PENTRU CONSTRUCŢIA UNEI FABRICI ÎN UNGARIA

"Thyssenkrupp" obţine de la MOL o comandă de 1,2 miliarde euro

13 sep. 2018 Internaţional

Conglomeratul german "ThyssenKrupp" AG a obţinut o comandă de la compania energetică MOL pentru a construi o fabrică de produse chimice în nordul Ungariei, ceea ce va reprezenta un sprijin important pentru divizia sa industrială, ce se confruntă cu dificultăţi, transmite Reuters, conform Agerpres.

MOL va cheltui în total aproape 1,2 miliarde de euro (1,4 miliarde de dolari) la aceas­tă uzină, care va deveni operaţională în 2021 şi va putea produce anual 200.000 de tone de polieter poliol, au anunţat ieri MOL şi "Thyssenkrupp".

Un purtător de cuvânt al "Thyssenkrupp" a explicat că partea cea mai mare a investiţiei va fi realizată de divizia de Soluţii Industriale, care a anunţat recent scăderea cu peste 50% a comenzilor în primul trimestru, la 924 de milioane de euro.

Fabrica va fi singurul producător integrat de polieter poliol - necesar în industria auto, construcţii şi mobilă - din Europa Centrală şi de Est, a anunţat MOL.

MOL este o companie internaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 30 de ţări, 26.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 9 ţări, din care 213 în România.

Grupul "ThyssenKrupp" este prezent şi în România prin toate cele cinci divizii ale sale, respectiv metalurgie, auto, ascensoare, bunuri industriale şi servicii.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

Comisia Europeană prezintă Strategia privind datele şi Strategia privind inteligenţa artificială
19 feb. F.D.


AGENŢIILE DE PRESĂ:Numărul turiştilor scade în Japonia dar autorităţile speră să atingă anul acesta nivelul record de 40 de milioane
19 feb. D.F.


Wall Street a deschis în creştere
19 feb. D.F.


FMI: Epidemia de coronavirus este un risc la adresa revenirii fragile a economiei mondiale
19 feb. D.F.


AGENŢIILE DE PRESĂ:SUA, gata să discute "oricând" cu Iranul
19 feb. D.B.


Tehnologia 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale, până în 2023
19 feb. D.F.


AGENŢIILE DE PRESĂ:Germania majorează primele pentru achiziţionarea de automobile electrice
19 feb. F.B.


Moscova avertizează Turcia cu privire la declanşarea unei ofensive la Idleb1
19 feb. B.F.


Marea Britanie închide graniţele pentru muncitorii necalificaţi şi pentru cei care nu vorbesc limba engleză
19 feb. M.I.


Bursele asiatice au închis în creştere
19 feb. F.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.