RAMONA BRUYNSEELS ACUZĂ FRAUDE ELECTORALE:

"Aşa m-aţi furat şi la prezidenţiale" 5

29 sep. 15:37 Politică
J.P.
"Aşa m-aţi furat şi la prezidenţiale"

Ramona Ioana Bruynseels, preşedintele partidului Restart România, acuză fraude electorale. Aceasta susţine că la sectorul 2 candidatul partidul său ar fi obţinut într-o secţie 7 voturi, însă la AEP a fost înregistrat un singur vot, conform Digi24.ro.

"La Sectorul 2 Bucureşti, secţia de votare 231, candidatul Partidului RE:START ROMÂNIA are 7 voturi, iar pe site-ul AEP apare doar 1 vot. Considerăm că este o fraudă şi nu o greşeală, pentru că la aceeaşi secţie există neconcordanţe la mai multe partide între numărul de voturi de pe procesul verbal şi voturile aflate în baza electronică AEP. Unele în plus şi avantajează un anumit partid, iar altele în minus şi în dezavantajul partidelor, cum este şi cazul nostru. (...) Cerem renumărarea voturilor, verificarea buletinelor de vot şi a proceselor verbale", se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, Bruynseels spune, într-o postare pe Facebook, că astfel de fraude electorale s-ar fi întâmplat şi alegerile prezidenţiale de anul trecut.

"Aşa m-aţi furat şi pe mine la prezidenţiale?!? Dacă înmulţim doar 7 voturi cu 18.000 de secţii, iată încă 120.000 de voturi!!! Doar că, la prezidenţiale am semnale că aţi furat şi mai mult", a scris Ramona Ioana Bruynseels.


Opinia cititorului: 5
1.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 29.09.2020, 16:11

Ai 7 voturi si esti revoltata ca ti-au disparut 6?!

Esti sigura? 

Comanda un sondaj cu eroare de plus/minus 3%. 

Vorbim dupa aceea.

1.1.   fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
mesaj trimis de anonim în data de 29.09.2020, 20:21

Haha

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 29.09.2020, 19:07

Nu are deloc simțul ridicolului!

2.1.   MISOGILISMUL E MARCA SUPREMĂ A PRIMITIVISMUL (răspuns la opinia nr. 2)
mesaj trimis de Ioan Dorneanu în data de 01.10.2020, 02:03

Comentariile de mai sus sunt grăitoare: inteligență ioc, primitivism din belșug! Niște vietăți ce-și ascund identitatea nu înțeleg că furtul este o faptă abominabilă. În cazul alegerilor fraudate, este vorba despre un atac la statalitate, la demnitatea a milioane de oameni onești, la adevăr, democrație, dreptate, omenie. Un biet creier neted e convins că d-nei Ramona Bruynseels i-ar fi fost furate... numai șase voturi. E greu, firește, să cuantifici entitatea unei pagube, în clipa în care ai în față numai câteva urme lăsate de hoți, însă e evident că superinteligeeentul postac știe totul și ceva pe deasupra. O fi numărat el, personal, toate voturile date de milioanele de alegători care au fost la urne?!?

3.   Colonie horror
mesaj trimis de vlad tepes în data de 29.09.2020, 20:37

Femeia asta are dreptate! Ea reclama furtul cat se poate de evident al voturilor si nimeni din Institutiile abilitate o lasa cu ochii in soare, nefacand absolut nimic! Iar daca va mai continua cu reclamatia, n-ar fi exclus sa i se inventeze si un dosar penal(pe model DNA), aratand a nu stiu cata oara(sa nu uitam cum s-a musamalizat ancheta referitoare la traficul de carne vie si moarta de la Caracal si Deveselu) ca traim astazi intr-o Colonie "de drepti", mafiot-criminala 100%, o adevarata Camorra la nivel de stat!

Articole din aceeaşi secţiune

Politică

TĂRICEANU:"Carantinarea masivă are urmări în societate mai dramatice decât infectarea câtorva dintre noi"1
26 oct. J.P.


ORBAN, DESPRE LOCURILE LA ATI:"Avem o problemă în Bucureşti, e adevărat, dar deja s-au luat decizii"2
26 oct. J.P.


ORBAN:"Cei care practică jogging în aer liber sunt exceptaţi de la portul măştii"2
26 oct. J.P.


MONICA ANISIE:"Digitalizarea educaţiei reprezintă un proiect de prioritate zero pentru mandatul meu de ministru"
26 oct. A.P.


ORBAN, DESPRE NOI RESTRICŢII:Aşteptăm să vedem efectul măsurilor pe care le-am luat şi efectele din alte ţări ale interzicerii circulaţiei în timpul nopţii1
26 oct. J.P.


NICUŞOR DAN:"E un simplu mod de a trage de timp pentru instalarea mea ca primar al Bucureştiului"6
26 oct. J.P.


Premierul Ludovic Orban începe azi o vizită oficială în Franţa2
26 oct. J.P.


FIREA:"Sunt convinsă că PNL se pregăteşte să fraudeze şi alegerile parlamentare"17
26 oct. J.P.


Pachetul Mobilitate 1 atacat de guvernul Orban la CJUE1
26 oct. I.Ghe.


GRINDEANU:"PNL ascunde măriri de taxe şi impozite, dar şi un posibil acord cu FMI"4
25 oct. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.