Fifor susţine înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă

19 aug. 12:08 V.D.
Mihai Fifor

Ministrul Apărării Mihai Fifor susţine propunerea europarlamentarului Dan Nica de înfiinţare a unei comisii parlamentare de anchetă privind evenimentele din 10 august şi declaraţiile preşedintelui Iohannis referitoare la proteste şi afirmă că Nica a fost ameninţat cu moartea după ce a lansat această propunere, el întrebându-se cui foloseşte ceea ce s-a întâmplat. El vorbeşte despre fake news şi despre intenţii de destabilizare a ţării înaintea preluării preşedinţiei Consiliului UE.

Întâlnirea Merkel - Putin, încheiată fără niciun rezultat

19 aug. 10:02 V.D.
Sursa foto: Twitter

Preşedintele rus Vladimir Putin şi cancelarul Angela Merkel au discutat despre conflictele din Ucraina şi din Siria, precum şi despre Iran şi despre gazoductul Nord Stream 2, în cadrul convorbirilor avute în apropiere de Berlin, în urma cărora, însă, nu s-a înregistrat niciun progres, transmite Reuters.

China vrea să rezolve conflictul comercial cu SUA

19 aug. 10:45 V.D.
Sursa foto: Twitter

Negociatorii chinezi şi americani ar lucra la un plan de discuţii pentru încheierea conflictului comercial, care ar urma să aibă ca rezultat întâlniri între preşedintele Donald Trump şi omologul său Xi Jinping, la un summit în luna noiembrie, potrivit Dow Jones, relatează CNBC.

SRI: Atacuri cibernetice de amploare în perioada iunie - august

19 aug. A.M.
(sursa foto: Twitter)

Serviciul Român de Informaţii anunţă că, asupra unor instituţii financiare din România, au avut loc atacuri cibernetice de amploare în perioada iunie - august a acestui an, hackerii folosind mai multe instrumente de atac, inclusiv unele din arsenalul Cobalt Strike, care sunt asociate cu "o grupare de infracţionalitate cibernetică de sorginte estică", relatează News.ro.

INS, PRIMUL SEMESTRU: Producţia de cărbune a scăzut cu 9,3%

19 aug. 13:09 V.D.
(sursa foto: Twitter)

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele şase luni ale anului în curs, 2,05 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 9,3% (209.400 tep), mai mică faţă de cea din perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Arhivă
m.bursa.ro
Accesează
versiunea desktop

Copyright MetaRing © 2003-2018.
Toate drepturile rezervate.

Legea copyright-ului şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nici o formă şi în nici un fel fără permisiunea în prealabil scrisă de la Grupul de Presă BURSA.