Ryanair îşi va închide baza din Tmişoara

22 feb. 16:17 Companii-Afaceri
D.I.
Ryanair îşi va închide baza din Tmişoara

Ryanair a anunţat, astăzi, că îşi va închide baza sa din Timişoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie, se arată într-un comunicat al companiei, remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, două rute către Milano şi Bucureşti din/către Timişoara vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului "Vara 2018".

Potrivit sursei citate, decizia Ryanair de a-şi închide baza din Timişoara rezultă din performanţa comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair creşte pe alte aeroporturi din Europa.

David O'Brien, Chief Commercial Officer, a declarat: "Regretăm închiderea bazei noastre din Timişoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanţei comerciale slabe. Două rute către Milano şi Bucureşti vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toţi clienţii afectaţi vor fi notificaţi prin email sau SMS, şi li se vor face cunoscute opţiunile disponibile - fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă. Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele şapte rute din Timişoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, şi ne prezentăm scuze sincere clienţilor incomodaţi de această decizie."

În comunicat se mai arată că toţi clienţii afectaţi de decizie vor fi notificaţi prin email şi SMS, prezentându-li-se opţiunile disponibile - ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Engie vinde o participaţie companiei Glow Energy
20 iun. A.M.


Volkswagen şi Ford alianţă pentru vehicule utilitare
20 iun. A.M.


TeraPlast investeşte în reciclare
20 iun. M.D.


Parteneriatul Red Bull - Renault se încheie
20 iun. M.D.


CONPET:Creştere de 5,8% pentru tarifele de ţiţei intern
20 iun. A.M.


OBSESII ALIMENTARECine se teme de microunde?
20 iun. ADRIAN-NICOLAE POPESCU


Industria IT autohtonă, în top la nivel european
20 iun. O.D.


Industria de gambling se plânge de reticenţa băncilor
20 iun. Emilia Olescu


MIHAELA PROICEA, BIO ORTOCLINIC:"Medicii nu mai vor să lucreze în sistemul privat, statul acordă salarii mai mari"7
20 iun. A consemnat ADELINA TOADER


INVESTIŢIE DE 16 MILIOANE DE EURO ÎN BUCUREŞTIAFI Europe Romania începe construcţia proiectului rezidenţial AFI City
20 iun.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.