PwC: Olga Grygier-Siddons, noul director general pentru Europa Centrală şi de Est

11 iun. 2014 Companii-Afaceri
V.B.

Partenerii PricewaterhouseCoopers (PwC) şi-au desemnat un nou director regional, precum şi o nouă echipă de conducere pentru reţeaua de firme din Europa Centrală şi de Est (ECE), iar schimbarea se va produce începând cu 1 iulie, conform unui comunicat remis redacţiei, care precizează că Olga Grygier-Siddons va deveni noul CEO al PwC ECE, iar noul centru regional va fi la Varşovia.

Domnia sa preia şefia PwC CEE de la Mike Kubena, care a avut două mandate de 4 ani, numărul maxim de mandate permise de statutul firmei.

Olga Grygier-Siddons (aleasă de partenerii PwC din regiune, devenind astfel prima femeie şi primul nativ din regiune care va ocupa această funcţie) a fost numită Managing Partner al PwC Polonia în 2009. Sub conducerea domniei sale, firma din Polonia a crescut la 1.800 de profesionişti şi şi-a sporit veniturile cu 30%. Firma şi-a întărit poziţia pe piaţă şi a făcut investiţii semnificative - deschizându-şi o firmă de avocatură, un birou de brokeraj, un birou la £ód¼ şi un centru de servicii externalizate la Katowice. Înainte de acest mandat, oficialul a condus timp de 5 ani departamentul de consultanţă pentru management al PwC Polonia. Grygier-Siddons s-a alăturat PwC în 1991 şi are experienţă în consultanţa oferită guvernelor şi companiilor internaţionale energetice şi de infrastructură.

În ţara noastră, începând cu 1 iulie 2014, Kenneth Spiteri va deveni noul lider al Departamentului de Audit, după pensionarea lui John Webster. Spiteri s-a alăturat firmei acum 21 de ani şi a devenit partener în 2008. Domnia sa s-a mutat din Malta în România în 1998. Kenneth Spiteri este partener responsabil de sectorul auto, farmaceutic şi FMCG, îndeosebi pentru companiile multinaţionale, dar de-a lungul timpului a lucrat şi pentru multe companii antreprenoriale româneşti şi companii cu capital de stat. În ultimii ani, oficialul a fost responsabil de coordonarea activităţii de resurse umane în toată Europa Centrală şi de Est şi de managementul riscului în Europa de Sud-Est.

Tot începând cu 1 iulie 2014, au fost promovaţi 3 noi parteneri în cadrul PwC România.

Astfel, Monica Biota va deveni partener de audit responsabil de biroul din Timişoara. Pe lângă serviciile livrate clienţilor din Timişoara şi din regiune, dumneaei va fi responsabilă de conducerea biroului, de atragerea de noi clienţi şi de generarea unei creşteri profitabile, precum şi de recrutarea şi dezvoltarea echipei. Ca partener, oficialul PwC se va concentra pe dezvoltarea relaţiei cu companiile antreprenoriale româneşti. Monica Biota este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi membră a Camerei Auditorilor Financiari din România şi a Asociaţiei Experţilor Contabili Autorizaţi (ACCA).

Diana Coroabă (consultant fiscal autorizat) va conduce echipa de servicii de consultanţă fiscală şi juridică pentru sectorul financiar şi va fi co-lider al echipei de servicii de taxe şi impozite indirecte din România. Domnia sa a avut un rol major în dezvoltarea acestor linii de servicii prin construirea unor relaţii excelente de afaceri cu executivii de top, precum şi prin creşterea profilului PwC în sectorul financiar. Diana Coroabă va dezvolta noi servicii şi produse de consultanţă pentru bănci şi societăţile de asigurări.

Francesca Postolache (originară din Republica Moldova) va deveni partener de audit în România, unde va lucra atât pentru companii multinaţionale, cât şi pentru companiile antreprenoriale româneşti. Dumneaei va conduce echipa de audit din Republica Moldova şi va coordona eforturile de atragere a clienţilor şi de dezvoltare a serviciilor PwC din sectorul imobiliar şi cel al centrelor de servicii externalizate (SSC) din România. De asemenea, oficialul PwC va conduce centrul de formare profesională The Academy at PwC în România şi va consolida această linie de afaceri. Domnia sa are un doctorat în analiză financiară şi este membru al ACCA şi al Camerei Auditorilor din România.

Firmele din reţeaua PwC (prezentă în 157 de ţări cu peste 184.000 de specialişti) oferă servicii de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Reţeaua de firme PwC din Europa Centrală şi de Est are 8000 de angajaţi în 52 de birouri din 29 de ţări din întreaga regiune.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

COMUNICAT DE PRESĂ:MOL România continuă extinderea şi ajunge la 218 staţii
25 sep. F.B.


BRICO DEPÔT ROMÂNIA:Începe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker
25 sep. I.I.


CONFERINŢA "STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMÂNIEI" EDIŢIA A IV-ALÁSZLÓ BORBÉLY, CONSILIER DE STAT: "Ar trebui să ne ocupăm mai serios de conceptul de dezvoltare durabilă"
25 sep.


Siemens va concedia 2.900 de angajaţi în Germania
25 sep. O.T.


Co-fondatorii Instagram părăsesc Facebook
25 sep. I.T.


Compania Facebook este acuzată de o fostă angajată
25 sep. M.T.


JOHAN MEYER, FRANKLIN TEMPLETON:"Fără guvernanţă corporativă la companiile de stat se va intra într­-un întuneric total"4
25 sep. A.I.


Preluarea Pambac de către Popasul Trebeş, autorizată de Consiliul Concurenţei
25 sep. C.P.


KNAUF INSULATION ESTIMEAZĂ:"Cifra noastră de afaceri va creşte cu 5% până la finele anului"
25 sep. R.R.


ANDREEA PAUL, INACO: "Liber profesioniştii - mai numeroşi decât angajaţii până în 2035"
25 sep. R.R.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.