şi cu risc (de exemplu, polistirenul extrudat de pe faţadele clasice). În anul 2017 am lansat încă trei proiecte: Eleven Residence, Dynamic Residence 2 şi Dynamic Residence 1 Bloc 2".

Compania braşoveană a avut anul trecut un business de 7,15 milioane de lei, de la înfiinţare până în prezent investind 5,5 milioane de euro în dezvoltarea de locuinţe în Braşov şi Sânpetru.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Trenuri second-hand pentru CFR Călători
20 sep. Iorgoveanu Gheorghe


Metroul promisiunilor neonorate
20 sep. O.D.


CFR Marfă, aproape de insolvenţă
20 sep. George Marinescu


Genesis Property a investit 1,5 milioane euro într-o piscină din ansamblul West Gate
20 sep. R.R.


Caba Group investeşte 50 de milioane de euro în Bucureşti
20 sep. R.R.


FORUMUL DE AFACERI ROMÂNIA - INDIA:"Invităm întreprinzătorul indian să investească în România"
20 sep. Mihai Gongoroi


ÎNCEPÂND DE IERI,Digi a lansat servicii de internet şi telefonie fixă, în Spania
20 sep. A.I.


KEYSFIN:"Apetitul de business - în scădere"
20 sep. E.O.


ACUE:"Metodologia de stabilire a tarifelor de distribuţie a electricităţii va avea efecte negative"
20 sep. EMILIA OLESCU


Reindustrializarea, un eşec economic
20 sep. George Marinescu

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.