RALUCA TURCAN:

PSD să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid 1

18 oct. 2019 Politică
V.I.
Raluca Turcan
Raluca Turcan

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că, după trecerea moţiunii de cenzură, mai multe ministere autorităţi şi companii publice "au intrat în febra concursurilor făcute de ochii lumii pentru angajarea pe posturi". "Este greu de crezut că aceste concursuri vor fi ocupate pe criterii corecte", susţine Turcan, care solicită PSD "să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid".

"PSD să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid! Nici după ce a fost demis, Guvernul Dăncilă nu se dezminte şi continuă cu încrâncenare să îşi ungă clienţii drept şefi în instituţii cheie ale statului. După moţiunea de cenzură, mai multe ministere, autorităţi şi companii publice au intrat în febra concursurilor făcute de ochii lumii pentru angajarea pe posturi", a transmis, vineri, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, la Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice din mai multe judeţe, se "aranjează" zeci de concursuri pe uşa din dos, de către ANAF.

"Guvernul PSD vrea să se asigure că PeSeDizarea statului român este completă şi că îi supravieţuieşte şi după plecarea de la guvernare. Văzând lipsa completă de profesionalism care a dus la disfuncţionalităţi grave ale instituţiilor statului în ultimii 3 ani, este greu de crezut că aceste concursuri vor fi ocupate pe criterii corecte. Este doar o altă încercare disperată de a nu pierde din mână pârghiile de control, asigurând totodată un loc călduţ pentru fidelii partidului", a mai spus Turcan.

Aceasta cinsideră că "toate aceste angajări prin concursuri mimate, în posturi de răspundere din instituţii, trebuie oprite".

Opinia cititorului: 1
1.   Afara cu scursurile politice!
mesaj trimis de Vali în data de 19.10.2019, 13:28

toate institutiile si companiile cu capital de stat ar trebui scuturate bine de tot de toti middle managerii si top directorii executivi si neexecutivi pusi de psd si alde

JOS CU PILELE SI CURVELE ! ELIBERATI SISTEMUL DE SCURSURI ! Repede, maxim 3 luni !  

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

Marcel Ciolacu propune prelungirea mandatelor aleşilor locali 2
05 iun. A.D.


Biserica Ortodoxă va avea un reprezentant în Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării
05 iun. A.D.


Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constituţională legea pentru declararea zilei de 4 iunie "Ziua Tratatului de la Trianon"3
05 iun. G.U.


NICUŞOR DAN:"Am susţinerea oficială a PNL şi USR, am susţinerea informală a PLUS şi PMP"2
05 iun. S.B.


Contre între viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan, în timpul unei conferinţe1
05 iun. S.B.


MARCEL BOLOŞ:"România va avea la dispoziţie încă 1,5 miliarde euro din facilitatea de finanţare"2
05 iun. S.B.


Marcel Vela anunţă achiziţii de 3,2 miliarde de lei pentru intervenţia în situaţii de urgenţă3
05 iun. S.B.


RALUCA TURCAN:Universitatea din Bucureşti şi ASE vor primi peste 578 milioane de lei pentru renovarea clădirilor
05 iun. S.B.


NEGOCIERI PENTRU ÎNZESTRAREA ARMATEIUn nou tip de transportor, conceput în parteneriat româno-american
05 iun. G.M.


ASF: Organigrama corupţiei108
05 iun. Mori Savir

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.