PNL a depus o moţiune simplă împortiva Ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu 4

13 feb. 12:34 Politică
A.C
Partidul Naţional Liberal (Sursa foto: Facebook)
Partidul Naţional Liberal (Sursa foto: Facebook)

PNL a depus, astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, intitulată "Lia Olguţa Vasilescu - Ministrul Minciunii şi al Injustiţiei Sociale", conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Acesta este cel de-al treilea Guvern în care sunteţi ministru. Este ultimul! Şi trebuie să se încheie astăzi!, susţie PNL în deschiderea moţiunii.

În document se precizează: "Moţiunea simplă pe care Grupul Parlamentar al Partidului Naţional Liberal o supune astăzi dezbaterii şi votului Parlamentului reprezintă, de fapt, voinţa celor peste 2 milioane de români care au salarii mai mici sau chiar cu minus şi cărora li s-a promis că acest lucru nu se va întâmpla. Nu mai încercaţi să scăpaţi, doamnă ministru, pentru că este imposibil. Nici minciunile spuse cu convingere nu vă mai ajută! Fluturaşul de salariu este dovada!"

Luni de zile aţi minţit că salariile nu vor scădea, ci vor creşte, iar de aici înainte nimeni nu mai are încredere în dumneavoastră şi în Guvernul din care faceţi parte!, se menţionează în document.

De asemenea, în text se arată: "Aţi anunţat creşteri, însă nu aţi spus că va creşte numărul românilor cu salarii mai mici! Sunt şi salarii care au crescut! Cele ale parlamentarilor şi ale miniştrilor! Explicaţi, doamnă ministru, cum v-a scăzut salariul, pentru că aşa aţi afirmat, în condiţiile în care luaţi cu 1.000 de lei mai mult? Avem speranţa, stimaţi colegi, că nu veţi vota astăzi gândindu-vă la propriul buzunar, ci la cetăţenii din circumscripţia electorală din care proveniţi dumneavoastră. Trebuie să votaţi luând în calcul efectele mandatului doamnei Olguţa Vasilescu asupra oamenilor de rând!".

Liderii PNL mai afirmă: "Aveam nevoie de o lege a salarizării unitare, dar una care să repare dezechilibrele şi să fie cadrul prin care un salariat din sistemul public avansează pe baza competenţei şi a meritelor profesionale. Ce am primit? O lege care bulversează sistemul public şi care adânceşte dezechilibrele, pe care aţi încercat să o cârpiţi cu diverse ordonanţe de urgenţă, la fel de neclare! Toate împotriva românilor!".

În finalul textului se menţionează: "Votaţi această moţiune dacă sunteţi aici pentru cetăţenii din circumscripţiile dvs. Nu judecaţi astăzi prin prisma câştigurilor dumneavoastră şi al partidului din care proveniţi. Salariul unui deputat a crescut, iar salariul unui român de rând a scăzut! Pentru acest lucru aţi primit mandatul românilor? Daţi-i o bilă neagră ministrului muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi o să aveţi o bilă albă în faţa cetăţenilor! VOTAŢI MOŢIUNEA!".


Opinia cititorului: 4
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 13.02.2018, 13:22

[Mesaj eliminat conform regulamentului]

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 13.02.2018, 18:53

L O V e Olguto! 

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 13.02.2018, 18:52

Luni de zile va minţi in continuare că salariile nu vor scădea, ci vor creşte si in plus va face parada modei la televizor; i s-a indus parerea ca ar fi dama bine. 

2.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de anonim în data de 13.02.2018, 18:57

Cred ca-i mai prezenta pe ecran decat la serviciu.

Vreau comisie parlamentara care sa stabileasca cat incaseaza dupa defilarea (seara de seara) la televiziuni si daca plateste impozit pe incasari. 

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Dragnea, vizită oficială în Elveţia
23 mai. M.D.


Întâlnire de ultimă oră la Guvern
23 mai. Mihaela Dan


Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, la Parchetul General
23 mai. M.D.


PAUL STĂNESCU:"Iohannis este dezinformat în privinţa Pilonului II"
23 mai. V.D.


DĂNCILĂ DESPRE SECTORUL AGRICOL:"Un motor de creştere economică"
23 mai. V.D.


Ludovic Orban, la Parchetul General
23 mai. Mihaela Dan


SIEGFRIED MUREŞAN:"România are nevoie de stabilitate macroeconomică"
23 mai. Mihaela Dan


Comisia specială continuă dezbaterile la Codul administrativ
23 mai. M.D.


DUPĂ ATENTATUL DIN 14 MAI,Carte de condoleanţe la Ambasada Palestinei la Bucureşti, în memoria civililor ucişi în Fâşia Gaza
23 mai.


Alegerile europarlamentare sunt programate peste fix un an2
23 mai. O.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.