RALUCA TURCAN:

PSD să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid 1

18 oct. 15:58 Politică
V.I.
Raluca Turcan
Raluca Turcan

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că, după trecerea moţiunii de cenzură, mai multe ministere autorităţi şi companii publice "au intrat în febra concursurilor făcute de ochii lumii pentru angajarea pe posturi". "Este greu de crezut că aceste concursuri vor fi ocupate pe criterii corecte", susţine Turcan, care solicită PSD "să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid".

"PSD să oprească imediat colonizarea instituţiilor cu fideli de partid! Nici după ce a fost demis, Guvernul Dăncilă nu se dezminte şi continuă cu încrâncenare să îşi ungă clienţii drept şefi în instituţii cheie ale statului. După moţiunea de cenzură, mai multe ministere, autorităţi şi companii publice au intrat în febra concursurilor făcute de ochii lumii pentru angajarea pe posturi", a transmis, vineri, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, la Direcţiile Generale Regionale ale Finanţelor Publice din mai multe judeţe, se "aranjează" zeci de concursuri pe uşa din dos, de către ANAF.

"Guvernul PSD vrea să se asigure că PeSeDizarea statului român este completă şi că îi supravieţuieşte şi după plecarea de la guvernare. Văzând lipsa completă de profesionalism care a dus la disfuncţionalităţi grave ale instituţiilor statului în ultimii 3 ani, este greu de crezut că aceste concursuri vor fi ocupate pe criterii corecte. Este doar o altă încercare disperată de a nu pierde din mână pârghiile de control, asigurând totodată un loc călduţ pentru fidelii partidului", a mai spus Turcan.

Aceasta cinsideră că "toate aceste angajări prin concursuri mimate, în posturi de răspundere din instituţii, trebuie oprite".

Opinia cititorului: 1
1.   Afara cu scursurile politice!
mesaj trimis de Vali în data de 19.10.2019, 13:28

toate institutiile si companiile cu capital de stat ar trebui scuturate bine de tot de toti middle managerii si top directorii executivi si neexecutivi pusi de psd si alde

JOS CU PILELE SI CURVELE ! ELIBERATI SISTEMUL DE SCURSURI ! Repede, maxim 3 luni !  

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

MIHAIL NEAMŢU (PMP): Mesajele care ne-au venit după numirile făcute la Metrorex şi Transelectrica nu sunt încurajatoare
13 nov. D.F.


TÕKÉS LÁSZLÓ (CNMT): Suntem într-o situaţie proastă când trebuie să alegem între Iohannis şi Dăncilă
13 nov. D.F.


HUNOR KELEMEN: Niciunul dintre cei care intră în turul doi nu a cerut sprijinul comunităţii maghiare
13 nov. D.B.


MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: "S-a găsit o soluţie, numai că trebuie responsabilitate din partea PMB"1
13 nov. I.A.


LUDOVIC ORBAN:"Am mai demis un rând de reprezentanţi ai PSD, printre care şi Olguţa Vasilescu"4
13 nov. M.I.


KORODI ATTILA (UDMR), DESPRE PROIECTUL LEGII VÂNĂTORII:"Este responsabilitatea ministerului să reglementeze cotele de prevenţie până în luna februarie a fiecărui an"
13 nov. I.M.A.


IONEL DANCĂ:"Depesedizarea statului înseamnă schimbarea radicală a felului de a face numiri la conducerea instituţiilor"3
13 nov. M.A.I.


Tăriceanu vrea ca şi votul în ţară să se poate derula pe durata a trei zile2
13 nov. M.A.


Observaţiile CEDO în cazul Dragnea au fost retrase2
13 nov. L.I.


EUGEN TOMAC:"O dezbatere între candidaţi în turul al doilea e un lucru firesc în democraţie"1
13 nov. I.M.A.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.