PSD vrea să cenzureze OMS 8

16 iul. 2020 Politică
A.P.
PSD vrea să cenzureze OMS

În cazul în care OMS declară că o situaţie este "urgenţă de sănătate publică" sau "pandemie", România nu poate dispune măsuri decât dacă urgenţa sau pandemia sunt "certificate" de către Comitetul Naţional pentru SItuaţii de Urgenţă, scrie Newsweek.ro.

Potrivit noii legi a carantinei, aşa cum a fost propusă de către Guvern, "Situaţiile de risc epidemiologie si biologic pentru care se instituie măsurile prevăzute la art. 6 sunt următoarele: a) epidemie declarata prin ordin al Ministrului Sănătăţii; b) urgenţa de sănătate publica de importanta internaţionala declarată de Directorul General al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii; c) pandemie declarată de Directorul General al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii."

Grupul PSD de la Camera Deputaţilor, însă, a amendat textul şi a venit cu modificări la punctele b şi c, astfel: "b) urgenţa de sănătate publica de importanta internaţionala, certificată prin hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în baza declaraţiei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii; c) pandemie declarată de Organizaţia Mondiale a Sănătăţii şi certificată de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă", conform Newsweek.ro.

Modificările au fost făcute pe 9 iulie, în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, după cum arată raportul acestei comisii după discutarea legii.

În prezent, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă este condus de către premierul Ludovic Orban.


Opinia cititorului: 8
1.   Duba neagră sosise sa “salte”
mesaj trimis de George Andrei în data de 16.07.2020, 15:54

Doi copii și un adult, toți suspecti! Triaj ca la Mauthausen, celebrul lagăr nazist! Fiecare separat di fără telefon! Nu se ssteptase nimeni la schimbul de focuri in cartierul rezidențial la 4 am! Lacrimogene lansate dinspre suspecți! OMS-ul a permis ca in China sa se declare pandemia mai târziu! Permițând răspândirea virusului in toată lumea! De aceea, Trump o alungase!!!

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 15:58

Da, noi e mereu mai destepti decat OMS-ul, cum ar spune cei cativa titrati (pe la universitati obscure, bineinteles) din PSD.

Aia de afara sunt intotdeauna prosti, dar noi, cu avocata popoului, CCR-ul, Dragnea si Dancila (+ restul gastii erudite si prea-cinstite) e mereu mai destepti. De-aia noi suntem atat de sus si ei atat de jos pe globul asta.In curand toate statele si organizatiile vor veni sa ia lumina de la institutiile noastre.

2.1.   Savanții de renume mondial romani (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de George Andrei în data de 16.07.2020, 16:52

Sunt cu 10% mai presus decât savanții lumii!!! Leana s-a reîncarnat și știe CO2 și COVid-19! Și pare a fi Supreme Commander! Pe bune, OMS e sub umbrela Chinei care deschide și movie theaters! Legislația din Lagărul Roman de concentrare e unica! Copii internați fără părinți și fără telefoane! Contestări in instanța și săltați de pe strada de la suspecți! Sunt și alți experți mondiali in afara de Tedros! In alte părți sunt puși in carantina la personal home! Și monitorizați!

2.2.   Savanții de renume mondial2! (răspuns la opinia nr. 2.1)
mesaj trimis de George Andrei în data de 16.07.2020, 17:00

Sunt cu 10% mai presus decât savanții lumii!!! Leana s-a reîncarnat și știe CO2 și COVid-19! Și pare a fi Supreme Commander! Pe bune, OMS e sub umbrela Chinei care deschide și movie theaters! Legislația din Lagărul Roman de concentrare e unica, de lagăr nazist! Se pare ca unii au trecut anul la Medicina cu greu! Ce vedem: copii internați fără părinți și fără telefoane! Contestări in instanța și săltați de pe strada din Suspect Zone! Sunt și alți experți mondiali in afara de Tedros/Fauci!!! In alte părți asimptomaticii sunt puși in carantina la personal home! Și monitorizați! România : cea mai tare din parcare la prostirea medicală! Dar dr. Monica Pop ce spune: “Suntem prostii lumii...”.

3.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 18:43

OMS = organizatie criminala

Doar doua "perle" OMS: 

1.Nu e nevoie de masca / OMS 

la 1 luna ,pai sa vedeti ne cerem scuze purtati mastile OBLIGATORIU. 

2.virusul asta nu se transmite prin aer / OMS 

la 2 saptamani , pai sa vedeti se cam transmite prin aer.

Mai crede cineva in organizatia asta de criminali ? Doar cei cu interese (de orice natura) sau cei saraci cu duhul... 

4.   OMS - organizație criminala
mesaj trimis de Cristian în data de 16.07.2020, 19:26

OMS - organizație criminala susținută din bani publici, care are ca scop punerea în aplicare a planului fascist global de tiranizare electronică a populației globului într-un mega lagăr planetar.

5.   fără titlu
mesaj trimis de Anonim în data de 16.07.2020, 19:26

OMS e sponsorizata și de Bill Gates, și de alte fundații de sănătate, vaccinare, la care fundația astuia este acționar. Fundația lui de fapt este acționar la multe firme:Coca Cola, farmaconcerne, inclusiv la Fondul Proprietatea. Iar ca fundatie nu plătește impozit, și nimeni nu poate cerceta unde și cum se duc banii, ce indemnizații și bonusuri au cei de pe statele de plata, fondatorii, adică toți cei involvat. Deci marele filantrop este un lup în blana de oaie, un psihopat, un urit(ca și nevasta-sa, cind o vad pe asta parca o vad pe tata Leana), un frustrat, cu privirea într-o parte și cu mintea într-o dunga. Iar cei de la OMS sint la cheremul acționarilor principali, adică și China. Ei acționează ca niște agenți de vinzare în solda marilor farmaconcerne. Sint ceea ce se cheamă curve farma. Aduceți-vă aminte de reclama făcută Remdesivir, și excluderea Hidroxiclorochinei, pe motiv ca cea din urma are efecte secundara. De parca Remdesivir nu are.Are,dar nu se sufla nici o vorba. Toate organizațiile astea mondiale și continentale au fost confiscate de marile concerne și marea finanța. Soluția ar fi renunțarea la mai membru în aceste organizații. Mai ales ca ne costa o grămadă de bani

5.1.   corect 100% (răspuns la opinia nr. 5)
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 19:40

US a facut deja pasul (renuntarea la calitatea de membrul al OMS)

Cei care GANDESC si nu sunt sclavi o vor face si ei , evident daca nu au interese comune .....

OMS (ca si ONU si MULTE alte organizatii ruginite ) este doar o mascarada manipulanta si criminala... 

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

DAN BARNA:"America a fost un model pentru bunici şi continuă să fie şi pentru noi"1
20 ian. J.P.


IOHANNIS, DUPĂ CE BIDEN A DEPUS JURĂMÂNTUL:"Sunt convins că împreună vom continua să dezvoltăm parteneriatul strategic"4
20 ian. J.P.


FLORIN CÎŢU:"Nu, au fost îngheţate salariile, a fost luată o decizie"5
20 ian. A.B.


FLORIN CÎŢU:În etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din instituţii
20 ian. A.B.


BARNA:"Am decis ca până la finalul lunii februarie să aprobăm, în Guvern, legea privind desfiinţarea SIIJ"5
20 ian. J.P.


FIREA:"Cerem demisia lui Vlad Voiculescu"6
20 ian. J.P.


Guvernul a aprobat introducerea unor noi categorii de persoane în etapa a doua de vaccinare
20 ian. J.P.


VOICULESCU:"Procesul de vaccinare anti-COVID se va îmbunătăţi"1
20 ian. J.P.


VOICULESCU:"Oamenii trebuie să aibă acces la teste antigen de calitate, inclusiv în farmacii"
20 ian. J.P.


RALUCA TURCAN:"Nu am avut nicio reţinere să mă vaccinez anti-COVID"1
20 ian. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.