PETRE DAEA:

"Guvernul va da la timp subvenţiile pentru cei un milion de fermieri"

01 sep. 12:49 Miscellanea
A.I.
Petre Daea
Petre Daea

Cei un milion de fermieri vor primi subvenţiile la timp, în luna octombrie, a afirmat duminică, la Mamaia, ministrul Agriculturii, Petre Daea, informează Agerpres.

"Rămânem aceeaşi, rămânem în dispozitivul de muncă, pentru a da răspuns la problemele pe care le ridică ţara. Iar de la (...) 16 octombrie, pentru cei un milion de fermieri, Guvernul României are posibilitatea să dea subvenţiile la timp aşa fel încât să dăm ţării ceea ce este necesar. Nu există loc, nu există localitate, nu există persoană care să stea departe de agricultură, este imposibil, este existenţa noastră. Dar rezultatele pe care le obţinem se regăsesc în munca acestor oameni, o parte dintre ei sunt aici", a declarat Daea, la întâlnirea conducerii PSD cu Organizaţia de Pensionari a PSD, care are loc la Mamaia.

Ministrul Agriculturii şi-a începutul discursul prin adresarea unui "salut de respect tuturor făuritorilor de hrană ai ţării - fermierilor români" şi a calificat ziua de 1 septembrie ca fiind "un moment istoric pentru pensionari şi Guvern".

"Ne întâlnim cu bucuria de a face şi de a ne respecta cuvântul dat în campania electorală de către un guvern responsabil. Am promis că facem. Dovada este astăzi, am promis că muncim, pentru că dumneavoastră dovada o vedeţi. Am promis că dăm fermierilor români - o parte sunteţi dumneavoastră aici. Mulţi fermieri au vârsta de pensie, dar n-au lăsat plugul, n-au ridicat plugul din brazdă odată cu 65 de ani de vârstă şi astăzi lucrează pământurile României. Facem acest lucru din respect pentru naţie, pentru ţară, pentru oameni, pentru fii ei, pentru dumneavoastră, părinţii realizărilor de astăzi. În România dumneavoastră (...) aţi construit ceea ce există astăzi. Iată respectul zilei, dar mai ales încrâncenarea pentru viitor. Aud mereu tot felul de interpretări, care mai de care mai apocaliptice. Aici este un guvern responsabil. (...) condus de o persoană care prin calm, prin bun simţ, prin echilibru, prin stare de bine în fiecare zi, cu zâmbetul pe buze construieşte prin decizii corecte la Guvern şi dumneavoastră le-aţi putut vedea aici", a mai afirmat ministrul Daea.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

STUDIU COFACE: Sectorul de realizare a soft-ului la comandă a înregistrat o creştere de 2 cifre a veniturilor
16 dec. I.A.


EXPERŢII FDA SUA: Firmele româneşti trebuie să fie mai agresive pe piaţa americană a produselor agroalimentare
16 dec. F.B.


STUDIU:O treime dintre angajaţi pleacă voluntar înainte de a împlini un an în companie
16 dec. A.I.G.


Sectorul construcţiilor a încetinit în octombrie, cu o creştere de 24,4%
16 dec. D.F.


30 DE ANI DE LA REVOLUŢIE; La Timişoara se discută despre deschiderea Muzeului Revoluţiei
16 dec. A.I.G.


BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: CNIPMMR transmite astăzi recomandările mediului de afaceri
16 dec. A.I.G.


ÎN PRIMELE 10 LUNI DIN 2019:Afacerile din comerţ au crescut cu 5,5%
16 dec. A.M.


Ministrul Agriculturii participă la reuniunea Consiliului UE Agricultură şi Pescuit de la Bruxelles
16 dec. D.B.


Contribuabilii care vor ştergerea penalităţilor trebuie să-şi achite datoriile până luni
16 dec. A.I.


SINDICATUL NAŢIONAL MERIDIAN: Oprirea examenelor de promovare în grad profesional la ANAF afectează drepturile salariaţilor de a evolua în carieră 1
15 dec. A.I.G.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.