Propunerea USR de audiere a lui Dragnea în Comisia SRI pe 20 martie, a fost respinsă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

USR a cerut astăzi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

USR a cerut astăzi, în cadrul Comisiei de control al activităţii SRI, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat în 20 martie, dar cererea a fost respinsă, după ce reprezentanţii PSD-ALDE în comisie au votat împotrivă.

Vicepreşedintele comisiei, deputatul ALDE Marian Cucşa, a declarat că audierea lui Liviu Dragnea a fost cerută de deputatul USR Lucian Viziteu, anunţă News.ro.

Deputatul Lucian Viziteu a spus că refuzul celor din PSD-ALDE de a-l audia pe Liviu Dragnea vine după ce aceştia au amânat şi audierea fostului prim-adjunct al şefului SRI, Florian Coldea, pentru o dată ulterioară Congresului PSD din 10 martie.

"Refuzul de a-l audia pe domnul Dragnea vine în condiţiile în care parlamentarii PSD-ALDE au amânat şi audierea domnului Coldea, pentru o dată ulterioară Congresului PSD. Pesediştii sunt atât de disperaţi să-l servească pe domnul Dragnea, încât preferă să se facă de râs în spaţiul public, cu afirmaţii mincinoase, decât să rişte că domnul Coldea să fie audiat înainte de Congresul PSD. Mai precis, au anunţat public că generalul Coldea este răcit şi că ar fi solicitat să nu vina la audieri, declaraţie contestată chiar de fostul adjunct al Serviciului Român de Informaţii", a scris Lucian Viziteu pe contul său de Facebook.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Strategia Naţională Anticorupţie

Alin Şimota, trimis în judecată de DNA
10 sep. V.D.


JUSTIŢIEBorcea, acuzat că a "jucat" mai mult în deplasare cât a fost încarcerat
05 sep. D.N.


MINISTERUL COMUNICAŢIILOR ŞI SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE:Domeniile ''.ro'' vor fi şterse dacă mentenanţa nu este plătită 1
30 aug. V.D.


PÎCCJ a publicat trei protocoale de colaborare6
24 aug. F.C.


CERERE DE EXTRĂDARE FĂRĂ REZULTAT POZITIVMinisterul Justiţiei l-a favorizat pe inculpatul Sebastian Ghiţă12
24 aug. GEORGE MARINESCU


Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General
23 aug. F.C.


SRI: Atacuri cibernetice de amploare în perioada iunie - august
19 aug. A.M.


MApN continuă programul de înzestrare a armatei
08 aug. GHE. I.


Listă deschisă pentru şefia DNA
07 aug. G.M.


ÎN AL TREILEA DOSAR DE CORUPŢIEMihail Vlasov, condamnat la 9 ani şi 10 luni de închisoare
06 aug. A.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.