Ryanair îşi va închide baza din Tmişoara

22 feb. 16:17 Companii-Afaceri
D.I.
Ryanair îşi va închide baza din Tmişoara

Ryanair a anunţat, astăzi, că îşi va închide baza sa din Timişoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie, se arată într-un comunicat al companiei, remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, două rute către Milano şi Bucureşti din/către Timişoara vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului "Vara 2018".

Potrivit sursei citate, decizia Ryanair de a-şi închide baza din Timişoara rezultă din performanţa comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair creşte pe alte aeroporturi din Europa.

David O'Brien, Chief Commercial Officer, a declarat: "Regretăm închiderea bazei noastre din Timişoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanţei comerciale slabe. Două rute către Milano şi Bucureşti vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toţi clienţii afectaţi vor fi notificaţi prin email sau SMS, şi li se vor face cunoscute opţiunile disponibile - fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă. Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele şapte rute din Timişoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, şi ne prezentăm scuze sincere clienţilor incomodaţi de această decizie."

În comunicat se mai arată că toţi clienţii afectaţi de decizie vor fi notificaţi prin email şi SMS, prezentându-li-se opţiunile disponibile - ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă.


Opinia cititorului

Articole din aceeaşi secţiune

Companii-Afaceri

Ministerul Economiei a făcut o înţelegere cu Damen, ca statul să preia 51% din Şantierul Naval Mangalia
23 mar. A.A.


SITE-UL OLIGARCHSINSIDER.COM:Fluxys, concurent cu Transgaz în preluarea DESFA, este partener cu Gazprom
23 mar. M.P.


Grupul care deţine Kanal D, vândut unei companii apropiate preşedintelui Erdogan
23 mar.


ADVERTORIALCONVOCATOR al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii comerciale ZENTIVA S.A., înmatriculată sub J40/363/1991, CUI 336206
23 mar.


ÎN ŢARA NOASTRĂHolzindustrie Schweighofer a investit un milion de euro în sistemul de securitate al lanţului de aprovizionare
23 mar. R.R.


Commerzbank şi-a suspendat reclamele de pe Facebook în urma scandalului Cambridge Analytica
22 mar. V.D.


BMW nu va produce în masă automobile electrice pană în 2020
22 mar. M.D


CTP o numeşte pe Andreea Odovîncă în funcţia de Director Financiar pentru România
22 mar. M.D


ANCOM a amendat Vodafone pentru nerespectarea Regulamentului european "Roam like at home"
22 mar. M.D


Werk Property Group investeşte 14 milioane de euro într-un proiect rezidenţial unic în România1
22 mar. V.D.

<<
Back
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.