Românii dau Bulgaria şi Grecia pe vacanţele în ţara noastră 2

16 iul. 19:28 Internaţional
A.B
Românii dau Bulgaria şi Grecia pe vacanţele în ţara noastră

Tot mai mulţi turişti români înlocuiesc vacanţele în Bulgaria şi Grecia cu sejururi la pensiunile din România, conform datelor înregistrate de portalul de rezervări hoteliere Travelminit.ro.

Piscina şi restaurantul propriu sunt printre cele mai dorite facilităţi de turiştii aflaţi în căutarea unei vacanţe liniştite în ţara noastră. Românii au rezervat în luna Iunie peste 50.000 de nopţi de cazare folosind vouchere de vacanţă. Cele mai căutate destinaţii de vacanţă sunt litoralul Marii Negre, Valea Prahovei, staţiunile balneare şi oraşele istorice, precum Sibiu, Cluj-Napoca, Sighişoara, conform unui comunicat de presă.

Dată fiind incertitudinea posibilităţii de a călători în destinaţiile estivale bine-cunoscute românilor, precum Grecia, Bulgaria şi Turcia, tot mai mulţi români se reorientează spre destinaţii din ţara noastră. Valea Prahovei, zonele balneoclimaterice şi litoralul rămân cele mai căutate destinaţii pentru cei care îşi doresc să călătorească în ţara noastră.

Aproape jumătate dintre rezervările făcute pe portalul Travelminit.ro sunt pentru vacanţe last minute, ce au check in-ul în mai puţin de două săptămâni de la data rezervării.

1089 lei este costul mediu pentru o vacanţă achitată cu vouchere

Costul mediu pentru un pachet de vacanţă de 3 nopţi achitat cu vouchere de vacanţă este 1.089 RON pentru 2 persoane, însemnând o creştere de 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cele mai multe rezervări cu tichete de vacanţă au fost făcute de familii (45%), iar costul mediu al unei vacanţe pentru doi adulţi şi 1-2 copii este de 1.065 RON/3 nopţi. De asemenea, mare parte din rezervări au fost efectuate şi de cupluri (42%), iar costul mediu al unei vacanţe pentru două persoane este de 726 RON/2 adulţi/3 nopţi, aminteşte comunicatul de presă.

Peste 30% dintre românii care au rezervat concedii cu vouchere de vacanţă au suplimentat valoarea tichetelor pentru a achiziţiona cazare pe o perioadă mai îndelungată sau servicii de masă extinse.

Timea Ambrus, Operations Manager Travelminit.ro, a declarat: "Oferim aceleaşi condiţii de flexibilitate şi anulare gratuită şi deţinătorilor de vouchere, precum şi asistenţa online sau telefonică pentru finalizarea rezervării. Suntem pe un trend ascendent în ceea ce priveşte numărul rezervărilor efectuate, însă turiştii sunt extrem de atenţi la condiţiile de anulare sau schimbare a datei sejurului oferite de hotelieri. Avem peste 3400 de proprietăţi care oferă anulare gratuită şi flexibilitate totală a rezervării şi suntem în discuţii permanente pentru a convinge din ce în ce mai mulţi hotelieri să ofere aceste facilităţi oaspeţilor lor"


Opinia cititorului: 2
1.   daca
mesaj trimis de anonim în data de 16.07.2020, 19:48

membrii HORECA ar gandii (in termeni durabili) ar promova preturi mai MICI ca anul trecut !

Atrag clientii (evident sa nu uite de calitatea serviciilor si standardele necesare) si AU clienti care vor tine minte>>> 

Dar ....

2.   fără titlu
mesaj trimis de anonim în data de 17.07.2020, 00:19

dau pe dracu! poate cei cu vouchere renunta la a 2 a vacanta pe afara in rest nici gand!

Articole din aceeaşi secţiune

Internaţional

Rivalul chinez al Tesla se listează la NYSE
11 aug. A.V.


Animaţie suspendată pentru creditul acordat gospodăriilor în SUA
11 aug. Călin Rechea


Indicii europeni au închis în creştere
10 aug. A.P.


Doar românii cu test negativ pentru covid mai pot intra în Egipt
10 aug. A.P.


Întregul guvern al Libanului şi-a dat demisia1
10 aug. J.P.


Wall Street a deschis în creştere
10 aug. A.P.


Turcia îşi reia operaţiunile navale din Marea Mediterană iscând din nou dispute cu Grecia
10 aug. A.P.


Chină anunţă sancţiuni împotriva a 11 oficiali americani şi a trimis avioane de luptă în apropierea Taiwanului
10 aug. J.P.


Jurnalist algerian, condamnat la trei ani de închisoare
10 aug. A.P.


Amazon vrea să cumpere mall-uri pe care să le tranforme în depozite
10 aug. J.P.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2020.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.