Ziarul Bursa pe mobil
 
 
BRD și UniCredit Bank acordă "A&D Pharma" un credit sindicalizat de peste 177 milioane euro
16.06.2017 - Bănci-Asigurări

BRD și UniCredit Bank acordă "A&D Pharma" un credit sindicalizat de peste 177 milioane euro

BRD-Groupe Societe Generale și UniCredit Bank acordă A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din România, un credit sindicalizat în valoare totală de peste 177 milioane de euro, au anunțat joi instituțiile bancare.

"Prin noul contract, Grupul A&D Pharma își refinanțează o linie de credit sindicalizată contractată în anul 2015 și accesează o nouă facilitate de credit în valoare de 57 milioane de euro, beneficiind de contextul favorabil al pieței financiare, pe fondul apetitului ridicat actual al băncilor pentru creditarea companiilor viabile, cu o bună performanță financiară și perspective de dezvoltare în continuare", informează un comunicat, conform News.ro.

Finanțarea, acordată pentru o perioadă de cinci ani, este de tip "club loan", fiecare dintre instituțiile financiare participând cu o sumă egală, de aproximativ 88,6 milioane de euro.

Tranzacția a fost aranjată în comun de cele două bănci, BRD asumând rolul de coordonator al documentației de credit, iar UniCredit Bank rolurile de agent de facilitate și agent de garanții.

A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic din România, deservind peste 4.500 de farmacii și peste 500 de spitale. Sensiblu, unul dintre cei mai importanti jucători pe piața de retail farmaceutic, are peste două milioane de clienți.

inapoi  
 
 
AnunutBursa.ro