Real Estate & Construction Forum a ajuns la cea de-a X-a ediţie

20 feb. 14:22 Miscellanea
F.B.
Real Estate & Construction Forum a ajuns la cea de-a X-a ediţie

Pe 27 februarie 2020, BusinessMark celebrează cea de-a X-a ediţie a evenimentului "Real Estate & Construction Forum", care va aduce împreună investitori de pe piaţa imobiliară, dezvoltatori imobiliari, companii de construcţii, companii de consultanţă, birouri de arhitectură furnizori de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţi de materiale de construcţii, societăţi de avocatură şi alţi experţi în domeniu, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cei mai importanţi jucători din industrie se vor reuni la Hotel Raddison Blu din Bucureşti, unde vor analiza situaţia actuală a pieţei de real estate, noile proiecte anunţate, aşteptările şi provocările anului 2020 pentru fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential.

Astfel, se vor aborda subiecte de interes pentru profesionştii din domeniu, precum: influenţa noilor tehnologii asupra profitabilităţii investiţiilor şi redefinirea experienţei utilizatorilor; poziţionarea şi avantajele României faţă de pieţele din regiune, nivelul chiriilor şi evoluţia preţurilor, comparativ cu alte ţări europene; tehnologii inovatoare pentru clădirile inteligente; analiza pieţei spaţiilor de coworking; eficienţa şi sustenabilitatea clădirilor.Aici găsiţi mai multe informaţii despre tematica evenimentului şi modalitate de înscriere.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business "concept propriu" prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noştri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Miscellanea

ÎN CONTEXTUL RĂSPÂNDIRII PANDEMIEI DE COVID-19Măsurile adoptate de Uniunea Europeană pentru sprijinirea comunităţii de afaceri2
03 apr. F.F.


Victor Picu susţine că de multe ori angajatorii calculează greşit suma solicitată pentru şomajul tehnic
03 apr. C.B.


APIA:Cererile unice de plată aferente Campaniei 2020 vor putea fi depuse în format electronic
03 apr. C.B.


Ministrul Economiei a anunţat că intenţionează să lanseze o aplicaţie informatică pentru turism3
03 apr. C.B.


MĂRCILE PREFERATE DE ROMÂNI,Un demers în vremuri de criză cu ochii spre economia viitorului
03 apr. C.B.


Un număr de 25 de cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" sunt infectate cu coronavirus
03 apr. A.M.


Virgil Popescu anunţă că aplicaţia pentru eliberarea Certificatelor pentru Situaţie de Urgenţă ar trebui să fie operabilă de duminică
03 apr. C.B.


AFM a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor pentru Programul Staţii de reîncărcare maşini electrice
03 apr. I.M.


Consiliul Naţional al IMM-urilor din România recunoaşte şi apreciază meritele deosebite ale tuturor celor implicaţi în "linia întâi"
03 apr. C.B.


Preşedintele Klaus Iohannis le cere românilor să nu vină acasă de sărbători4
03 apr. C.B.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.