Reţeaua de sănătate Regina Maria investeşte într-o nouă policlinică în Bucureşti

16 iul. 10:33 Companii
G.U.
Reţeaua de sănătate Regina Maria investeşte într-o nouă policlinică în Bucureşti

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA anunţă inaugurarea unei noi policlinici în zona de nord a capitalei, în Piaţa Charles de Gaulle, nr. 4-6. Policlinica Regina Maria Primăverii preia operaţiunile Policlinicii Dorobanţi şi îşi extinde capacitatea cu specialităţi şi cabinete noi şi o echipă medicală mult mai numeroasă, conform unui comunicat de presă.

Policlinica Regina Maria Primăverii dispune de un spaţiu mult mai amplu, investiţia ajungând la peste 1 milion de euro. Cu o suprafaţă totală de 1,165 mp, repartizaţi pe patru etaje, unitatea medicală oferă pacienţilor accesul la 33 de cabinete. De asemenea, adulţilor şi copiilor le sunt puse la dispoziţie cabinete dedicate recoltării de analize medicale.

Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria, a declarat: "Prin deschiderea Policlinicii Regina Maria Primăverii ne mărim amprenta în Bucureşti şi capacitatea de deservire a pacienţilor din capitală. Este a doua deschidere pe care o realizăm în acest an, într-un efort consistent de a nu opri investiţiile într-o perioadă dificilă operaţional şi de a continua să fim acolo unde pacienţii au nevoie de noi."

Policlinica Regina Maria Primăverii dispune de echipamente ultraperformante, cu ajutorul cărora se vor putea efectua investigaţii elaborate pentru numeroase specialităţi medicale. Mai mult de atât, în cadrul Centrului de Oftalmologie pacienţii pot beneficia de evaluări de înaltă complexitate: tomografie şi angiografie în coerenţa optică (OCT şi Angio OCT), perimetrie computerizată, ecografie, retinofotografie şi angiofluorografie, a adăugat sursa.

O echipă formată din 110 medici furnizează servicii integrate de medicină internă, pneumologie, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, ecografie de sarcină, medicină de familie, cardiologie, ecografie cardiacă, nefrologie, ortopedie-traumatologie, oftalmologie, dermatovenerologie, neurologie, chirurgie plastică, chirurgie generală, diabet şi boli metabolice, reumatologie, alergologie şi imunologie, chirurgie şi ortopedie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, nefrologie pediatrică şi ecografie cardiacă pentru copii. Până la sfârşitul anului, echipa medicală din Policlinica Primăverii se va extinde până la aproximativ 150 de medici, implicit numărul specialităţilor medicale disponibile.

Experienţa specialiştilor din cadrul Policlinicii REGINA MARIA Primăverii este un garant al seriozităţii şi excelenţei medicale, prin preocuparea continuă pentru sănătatea pacienţilor. Astfel, aceştia vor putea beneficia de o echipă medicală extinsă, servicii integrate şi o multitudine de specialităţi într-o locaţie spaţioasă, în proximitatea mijloacelor de transport în comun.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii

870 de navalişti români, disponibilizaţi de Damen
06 aug. George Marinescu


CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE VA SCĂDEA CU CIRCA 8%Enel X România a instalat panouri fotovoltaice pe o fabrică de ulei vegetal din judeţul Tulcea
06 aug. C.P.


Cefin Trucks şi-a dezvoltat reţeaua de service-uri în plină pandemie
06 aug. A.T.


MINISTERUL TRANSPORTURILOR, INFRASTRUCTURII ŞI COMUNICAŢIILOR:Autorizarea proiectelor 5G, condiţionată de avizul pozitiv al CSAT
06 aug. I.GHE.


PROIECT DE OUG:Peste 613 milioane lei - ajutor de stat pentru salvarea Tarom şi Blue Air5
05 aug. I.GHE.


Disney a renunţat să lanseze "Mulan" în cinematografele din SUA şi alte teritorii
05 aug. S.B.


CEO-ul Ford Motor, Jim Hackett, se retrage din companie
05 aug. S.B.


LEMON INTERIOR DESIGN:"Perioada petrecută în casă ne-a dat ocazia să înţelegem cât de important este mediul în care trăim"
05 aug. A CONSEMNAT ADELINA TOADER


ÎN ACEST ANAqua Azur investeşte în premieră în propriile proiecte
05 aug. A CONSEMNAT EMILIA OLESCU


De ce au nevoie companiile farmaceutice de imunitate în faţa legii?14
05 aug. Călin Rechea

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.