Gala BURSA 2018

USR LANSEAZĂ:Proiect legislativ pentru încurajarea investiţiilor în sectorul petrochimiei

17 nov. T.T.
Cristina Prunã (sursa foto: Facebook)

Uniunea Salvaţi România lansează un proiect de lege care oferă facilităţi fiscale pentru investitorii şi companiile din sectorul petrochimiei, potrivit unui comunicat al USR remis Redacţiei noastre.

MFP:Obligaţiile fiscale achitate până la 15 decembrie vor fi reduse

17 nov. T.T.
Obligaþiile fiscale achitate pânã la 15 decembrie vor fi reduse

Persoanele fizice care au depus Declaraţia Unică până la 31 iulie 2018 şi îşi achită integral obligaţiile fiscale estimate pentru anul 2018, până la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificaţie de 5% din totalul sumei datorate, potrivit unui comunicat al Ministerului Finanţelor Publice publicat pe site-ul instituţiei.

Meleşcanu, întrevedere cu noul ambasador al Macedoniei

17 nov. T.T.
Teodor Meleºcanu (sursa foto: Twitter)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit, ieri, pe noul ambasador al Republicii Macedonia, Gabriel Atanasov, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, informează MAE într-un comunicat transmis Agerpres.

Adrian Ţuţuianu a contestat excluderea din partid

17 nov. V.D.
Adrian Þuþuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu a anunţat, ieri, că a contestat excluderea din partid, deşi nu a primit oficial hotărârea Comitetului Executiv, în plus a cerut în instanţă suspendarea executării deciziei, până la clarificarea situaţieiu prin decizie definitivă.

MAREA BRITANIE: Stephen Barclay, noul ministru pentru Brexit

17 nov. T.T.
Adrian Þuþuianu

Stephen Barclay a fost numit noul ministru al Brexitului în Marea Britanie, informează BBC.

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.