Propunerea USR de audiere a lui Dragnea în Comisia SRI pe 20 martie, a fost respinsă

06 mar. 17:38 Anticorupţie
V.D
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

USR a cerut astăzi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

USR a cerut astăzi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

Vicepreşedintele comisiei, deputatul ALDE Marian Cucşa, a declarat că audierea lui Liviu Dragnea a fost cerută de deputatul USR Lucian Viziteu, anunţă News.ro.

Deputatul Lucian Viziteu a spus că refuzul celor din PSD-ALDE de a-l audia pe Liviu Dragnea vine după ce aceştia au amânat şi audierea fostului prim-adjunct al şefului SRI, Florian Coldea, pentru o dată ulterioară Congresului PSD din 10 martie.

"Refuzul de a-l audia pe domnul Dragnea vine în condiţiile în care parlamentarii PSD-ALDE au amânat şi audierea domnului Coldea, pentru o dată ulterioară Congresului PSD. Pesediştii sunt atât de disperaţi să-l servească pe domnul Dragnea, încât preferă să se facă de râs în spaţiul public, cu afirmaţii mincinoase, decât să rişte că domnul Coldea să fie audiat înainte de Congresul PSD. Mai precis, au anunţat public că generalul Coldea este răcit şi că ar fi solicitat să nu vina la audieri, declaraţie contestată chiar de fostul adjunct al Serviciului Român de Informaţii", a scris Lucian Viziteu pe contul său de Facebook.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Anticorupţie

DUPĂ DENUNŢUL LUI GHIŢĂ ÎMPOTRIVA LUI KOVESI:Nicolae Popa a fost audiat la Parchetul General1
11 dec. M.I.


PERCHEZIŢII ÎN BUCUREŞTI ŞI ÎN CINCI JUDEŢE:Dosar de înşelăciune cu credite de nevoi personale1
05 dec. V.V.


ÎN DOSARUL CAZĂRMII CIUPERCEASCA, 4 ani de închisoare, în primă instanţă, pentru Andreea Cosma
05 dec. M.G.


ÎCCJ, DECIZIA NU ESTE DEFINITIVĂ:Andreea Cosma, condamnată la 4 ani de închisoare cu executare8
04 dec. V.D.


Arestul preventiv, prelungit pentru Elena Udrea şi Alina Bica1
04 dec. V.B.


Compania Hexi Pharma, trimisă în judecată de DNA
03 dec. I.I.


PRIMAR DIN JUDEŢUL IALOMIŢA,Arest la domiciliu pentru trafic de influenţă
03 dec. V.V.


Fostul şef al ASF Polonia, reţinut de Agenţia Anticorupţie
28 nov.


CSM, AVIZ NEGATIV PRIVIND REVOCAREA PROCURORULUI GENERALAugustin Lazăr: "Dosarul 10 august, adevăratul motiv al procedurii de revocare" 1
20 nov. George Marinescu


DIICOT:Tabloul semnat Picasso, găsit în România
19 nov. D.V.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.