KLAUS IOHANNIS: "În vremuri grele, adevăraţii oameni de stat trebuie să acţioneze în beneficiul cetăţenilor"

24 ian. 12:26 V.D.
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că exemplele elitelor şi acţiunile acestora din 1859 arată că "în vremuri grele, adevăraţii oameni de stat trebuie să se ridice la înălţimea marilor provocări şi să acţioneze în beneficiul cetăţenilor".

OPREAŢIUNEA ICEBERG,ANAF va verifica cele mai mari companii din România

24 ian. 12:20 V.I.
ANAF va verifica cele mai mari companii din România

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat că a demarat operaţiunea Iceberg, reprezentând o acţiune amplă de verificare fiscală a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile economice din România.

UNIUNEA EUROPEANĂ, ANUL 2017:Programul ERASMUS+, investiţie de 2,6 miliarde euro

24 ian. 12:41 V.V.
Programul ERASMUS+, investiþie de 2,6 miliarde euro

Comisia Europeană a publicat joi raportul său anual privind Erasmus+, care arată că numărul de persoane care au participat la acest program este mai mare ca niciodată, în timp ce numărul de proiecte sprijinite a continuat să crească. În acelaşi timp, programul devine din ce în ce mai incluziv şi mai internaţional, se arată într-un comunicat al Executivului comunitar.

VICEPREMIERUL ANA BIRCHALL:Întâlniri bilaterale, în marja Forumului Economic de la Davos1

24 ian. M.I.
Sursã foto: Twitter

Vicepremierul Ana Birchall a avut ieri, în contextul prezenţei sale la Forumul Economic de la Davos, o serie de întrevederi cu oficiali străini, printre care Tony Blair - fostul premier al Marii Britanii, secretarul general al OCDE, Angel Gurria, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, precum şi miniştrii de externe din Japonia, Canada şi Republica Moldova.

Actualitate

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2019.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.