Percheziţii în Satu Mare la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu tutun

20 iul. 2017 Companii
Andrei Stan
Percheziţii în Satu Mare la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu tutun

Poliţiştii din Satu Mare au efectuat un număr de opt percheziţii la persoane fizice şi juridice, bănuite că au procurat şi comercializat ilegal tutun provenit din Ungaria. Au fost ridicate aproape 380.000 de forinţi, 140 de kilograme de tutun, peste 6.000 de filtre de ţigarete, peste un kilogram de seminţe de tutun şi un pistol airsoft, informează un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Sursa citată precizează: "La data de 19 iulie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au efectuat 8 percheziţii domiciliare, precum şi controale la persoane fizice şi juridice din judeţul Satu Mare.

Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Din cercetări a reieşit că şase persoane ar fi procurat tutun din Ungaria, pe care l-ar fi comercializat de la domiciliu, prin intermediul unor societăţi comerciale ori în mediul online".

În urma percheziţiilor au fost indisponibilizate 140 de kilograme de tutun de fumat, 6.100 de filtre de ţigarete, peste un kilogram de seminţe de tutun, cinci laptopuri, o unitate centrală, trei telefoane mobile, un pistol airsoft, 377.000 de forinţi, materiale pentru coletărie, documente şi înscrisuri, menţionează

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

PENTRU COMBINAREA ŞI DEZVOLTAREA DIVIZIILOR DE CARSHARING DRIVENOW ŞI CAR2GO:BMW şi Daimer, investiţie de 1 miliard euro
23 feb. M.C.


MCSI:RADIOCOM a semnat contractul pentru dezvoltarea televiziunii digitale terestre
23 feb. I.M.


ALL devine sponsor principal al clubului de fotbal Paris Saint-Germain
22 feb. L.M.


Ediţia 2019 a concursului "Campionul Podgoriei Cotnari", are loc în martie
22 feb. I.M.


COCA-COLA HBC ÎN ROMÂNIA:Procese de producţie mai puţin poluante; sustenabilitatea ca fundament al operaţiunilor
22 feb. I.M.


Un nou motor TCe pentru Dacia Logan şi Sandero5
22 feb. I.M.


Carrefour şi Google colaborează în infrastructura digitală
22 feb. L.A.


Engie România a cumpărat acţiunile deţinute de Gazprom la Wirom
22 feb. T.T.


LA FINALUL ANULUI 2018:Allianz-Ţiriac, creştere de 7,3% a veniturilor
22 feb. T.C.


Sierra Quadrant solicită schimbarea Rominsolv SPRL, administratorul judiciar al RADET
22 feb. T.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.