Republicanii din Camera Reprezentanţilor neagă că ar fi găsit conexiuni între Donald Trump şi Rusia

13 mar. 08:16 Internaţional
D.I.
Donald Trump
Donald Trump

Republicanii din Comitetul de Intelligence al Camerei au ajuns ieri la o concluzie total opusă faţă de cea exprimată de Comunitatea de Informaţii Secrete pe care o supraveghează, anunţând că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a încercat să îl ajute pe Donald Trump să câştige alegerile prezidenţiale din 2016, informează CNN.

Republicanii au mai declarat că nu au găsit nici o dovadă în ceea ce priveşte complotul dintre Rusia şi preşedintele Trump, adăugând că intenţionează să pună capăt investigaţiei ce durează deja de un an.

Acest punct de vedere va fi primit cu o dezaprobare categorică de către Democraţi, ceea ce va face că tensiunile dintre partizani să crească în comitetul ce fusese format prin parteneriat pe baza probelor ruseşti.

Republicanul Mike Conaway (Texas), care conduce investigaţia, a precizat ieri că a încheiat interviurile referitoare la investigaţia ce include Rusia, iar personalul Republican a pregătit un raport de 150 de pagini pe care îl vor da spre revizuire în această dimineaţă Democraţilor.

Comitetul de Inteligence al Senatului continuă investigaţia cu privire la implicarea Rusiei în alegeri. Preşedintele Serviciului de informaţii al Senatului, Richard Burr, a precizat ieri pentru CNN că încă nu există dovezi de complot sau care să susţină aprecierile serviciilor de informaţii conform cărora Vladimir Putin a depus eforturi menite să-l ajute pe Donald Trump să câştige.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

PARLAMENTAR BRITANIC:Cartelul "Big Four" trebuie spart
24 sep. A.V.


Danske Bank, anchetată şi în Marea Britanie
24 sep.


Rusia lucrează la măsuri de reducere a dependenţei faţă de SUA şi dolar
24 sep.


Moscova acuză Washingtonul că ameninţă "stabilitatea mondială"
24 sep.


Bursele europene, atente la datele economice ale SUA
24 sep. A.V.


"Adobe" preia "Marketo" pe 4,75 miliarde de dolari
24 sep. A.V.


"Caixabank" iese din acţionariatul celui mai mare grup petrolier spaniol
24 sep. Alina Vasiescu


ELVEŢIA: St. Gallen, al doilea canton care interzice vălul islamic
23 sep. V.D.


Franţa: manifest semnat în favoarea victimelor violenţei conjugale
23 sep. V.D.


Partidul Laburist doreşte noi alegeri
23 sep. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.