PREŞEDINTELE PNL BUCUREŞTI, CRISTIAN BUŞOI:

"Eliminarea Uber întoarce Bucureştiul în timp"

05 dec. 2017 Politică
Andreea Cuzub
Cristian Buşoi (Sursa foto: Facebook)
Cristian Buşoi (Sursa foto: Facebook)

Eliminarea Uber întoarce Bucureştiul în timp şi ascunde bani mulţi şi interese mari ale unui grup de apropiaţi ai Primarului General, a declarat astăzi Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Buşoi a afirmat: "Nu există niciun motiv real al interzicerii Uber şi Taxify. Nu au existat plângeri de la nivelul cetăţenilor, nu au existat încălcări ale legii de către companiile respective, ba dimpotrivă chiar companiile contribuie la bugetul local şi la îmbunătăţirea condiţiilor de transport din Capitală. Singurul motiv real al deciziei primarului este un lobby puternic, mulţi bani şi beneficii câştigate de un grup de interese apropiat Primarului General".

Fără îndoială că şi Uber şi Taxify produc concurenţă şi nemulţumire, dar de aici şi până la interzicerea a două companii private este cale lungă, iar decizia Primăriei întoarce Bucureştiul în timp, a adăugat acesta.

În acelaşi context, Cristian Buşoi a declarat: "PNL susţine o dezbatere despre cum să arate transportul în Capitală în condiţiile în care este evident că aplicaţiile de car sharing ajută direct la reducerea aglomeraţiei din trafic, aglomeraţia fiind cea mai importantă problemă a Capitalei, pentru rezolvarea căreia primarul Firea nu a făcut nimic de un an şi jumătate. Primăria trebuie să se asigure că există posibilitatea unor servicii de taxi la standarde de calitate, care să corespundă unei Capitale europene, dat fiind foarte bine cunoscute problemele taxiului din Bucureşti".

În niciun caz soluţia nu este distrugerea serviciului de car sharing, pentru că acesta contribuie direct la ridicarea standardelor în domeniul transportului privat şi la bugetul local, a concluzionat preşedintele PNL Bucureşti.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Daea încurajează producătorii de lapte să colaboreze
22 apr. M.D.


PLATFORMA ROMÂNIA 100: "Coaliţia PSD-ALDE se pregăteşte să transforme România într-un paradis penal"1
22 apr. D.I.


MINISTRUL APĂRĂRII:"Programul pentru rezervişti, sub aşteptări în 2017"
22 apr. V.D.


ÎNTR-UN RAPORT DESPRE ŢARA NOASTRĂ,Departamentul de Stat aduce în prim-plan corupţia de la nivel guvernamental1
22 apr. D.I.


Varujan Vosganian transmite încurajări tinerelor generaţii
21 apr. D.I.


Alina Gorghiu critică decizia de mutare a ambasadei României din Israel
21 apr. D.I.


MIHAI CHIRICA: "Este incalificabil să marginalizezi Universitatea din Iaşi"
21 apr. D.I.


MIHAI FIFOR:"Primele transportoare blindate Piranha vor intra în dotarea Armatei în acest an"1
21 apr. D.I.


Salvatorii întâmpină probleme cauzate de lipsa heliporturilor
21 apr. D.I.


TUDOREL TOADER:"Aştept momentul în care voi scoate roba de la naftalină"
21 apr. D.I.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.