PETRE DAEA:

"Guvernul va da la timp subvenţiile pentru cei un milion de fermieri"

01 sep. 2019 Miscellanea
A.I.
Petre Daea
Petre Daea

Cei un milion de fermieri vor primi subvenţiile la timp, în luna octombrie, a afirmat duminică, la Mamaia, ministrul Agriculturii, Petre Daea, informează Agerpres.

"Rămânem aceeaşi, rămânem în dispozitivul de muncă, pentru a da răspuns la problemele pe care le ridică ţara. Iar de la (...) 16 octombrie, pentru cei un milion de fermieri, Guvernul României are posibilitatea să dea subvenţiile la timp aşa fel încât să dăm ţării ceea ce este necesar. Nu există loc, nu există localitate, nu există persoană care să stea departe de agricultură, este imposibil, este existenţa noastră. Dar rezultatele pe care le obţinem se regăsesc în munca acestor oameni, o parte dintre ei sunt aici", a declarat Daea, la întâlnirea conducerii PSD cu Organizaţia de Pensionari a PSD, care are loc la Mamaia.

Ministrul Agriculturii şi-a începutul discursul prin adresarea unui "salut de respect tuturor făuritorilor de hrană ai ţării - fermierilor români" şi a calificat ziua de 1 septembrie ca fiind "un moment istoric pentru pensionari şi Guvern".

"Ne întâlnim cu bucuria de a face şi de a ne respecta cuvântul dat în campania electorală de către un guvern responsabil. Am promis că facem. Dovada este astăzi, am promis că muncim, pentru că dumneavoastră dovada o vedeţi. Am promis că dăm fermierilor români - o parte sunteţi dumneavoastră aici. Mulţi fermieri au vârsta de pensie, dar n-au lăsat plugul, n-au ridicat plugul din brazdă odată cu 65 de ani de vârstă şi astăzi lucrează pământurile României. Facem acest lucru din respect pentru naţie, pentru ţară, pentru oameni, pentru fii ei, pentru dumneavoastră, părinţii realizărilor de astăzi. În România dumneavoastră (...) aţi construit ceea ce există astăzi. Iată respectul zilei, dar mai ales încrâncenarea pentru viitor. Aud mereu tot felul de interpretări, care mai de care mai apocaliptice. Aici este un guvern responsabil. (...) condus de o persoană care prin calm, prin bun simţ, prin echilibru, prin stare de bine în fiecare zi, cu zâmbetul pe buze construieşte prin decizii corecte la Guvern şi dumneavoastră le-aţi putut vedea aici", a mai afirmat ministrul Daea.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Prefectura Buzău cere aproape 12 milioane de lei pentru refacerea podurilor şi podeţelor distruse de ploi
03 iul. Ana Felea


Marcel Vela către prefecţii din ţară: "Trebui să fim foarte vigilenţi în perioada următoare"
03 iul. Ana Felea


ADMINISTRAŢIA PREZIDENŢIALĂ:"Violenţa cibernetică va fi inclusă la categoria violenţei domestice"
03 iul. A.P.


Germania vrea să pună capăt comerţului cu carne ieftină1
03 iul. A.B


LUCIAN BODE:" Vom simplifica judecarea contestaţiilor la licitaţii; se blochează ani de zile proiecte"1
03 iul. A.B


Legea privind completarea şi depunerea declaraţiilor de avere în format electronic, promulgată2
03 iul. A.B


Coronavirus:Comisia Europeană autorizează punerea pe piaţă a antiviralului Remdesivir2
03 iul. A.B


ARAFAT, DESPRE CRIZA SANITARĂ DIN ARGEŞ:"Bolnavii de covid de la Mioveni vor fi mutaţi cu elicopterul la alte spitale din ţară"
03 iul. A.P.


Zeci de nereguli au fost descoperite la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale1
03 iul. A.P.


Angela Merkel îşi face prima apariţie publică purtând mască
03 iul. G.U.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.