PRBAR:

Este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri ASF

08 nov. 2018 Piaţa de Capital
A.P.
Este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri ASF

Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare Reasigurare (PRBAR) din România consideră că este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri a Autorităţii de Supraveghere Financiară, conform unui comunicat, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţii patronatului, dialogul cu reprezentanţii şi oficiali ai ASF a fost întotdeauna instituţional, opiniile de o parte şi de cealaltă au fost mereu argumentate profesionist, rezultând de fiecare dată cea mai buna formă de a aplica prevederile unor transpuneri legislative sau a unor prevederi ce vor impacta întregul mediu de business.

"Având în vedere faptul că ne aflam în plin proces de adoptare a unor viitoare Norme ce vor schimba radical modul de distribuţie a asigurărilor, dar se lucrează şi la revizuirea actualei Legi RCA, ce va avea un impact important asupra consumatorilor romani, concluzionăm că factorul decizional de continuitate este unul deosebit de important pentru actuala etapa a industriei de asigurări din România. Astfel, PRBAR se alătura iniţiativei celorlalte categorii de consumatori şi consideră că este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri ASF, deoarece prin eforturile comune depuse de toţi stakeholderii implicaţi în buna funcţionare a pieţei asigurărilor din România, am reuşit să menţinem în ultimii 2 ani un echilibru în piaţă şi să îmbunătăţim constant calitatea serviciilor oferite consumatorilor", se menţionează în comunicat.

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis, marţi, amânarea pentru săptămâna viitoare a audierilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară. Secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, a precizat că audierile în comisii vor avea loc marţi 13 noiembrie, iar votul în plenul comun va fi miercuri.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

ASF:"Luna decembrie debutează cu o revenire a burselor de acţiuni"1
05 dec. A.P.


Indicii BVB au închis în creştere
04 dec. A.P.


Acţionarii SIF Transilvania şi-au ales noul Consiliu de Supraveghere6
04 dec. A.I.


DUPĂ CE CRISTIAN BUŞU NU A FOST AUTORIZAT DE ASFSorin-Iulian Cioacă este noul preşedinte al SIF Oltenia29
04 dec. A.I.


Indicii BVB au deschis în creştere
04 dec. A.B.


FLORIN CÎŢU: "Am revenit pe bursă în noiembrie, am cumpărat în special companii din tehnologie şi biotehnologie"8
04 dec. M.G.


KJK Balkan cere dividende de 84,3 milioane lei de la Rompetrol Well Services2
04 dec. A.I.


BVBRulaj de 88 milioane lei, peste media zilnică a anului
04 dec. A.I.


DRAGOŞ CABAT, CFA ROMÂNIA:"Un randament total anual de 8 - 10% este o aşteptare realistă pentru un investitor la BVB"36
04 dec. Andrei Iacomi


ASF a avizat patru membri ai Consiliului SIF Oltenia54
03 dec. A.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.