PSD:

" De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?" 6

23 oct. 17:18 Politică
A.B.
" De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021?"

Reprezentanţii PSD au transmis că guvernul Orban ascunde bugetul pentru anul 2021 pentru că Exectivul PNL urmează să redeschidă discuţiile cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi apoi să majoreze TVA, să taie salarii şi să fac concedieri pentru a acoperi găurile din buget cauzate de măsurile haotice pe care le-a luat anul acesta, conform News.ro.

"De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuţiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie - aşa cum au mai făcut! - salarii şi să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an", arată o postare făcută vineri pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată precizează că dacă ar prezenta public bugetul pentru anul viitor, atunci s-ar vedea măsurile de austeritate pe care Cabinetul Orban urmează să le ia.

"Dacă l-ar prezenta public, bugetul ar demasca toate măsurile de austeritate pregătite pentru anul următor. Însă PNL nu îşi permite aflarea adevărului înainte de alegeri!", a conchis sursa menţionată.

Pe 16 octombrie, premierul Ludovic Orban i-a asigurat pe reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României că Executivul va menţine cota unică de impozitare şi nu are în vedere majorarea taxelor sau introducerea altora noi, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

"O altă temă discutată a vizat regimul fiscal. Premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe şi nici introducerea de taxe noi. Totodată, discuţiile au vizat continuarea măsurilor Guvernului pentru păstrarea locurilor de muncă, respectiv acordarea de zile libere pentru părinţii copiilor ale căror cursuri sunt suspendate din cauza epidemiei, prelungirea aplicării programului flexibil de lucru pentru o perioada de sase luni şi acordarea stimulentelor pentru menţinerea locurilor de muncă. Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat încă o dată deschiderea spre dialog a Guvernului şi atitudinea pro-business pentru găsirea de soluţii rapide şi eficiente de susţinere a economiei şi a angajaţilor", conform unui comunicat de presă al Executivului.


Opinia cititorului: 6
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 23.10.2020, 17:57

toate potlogariile facute de pnl sint posibile , fiindca opozitia este slaba , inexistenta . in afara de postari pe facebook , mai nimic . va victimizati si atit .

2.   Sica si ai lui, hotii neamului!
mesaj trimis de vlad tepes în data de 23.10.2020, 19:14

Care Buget? Caci ceea ce numiti voi Buget, la PNLepre este doar o "gaura neagra" in finantele tarii, produsa de "gaura de vierme", numita Cîțu !

2.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de anonim în data de 23.10.2020, 21:00

Da...buna asta cand apropii Catu, gaura si vierme eu ma gandesc la Limbric

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 24.10.2020, 07:43

Îl ascunde de voi, sa nu îl vedeți, sa băgați mana in el, cum erați obișnuiți. Și vă doare. Ce va mai doare, diavolilor !

4.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 24.10.2020, 14:02

bre ciolacule sunteti praf. voi ati modificat legea astfel incat in anii cu alegeri parlamentare in ultimile 3 luni ale anului bugetul sa fie al noului guvern. numai pentru asta ar trebui sa plecati si sa va calificati intr-o meserie cinstita ... capsunari de exemplu

4.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 4)
mesaj trimis de anonim în data de 25.10.2020, 20:19

de acord si

merita si un raspuns la misto in stilul aluia cu numaratul de oo: 

la cate cheltuieli a fabricat din pix legislativul pana acum poate sa-i duca mintea sa si-l calculeze singuri asa cum nu au luat in calcul niciodata veniturile : 

art2: 

6. buget - document prin care sunt prevăzute și aprobate în fiecare an veniturile și cheltuielile sau, după caz, numai cheltuielile, în funcție de sistemul de finanțare a instituțiilor publice;  

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

CIOLACU:"Nicio pandemie nu va putea niciodată să ne pună lacăt pe ceea ce purtăm în suflet"
01 dec. J.P.


ZUCKERMAN: "Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european"1
01 dec. J.P.


AURESCU:"Politica externă a României trebuie să rămână o politică de consens naţional, coerentă şi predictibilă"
01 dec. J.P.


LUDOVIC ORBAN:"Astăzi este un bun prilej să reflectăm asupra exemplelor de unitate din istoria noastră"
01 dec. S.B.


USR PLUS acuză guvernul PNL că îşi bate joc de români
01 dec. S.B.


IOHANNIS:"Gândurile noastre se îndreaptă către eroii acestui an, personalul medical şi cei care se sacrifică pentru a opri răspândirea virusului "
01 dec. A.P.


ORBAN, DE ZIUA NAŢIONALĂ:"Doar prin eforturile noastre unite putem salva vieţi şi învinge virusul"1
01 dec. A.P.


MARCEL CIOLACU: "De Ziua Naţională ar trebui să ne bucurăm de tot ce este românesc"1
01 dec. S.B.


MAIA SANDU:"Domnul Băsescu ar trebui să reia procedura şi să depună actele de la început pentru a-i putea fi redată cetăţenia"
01 dec. A.P.


EDIŢIE SPECIALĂ DEDICATĂ ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI - ÎNTÂI DECEMBRIE/ COSTICĂ T. MUSTAŢĂ, PREŞEDINTE CCIB:"Mediul privat a învăţat să «lucreze» cu fondurile europene"
01 dec. A consemnat George Marinescu.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.