Primul complex rezidenţial La Gloire, investiţie de 2,5 milioane euro

21 iun. 2018 Companii
Adelina Toader
Primul complex rezidenţial La Gloire, investiţie de 2,5 milioane euro

Toate apartamentele complexului au fost vândute în primele cinci luni de la punerea lor în vânzare  

În luna iulie, vor demara lucrările şi pentru cel de-al doilea proiect rezidenţial

Dezvoltatorul imobiliar La Gloire, deţinut de antreprenorul Andrei Iuşut, investeşte 2,5 milioane de euro în complexul rezidenţial Pipera Vlad Tepeş - La Gloire.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, Andrei Iuşuţ mizează pe piaţa imobiliară prin proiectele de tip rezidenţial boutique accesibile, care oferă condiţii de lux fără ca preţul să fie prohibitiv.

Domnia sa a declarat: "Zona de rezidenţial boutique accesibil reprezintă o nişă pe care am reperat-o. A apărut deoarece piaţa e polarizată. Pe de o parte, există dezvoltările considerate ieftine, cu apartamente mici, fără design, sau clădirile înalte, tip bloc comunist «restilizat», fără identitate. Pe de alta parte, există dezvoltări desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populaţiei. Rezidenţial boutique accesibil e un concept care vizează cumpărătorii foarte informaţi, atenţi la toate detaliile, care îşi doresc o alternativă la cele două tipuri de imobile care domină piaţa".

Investiţia în complexul residential boutique - Pipera Vlad Tepeş - La GLOIRE s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, mare parte din aceasta fiind alocate terenului, execuţiei în sine şi proiectării. Ansamblul rezidenţial cuprinde 31 de apartamente - 17 de două camere, 13 de trei camere şi unul de patru camere, parcare subterană, grădini private la parter şi cu terase foarte mari, utilizând spaţiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafaţa ansamblului. Toate cele 17 apartamente ale complexului au fost vândute în primele cinci luni de la punerea lor în vânzare.

Reprezentantul complexului anunţă că în luna iulie, vor fi demarate lucrările şi pentru cel de-al doilea proiect - Complexul Rezidenţial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE. Acesta se va afla în zona Băneasa /Pipera, chiar pe malul lacului Valea Şaulei. Va cuprinde 47 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase, între două şi patru camere, cu terase ample şi parcare subterană. Spaţiul verde adiacent va reprezenta peste 60% din suprafaţa ansamblului. Suprafeţele teraselor vor varia de la 15 metri pătraţi la 110 metri pătraţi. Termenul de finalizare a Complexului Rezidenţial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE este octombrie 2019. Preţurile unui apartament variază de la 79.999 de euro + TVA până la 177.999 de euro + TVA.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

DACĂ NU SE ELIMINĂ PIRATERIA:Transportatorii anunţă proteste joi
19 mar. T.V.


"Trecerea la materiale eficiente energetic nu este o modă, ci o necesitate"
19 mar. EMILIA OLESCU


ÎN URMĂTORII TREI ANIMarriott intenţionează să deschidă peste 1.700 de hoteluri
19 mar.


BELL HELICOPTERS VREA SĂ SPRIJINE INDUSTRIA DE ARMAMENT A ROMÂNIEIContract full-option pentru înzestrarea Forţelor Aeriene Române
19 mar. A consemnat GEORGE MARINESCU


TRANZACŢIE RECORD ÎN TEHNOLOGIA FINANCIARĂ: FIS cumpără Worldpay pentru 35 miliarde de dolari
18 mar. T.T.


DUPĂ ANUNŢUL PRIVIND ÎNCHIDEREA FABRICII: Protest al angajaţilor Nestle de la Timişoara
18 mar. L.A.


Apple a dezvăluit astăzi un nou model de tabletă iPad Air
18 mar. L.A.


PRIVIND LEGALITATEA ACHIZIŢIEI URANIULUI DIN IMPORT:Curtea de Conturi a solicitat ANAP să verifice Nuclearelectrica1
18 mar. T.I.


Curtea de Conturi a identificat prejudicii de 350 milioane de lei
18 mar. T.T.


RE/MAX Grup de Lux se extinde la trei birouri francizate
18 mar. I.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.