PENTRU CONSTRUCŢIA ELEVEN RESIDENCE

Dynamic Buildinvest a contractat un credit de 3,1 milioane de euro

10 iul. 2018 Companii
OVIDIU VRÂNCEANU
Dynamic Buildinvest a contractat un credit de 3,1 milioane de euro

Dezvoltatorul braşovean Dynamic Buildinvest a anunţat că a contractat un credit de 3,1 milioane de euro de la Libra Bank pentru construcţia proiectului rezidenţial Eleven Residence, acesta urmând să fie ridicat lângă Coresi Shopping Resort.

Construcţia proiectului a demarat în luna aprilie 2018, acesta urmând să fie livrat la finalul lunii iulie 2019.

Potrivit dezvoltatorului, proiectul va cuprinde 39 de apartamente - studiouri, cu două şi trei camere. Parterul şi primele două etaje vor găzdui, însă, spaţii comerciale şi birouri.

"Spaţiile comerciale aflate la parter au o suprafaţă de 335 mp, iar birourile au în total aproximativ 700 mp", arată compania dezvoltatoare. Spaţiile comerciale au fost deja contractate.

Compania dezvoltatoare a livrat până acum 160 de apartamente în Braşov în cadrul proiectelor Imperial Residence şi Dynamic Residence. "La finele acestui an vom mai livra 80 de apartamente", mai spune dezvoltatorul.

Marian Popa, directorul general al companiei şi unul dintre asociaţi, a explicat: "Compania a fost înfiinţată în anul 2015, când au început lucrările la proiectul Imperial Residence 2, care cuprinde şapte blocuri, având peste 126 de apartamente, din cartierul Tractorul, pe strada Ştefan Baciu. În anul 2016 am început lucrările la blocul Dynamic Residence 1 din Sânpetru, pe str. Orizontului, unde au fost date în folosinţă, până în luna iunie 2017, 42 de apartamente. Compania Dynamic Buildinvest SRL a apărut pe piaţa construcţiilor ca un răspuns la cererea clienţilor ce doresc un stil de construcţie ecologic şi occidental. Tocmai această diferenţă faţă de concurenţă şi experienţa noastră anterioară de peste 10 ani în domeniul construcţiilor ne-au propulsat în topul primilor dezvoltatori imobiliari din Braşov. Pe lângă design-ul diferit de stilul clasic împământenit în zona Braşovului, stilul de construcţie Dynamic Buildinvest se diferenţiază prin zidăria dublă, care asigură un confort termic şi fonic superior, precum şi lipsa elementelor de construcţie poluante şi cu risc (de exemplu, polistirenul extrudat de pe faţadele clasice). În anul 2017 am lansat încă trei proiecte: Eleven Residence, Dynamic Residence 2 şi Dynamic Residence 1 Bloc 2".

Compania braşoveană a avut anul trecut un business de 7,15 milioane de lei, de la înfiinţare până în prezent investind 5,5 milioane de euro în dezvoltarea de locuinţe în Braşov şi Sânpetru.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

Standard & Poor's a înrăutăţit perspectiva de rating a Renault
22 feb.


LES ECHOS:Engie vrea să-şi majoreze profitul cu un miliard de euro
22 feb.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / CRISTIAN PÂRVAN, PIAROM:"Trebuie să analizăm mai atent cauzele care duc la insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / RĂZVAN HORAŢIU RADU, PROCUROR ICCJ:"Directiva europeană privind a doua şansă intră la o primă lectură în PE, în 26 martie"
22 feb. A.V.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / DIANA DELEANU, AVOCAT:"Doar cinci judeţe sunt înregistrate în insolvenţă, dar situaţia nu este reală"
22 feb. Alina Vasiescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SORIN PETRE, ANEVAR:"Evaluarea este utilă pe tot parcursul procesului de insolvenţă"
22 feb. A.T.


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / SIMONA MILOŞ, INPPI:"Poprirea pe disponibilul bănesc al debitorului în insolvenţă - imposibil de încuviinţat"
22 feb. Emilia Olescu


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / NICOLETA MUNTEANU, EURO INSOL:"Abilitatea managerială, cea mai importantă competenţă a practicianului în insolvenţă"
22 feb. RAMONA RADU


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / STAN TÎRNOVEANU, UNPIR:"Peste 18.400 de angajaţi, afectaţi de procedurile de insolvenţă anul trecut"
22 feb. ADELINA TOADER


CONFERINŢA BURSA: "CODUL INSOLVENŢEI" / ADRIAN VASCU, VERIDIO:"Evaluatorii - să participe, alături de UNPIR, la discuţiile pentru schimbarea legislaţiei"
22 feb. E.O.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.