Primul complex rezidenţial La Gloire, investiţie de 2,5 milioane euro

21 iun. Companii
Adelina Toader
Primul complex rezidenţial La Gloire, investiţie de 2,5 milioane euro

Toate apartamentele complexului au fost vândute în primele cinci luni de la punerea lor în vânzare  

În luna iulie, vor demara lucrările şi pentru cel de-al doilea proiect rezidenţial

Dezvoltatorul imobiliar La Gloire, deţinut de antreprenorul Andrei Iuşut, investeşte 2,5 milioane de euro în complexul rezidenţial Pipera Vlad Tepeş - La Gloire.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, Andrei Iuşuţ mizează pe piaţa imobiliară prin proiectele de tip rezidenţial boutique accesibile, care oferă condiţii de lux fără ca preţul să fie prohibitiv.

Domnia sa a declarat: "Zona de rezidenţial boutique accesibil reprezintă o nişă pe care am reperat-o. A apărut deoarece piaţa e polarizată. Pe de o parte, există dezvoltările considerate ieftine, cu apartamente mici, fără design, sau clădirile înalte, tip bloc comunist «restilizat», fără identitate. Pe de alta parte, există dezvoltări desemnate drept premium, extrem de scumpe, aproape inaccesibile pentru marea majoritate a populaţiei. Rezidenţial boutique accesibil e un concept care vizează cumpărătorii foarte informaţi, atenţi la toate detaliile, care îşi doresc o alternativă la cele două tipuri de imobile care domină piaţa".

Investiţia în complexul residential boutique - Pipera Vlad Tepeş - La GLOIRE s-a ridicat la 2,5 milioane de euro, mare parte din aceasta fiind alocate terenului, execuţiei în sine şi proiectării. Ansamblul rezidenţial cuprinde 31 de apartamente - 17 de două camere, 13 de trei camere şi unul de patru camere, parcare subterană, grădini private la parter şi cu terase foarte mari, utilizând spaţiul verde adiacent, care reprezintă peste 50% din suprafaţa ansamblului. Toate cele 17 apartamente ale complexului au fost vândute în primele cinci luni de la punerea lor în vânzare.

Reprezentantul complexului anunţă că în luna iulie, vor fi demarate lucrările şi pentru cel de-al doilea proiect - Complexul Rezidenţial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE. Acesta se va afla în zona Băneasa /Pipera, chiar pe malul lacului Valea Şaulei. Va cuprinde 47 de apartamente confortabile cu suprafeţe generoase, între două şi patru camere, cu terase ample şi parcare subterană. Spaţiul verde adiacent va reprezenta peste 60% din suprafaţa ansamblului. Suprafeţele teraselor vor varia de la 15 metri pătraţi la 110 metri pătraţi. Termenul de finalizare a Complexului Rezidenţial Parc du LAC - Băneasa - Pipera - La GLOIRE este octombrie 2019. Preţurile unui apartament variază de la 79.999 de euro + TVA până la 177.999 de euro + TVA.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

MEDIAT DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR LUCIAN ŞOVA:Acord între conducerea Romatsa şi sindicat
15 dec. T.T.


DIN CAUZA ZĂPEZII:Aeroportul Internaţional din Timişoara, închis temporar
15 dec. L.T.


FP critică Ministerul Transporturilor
14 dec. D.D.


Ţara noastră - blocaj economic în sectorul forestier
14 dec. L.I.


ANRE:Cresc tarifele pentru distribuţia energiei electrice
14 dec. T.A.


CET Govora a salvat Oltchim de la faliment3
14 dec. I.T.


Delta Studio a lansat a 3-a ediţie a Albumului Lifestyle Design Interior
14 dec. R.R.


Hidroelectrica a finalizat modernizarea Hidroagregatului II al CHE Bereşti
14 dec. Mihai Gongoroi


Mai mulţi bani pentru IMM-urile din domeniul IT
14 dec. I.Ghe.


Mandachi Hotel&Spa - o investiţie de circa 7 milioane de euro
14 dec. A.T.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.