PRBAR:

Este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri ASF

08 nov. 2018 Piaţa de Capital
A.P.
Este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri ASF

Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare Reasigurare (PRBAR) din România consideră că este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri a Autorităţii de Supraveghere Financiară, conform unui comunicat, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţii patronatului, dialogul cu reprezentanţii şi oficiali ai ASF a fost întotdeauna instituţional, opiniile de o parte şi de cealaltă au fost mereu argumentate profesionist, rezultând de fiecare dată cea mai buna formă de a aplica prevederile unor transpuneri legislative sau a unor prevederi ce vor impacta întregul mediu de business.

"Având în vedere faptul că ne aflam în plin proces de adoptare a unor viitoare Norme ce vor schimba radical modul de distribuţie a asigurărilor, dar se lucrează şi la revizuirea actualei Legi RCA, ce va avea un impact important asupra consumatorilor romani, concluzionăm că factorul decizional de continuitate este unul deosebit de important pentru actuala etapa a industriei de asigurări din România. Astfel, PRBAR se alătura iniţiativei celorlalte categorii de consumatori şi consideră că este nevoie de continuitate în mandatul actualei conduceri ASF, deoarece prin eforturile comune depuse de toţi stakeholderii implicaţi în buna funcţionare a pieţei asigurărilor din România, am reuşit să menţinem în ultimii 2 ani un echilibru în piaţă şi să îmbunătăţim constant calitatea serviciilor oferite consumatorilor", se menţionează în comunicat.

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis, marţi, amânarea pentru săptămâna viitoare a audierilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară. Secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, a precizat că audierile în comisii vor avea loc marţi 13 noiembrie, iar votul în plenul comun va fi miercuri.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Piaţa de Capital

Indicii BVB au închis în teritoriu pozitiv1
20 sep. M.A.


ÎN COMITETUL REPREZENTANŢILOR:Fondul Proprietatea a numit-o oficial pe Vivian Nicoli, după solicitarea ASF
20 sep. MIHAI GONGOROI


Guvernul vrea să modifice Legea Offshore2
20 sep. M.G.


LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI,Lichiditate de 8,56 milioane la euro pe BVB
20 sep. I.M.


Indicii BVB au deschis în creştere
20 sep. M.I.A.


Depozitarul Central va distribui, de astăzi, dividende pentru Antibiotice
20 sep. M.I.


BVBBET îşi continuă avansul, dar lichiditatea revine sub media anuală
20 sep. Mihai Gongoroi


Indicii BVB au închis în creştere
19 sep. M.I.


Grigore Filip a cumpărat peste 50.000 de acţiuni Aerostar6
19 sep. M.G.


LA MIJLOCUL ŞEDINŢEI,Lichiditate de 2,33 milioane la euro pe BVB
19 sep. I.M.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.