Philips Lighting îşi schimbă numele în Signify

16 mai. 2018 Companii
A.M.
(sursa foto: Twitter)
(sursa foto: Twitter)

Philips Lighting NV a anunţat astăzi noul nume al companiei, ca urmare a modificării statutului societăţii, schimbându-şi denumirea în Signify NV, informează News.ro.

"Decizia privind alegerea noului nume al companiei are la bază faptul că lumina devine un limbaj inteligent, care conectează şi transmite informaţii. Noul nume reprezintă o expresie clară a viziunii strategice şi ne propunem să exploatăm potenţialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor din întreaga lume", a declarat Eric Rondolat, directorul general al Signify.

Pe lângă acestea, Signify va continua să utilizeze brand-ul Philips pentru produsele sale în baza unui acord de licenţă existent cu Royal Philips. Compania estimează că schimbarea numelui va fi pusă în aplicare în toate ţările în care activează până la începutul anului 2019.

Fondată sub numele de Philips în Eindhoven, Olanda, compania se află de peste 127 de ani în fruntea industriei de iluminat datorită inovaţiilor pentru piaţa profesională şi de consum. În 2016 a devenit o companie separată de Philips, listată la Bursa de Valori Euronext din Amsterdam. În martie 2018 a fost inclusă în indexul AEX, referinţa bursei din Amsterdam, conform sursei citate.

De asemenea, firma are operaţiuni în peste 70 de ţări şi 32.000 de angajaţi în întreaga lume, Signify a generat în 2017 vânzări de 7 miliarde euro şi a investit 354 milioane euro în cercetare şi dezvoltare.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

CONFORM MERGERMARKET:Deloitte - lider în rândul consultanţilor în M&A
23 ian. T.I.


Google va dona bani pentru Wikimedia
23 ian. T.M.


Două fonduri de investiţii au preluat participaţii la eBay
23 ian. I.T.


Reţea de socializare cu ambiţii spaţiale
23 ian.


DANIEL MISCHIE, CEO GRUP CITY GRILL:"Deficitul de forţă de muncă în HoReCa s-a adâncit anul trecut"
23 ian. R.R.


Licitaţie anulată pentru modernizarea DN 28B
23 ian. G.M.


PARTE A UNEI STRATEGII CARE VIZEAZĂ ADAPTAREA LA CREŞTEREA VÂNZĂRILOR ONLINE:Ikea deschide primul magazin din centrul unui oraş
22 ian. T.L.


Mastercard, amendată cu 570 milioane euro de Comisia Europeană
22 ian. I.D.


PENTRU A PRODUCE BATERII ELECTRICE ÎN POLONIA:Mercedes, investiţie de 200 de milioane euro
22 ian. E.A.


DE PE PIAŢA DE GROS A SERVICIILOR DE TRANZIT NAŢIONAL COMUTAT:ANCOM propune retragerea obligaţiilor Telekom
22 ian. M.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.