RAED ARAFAT:

"Pe cei care nu cred în coronavirus îi aşteptăm la spital" 7

13 iul. 2020 Miscellanea
S.B.
"Pe cei care nu cred în coronavirus îi aşteptăm la spital"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat, duminică seară, că îi aşteaptă la spital pe cei care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei, informează news.ro.

"O parte dintre ei sunt convins că nu or să scape", a afirmat Arafat, precizând că nu este posibil să nu se infecteze unii dintre participanţi, având în vedere că stau aproape unii de alţii şi nu poartă măşti de protecţie.

Potrivit sursei citate, Raed Arafat a fost întrebat ce le transmite celor care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei şi a răspuns: "Îi aşteptăm la spital".

"O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi. Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare", a adăugat Raed Aradat.


Opinia cititorului: 7
1.   Spital
mesaj trimis de Fane în data de 13.07.2020, 09:49

Si ty esti asteptat la spitalul pentru aia trilu/lilu

2.   Numai un
mesaj trimis de sabin în data de 13.07.2020, 09:57

bou nu a inteles explicatiile date de Arafat aseara la latrina3...Vitelul ala de Dumitrescu cred ca va fi penalizat de sefi la felul cum a fost tavalit de arab...

3.   Datele arata ca in spitalele din Romania
mesaj trimis de George Andrei în data de 13.07.2020, 10:16

Pacientii asimptomatici sunt exterminati prin infometare!!! La exterminare vin in spitale pacientii!

4.   Thank you very much
mesaj trimis de anonim în data de 13.07.2020, 10:25

Aveți competențe savanto-științifice vs bulău ???

5.   Comentariu eliminat conform regulamentului
mesaj trimis de Redacţia în data de 13.07.2020, 10:38

...

6.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 13.07.2020, 15:22

Domnule Arafat , vă rog să ne iertați și să-i iertați...

De ce -i invitați la spital ?

Prostia lor nu se poate trata iar bolile psihice se tratează greu și au recăderi...... 

6.1.   Ce trist! (răspuns la opinia nr. 6)
mesaj trimis de George Andrei în data de 13.07.2020, 23:09

Din cauza unui muc, omenirea se opreste, razboaiele civile se declanseaza!Bineinteles, pentru unii servili, internarea in spitalele groazei reprezinta un maxim de confort!!! Iar un medic care nu e nici macar epidemiolog, e anestezist, este seful suprem! Macar sa manance trei felii pe zi inainte de a muri de foame! Dar asta este realitatea!!! Spitalele romanesti sunt adevarate lagare de concentrare, in fata carora, pacientii de cancer, in cozi lungi, lesina!!! MP e clar ca a beneficiat de un tratament de vedeta, dar majoritatea pacientilor sunt cadavre ambulante la iesirea dintr-un spital romanesc, daca mai ies! Ara vorbeste de spitalele romanesti de parca ar fi sanatorii de lux in zone exclusiviste! Sunt niste sparcuri de spitale, fara tehnica extraordinara, unde medicii extraordinari sunt sclavi! Iar altii cer spaga!

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

Enel a câştigat contractul pentru furnizarea a 401 de autobuze electrice şi a două noi terminale electrice pentru Bogota
20 ian. J.P.


Ghişeele pentru plata taxelor şi impozitelor în Sectorul 4 vor fi desfiinţate1
20 ian. A.B.


Protecţia datelor şi confidenţialitatea, lecţia din 2020 şi tendinţele din 2021
20 ian. A.T.


MARCEL CIOLACU:"Salut preluarea mandatului de preşedinte al SUA de către Joe Biden"1
20 ian. A.B.


În ultimele 24 de ore au fost vaccinate, în România, 38.338 de persoane
20 ian. J.P.


PREFECTUL CAPITALEI:"Dacă rata infectărilor se menţine sub 3, se redeschid barurile, restaurantele, teatrele şi cinematografele"
20 ian. J.P.


ADRIAN MARINESCU, MEDIC INFECŢIONIST LA INSTITUTUL MATEI BALŞ DIN CAPITALĂ:"Pâinea trebuie ambalată, mâinile murdare pot să transmită mai multe boli infecţioase"
20 ian. Julia Pandi


20 IANUARIE, ÎN ROMÂNIA:Numărul infectărilor cu SARS-CoV-2 se menţine ridicat - 3000 noi cazuri
20 ian. S.B.


19 IANUARIE , PE GLOB:Infectaţi - cca. 96 milioane ; Decese - cca. 2,06 milioane
20 ian. J.P.


TVR:"TVR respinge cu fermitate orice afirmaţie conform căreia conducerea instituţiei a pus în pericol sănătatea salariaţilor"
20 ian. S.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2021.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.